26. oktober 2010

Rullekrave-ALERT!

PhotobucketPhotobucket

I dag har jeg været på job i forstæderne. Tog lige hjem forbi mine forældre, da jeg havde fri (omkring aftensmadtid, selvfølgelig!) og SØR'ME om de ikke skulle have dejlig mad her til aften. Jeg er ikke for fin til at invitere mig selv på mad - Så nu er jeg mæt og glad! :) Senere står den på aftenkaffe og forhåbentlig også kage hos min moster. Her inviterede jeg også lige mig selv, haha!

Jeg købte for nogle måneder siden denne rullekravebluse i Vero Moda og har haft lidt svært ved at bruge den. Den er i sådan noget dejligt blødt lækkert stof, faktisk super lækkert. Der er dog også den lille ulempe, at blødt lækkert stof smyger sig omkring mavsen og andre steder hvor man buler lidt ud. I morges var jeg dog ret optimistisk omkring min krop, så på kom den. Kan ikke helt finde ud af om det er et total 90'er levn? Er dog kommet frem til at jeg godt kan lide det enkle klassiske look, som sådan en rullekrave giver.. Hvad siger I? Mine converse er forresten nye og direkte importeret fra U.S and A. Elsker den bordeaux farve - perfekt efterårsfarve!

32 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg synes faktisk, at du rocker rullekraven ret godt! :)

Jeg har stadig et lidt ambivalent 90'er-forhold til dem dog, men synes du ser godt ud.

Leaves you wanting more sagde ...

jeg kan rigtig godt lide den :) og synes den sidder pænt på dig...
Jeg har selv lige købt sådan en rullekrave ting, synes det er fint og lidt anderledes istedet for de helt almindelige med udskæringer altid ;)

Aalborgpigen sagde ...

Det er nok ikke noget alle kan bære(læs: mig), men jeg synes det er rigtig flot til dig, den ser lækker blød ud den rulle-fætter :)
Og eeelsker skoene :)

- Lise

Stine sagde ...

Jeg får helt lyst til at anskaffe mig sådan nogle converse sko i en eller anden fin farve :)

Anonym sagde ...

Den klæder dig rigtig godt :)

Anonym sagde ...

Den rullekrave er SÅ flot til dig. Du ser slank og sund ud og du har netop nu givet mig lyst til selv at investere i en rullekrave. Er blevet helt hooked på sådan en efter Elin Kling viste sig i dem første gang. Du bekræfter dog at man ikke behøver være ekstremt tynd for at kunne gå med dem.
LOOOOVE IT! :)

Cecilia sagde ...

Den klæder dig ;)

Og totalt flash-back til da jeg var barn mht. de bordeaux converse.. jeg havde selv sådan et par da jeg var lille nemlig! (de var virkelig yndlings)..

Susbby sagde ...

Jeg tror, jeg har 30 rullekraver - mindst! Om vinteren fryser jeg altid frygteligt, så det går bare ikke uden XD Jeg har dog tit mere tøj ud over, så man alligevel ikke ser dem, for jeg kender godt det der med at bule lidt ud - det er sku træls!

Meen, du klarer den nu meget godt :D rullekraver ftw!

sophie sagde ...

min veninde og jeg er kommet frem til at mænd ser feminine ud i rullekrave, og kvinder ser maskuline ud. det er der jo sådan et ikke noget galt med hvis det er der man går efter(: det er bare ikke lige min stil. men synes faktisk du gør det rimlig godt!

Josefine sagde ...

Den er rigtig flot! Jeg har lagt mærke til, at du før har kommenteret din mave, og det synes jeg er synd, for jeg kan virkelig ikke se at din mave skulle bule bare det mindste!:-D

Anonym sagde ...

Du ser PISSE lækker ud i den trøje! Andet er der ikke at sige:)

Simone sagde ...

Du ser virkelig godt ud i den (:

achove sagde ...

