31. oktober 2010

Hende dér Emily..

Photobucket

(emilylouisesalomon.blogspot.com)

Ok, det er ikke en hemmelighed at Emily er en af de bloggere, som jeg rigtig godt kan lide både blogmæssigt og personligt. Vi har efterhånden spenderet en del timer sammen, hun er et helt igennem sødt og godt menneske - hun får mig klart til at ville have troldehår, stoppe med at bande så meget og bage små fine cupcakes i 15cm Burberrystiletter. Kender du ikke Emily, så er du virkelig gået glip af noget - Gør dig selv en tjeneste og besøg hende lige HER!

10 kommentarer:

Frederikke sagde ...

Elsker at du skriver blogmæssigt. :) Det er ikke et ord ;) Synes det er så sjovt at folk tror at ord bliver mere rigtige af at sætte -mæssigt bag på :) udseendesmæssigt, personlighedsmæssigt, intelligensmæssigt. :) Bare idag har jeg fået smidt "intelligensmæssigt" i hovedet af en, som troede han var klogere end mig. Fryd!

Du får lige et artohjerte for ordet blogmæssigt <3

F
http://thedifferencebetweenstyleandfashion.blogspot.com/

Guapizimo sagde ...

Helt enig, hvis man ikke allerede kender Emily's blog, så er det bare om at komme ind og besøge den! Det er altid en fornøjelse at læse og kigge billeder derinde!!

Maria sagde ...

Hej Kia.
Ja, hun er ret fantastisk :-). Hun har en cool stil langt fra min egen, men virker så godt til hende. Udover virker hun til at være et skønt reflekterende
menneske med mange kvaliteter. Men Kia du er jo også ret skøn selv ;-).
Kh Maria

Gunilla sagde ...

Uh ja jeg elsker også hendes blog;) Kan godt forstå dig! Og hvor er det sødt af dig du "reklamere" for hende, eller hvad det hedder;) hehe, det blir hun glad for, ;)
/Gunilla

Kia sagde ...

Jaaa, hun er så rar og sød. Også i virkeligheden.. :)

Emily Salomon sagde ...

Awwww tak Kia!! Hvor er DU bare sød og hey så grimt taler du altså heller ikke :)
Inviterer snarest på cupcakes og Burberry-grams. Og bytter gerne hår anytime, du siger bare til.

Frederikke - Man kan sagtens sætte -mæssigt efter både blog og intelligens. -mæssig er et suffiks, der sættes efter et subjektiv og anvendes netop især ved nydannelser (der jo selvsagt ikke altid er med i ordbogen) eksempelvis ved ord som blogmæssigt. Du kan læse mere her: http://ordnet.dk/ods/opslag?opslag=m%E6ssig&submit=S%F8g
;)

Emily Salomon sagde ...

OG tusind tak til jer også, Guapizimo, Maria og Gunilla :) Rødmer helt og har da lige fået lidt af et dejligt søndagsboost :D

Kia sagde ...

Wuhu, Emily. Er glad for det der med mæssigt. Overvejede selv at slå det op, men du kom mig i forkøbet.. :)

Anonym sagde ...

Jeg er også vild med Emily (og hendes blog). Hun er sådan en jeg ville elske at kende i virkeligheden, for umiddelbart virker det til at vi har meget de samme interesser - hov, det lød måske lidt creepy.. anyways, hun er for sej!

Kia sagde ...

Ja, det har du ret i. Jeg kender hende i virkeligheden og hendes blog er ligesom hun er. Det er ret godt klaret af hende.

:)

Kia.