Jeg er selv hoppet i en rullekrave i dag, efter et par års pause fra dem. De er klassiske, og det passer også godt med dine converse til.

Anne sagde ...

Jeg synes det er et lækkert outfit! Simpelt, men stadig fashionable. Og de nye converse er super fine!

MariaDue sagde ...

Jeg synes de er super fin til dig. Elsker dit sæt's enkelthed!

Momo sagde ...

Wauw! :)

Gunilla sagde ...

Den er da flot! :D
/Gunilla

Cecilie sagde ...

Kan godt forstå, du havde god selvtillid i morges, du er pisseflot som altid, din krop er simpelthen bare generelt smuk!

(tøjet er også fint)

Ditte Mehner Kristiansen sagde ...

Øøøøh buler hvor??? De eneste buler jeg ser på billedet er dine BOOBS! ;-) Du ser godt ud!

Caroline sagde ...

vi har lige købt et par bordeaux converse til min søs nede i Quintess ;)
de er virkelig fede.

Lullumut sagde ...

Den klær' dig super godt, og nej nej nej, den er IKKE et levn fra fortiden. Den er hot :-)

Pigebrok sagde ...

Jeg kan godt lide det meget enkle look, og farven på dine Converse er da for lækker! :)

/Therese

Kia sagde ...

Hej piger,

Haha, det er altså virkelig ikke fordi jeg fiskede efter jeres fine dejlig komplimenter. Jeg ved da godt at jeg er helt sund og normal og at min mave er ok flad, men kender I ikke det når man har spist lidt og får en madbaby? Det sker tit for mig. Det er mere der min bekymring ligger.

Hehe.

God aften,

Kia.

Kathe Elisabeth sagde ...

hmm altså jeg syntes ikke at det passer så godt med jeans dertil, fordi så syntes jeg det bliver ret 90'er agtigt, men hvis man derimod parede den med et par chinoes/løse bukser tror jeg det kunne være super fedt :) men igen hver sin smag :).
og forresten det er noget fis med de buler! der er ingenting at se :)

Guapizimo sagde ...

Jeg må ha' misset at rullekravebluser hører 90'erne til, for mig er det bare en del af min basis garderobe, især i de kolde måneder, hvor det er rart at være lukket lidt til ved halsen :)

Hanne sagde ...

Synes den klær dig rigtig godt og du buler absolut ikke ud nogen forkerte steder.

Hanne
http://fabolousfashionat40.blogspot.com/

Anja sagde ...

uhh, converse, jeg har lige købt to par, mine første, i det skønne og dejlig varme FLORIDA :)

Anonym sagde ...

flotte bukser, hvor er de fra? :)

Louise Rosenløv sagde ...

Altså Kia, de der "deller" på maven, er altså ikke til at se. Tror du skal have udskiftet dit spejl derhjemme. ;) Du ser fantastisk ud i rullekrave, den holder stadig, vi må bare takke 90'erne for at have brugt den så flittigt.

Kichi sagde ...

Lyder det creepy hvis jeg siger du har den perfekte krop?

For det har du altså virkelig. Du har ikke klamt-tynd og du er langt fra buttet. Når man ser dig får man bare fornemmelsen af at du passer perfekt i din krop, og du ser bare fantastisk ud ~

Kia sagde ...

Hej piger,

Aej, jeg siger altså heller ikke at jeg er tyk eller noget. Men jeg har altså lidt her og der ligesom alle andre og nogle dage er jeg mere oppustet end andre.. :)

Wow, Kichi.. Det er så pænt sagt! Det er jeg rigtig glad for du siger. Trækker nok også maven lidt ind her på billedet.. Hehe.

Mine jeans er fra sidste vinter og fra H&M divided.

:)

Kia.

Anonym sagde ...

Jeg leder efter de Converse, og jeg har virkelig ledt overalt! De er til min datter i julegave, og hun bruger en størrelse 38. Hvor kan jeg finde dem? Det er det eneste hun ønsker sig, så det er meget vigtigt! Hjælp mig!