25. marts 2009

Love lockdown - Roskilde Festival.

Roskilde festival bliver bare ved.. I dag offentliggjorde de Kanye West, Peter Sommer og Oh no ono til et, i forvejen, ret godt program.. Udover ovenstående kommer Lily Allen, Coldplay, Fever Ray, Oasis, The Mars Volta, Royksopp og Volbeat forbi dyreskuepladsen. Der kommer flere navne på fredag og hver eneste onsdag frem til festivallen begynder, bliver der offentliggjort nye navne. Jeg skal have købt mig billetten snart.
Ses vi på Roskilde? Eller er det ikke noget for jer fashionistaer? :)

15 kommentarer:

Miss Jeanett sagde ...

Festivaller har aldrig været mig. Kald mig snobbet, men jeg sætter pris på at kunne komme på et rigtigt wc og komme i bad hver dag.

/ Jeanett :)
http://jeanettd.blogspot.com/

Amalie Damkjaer sagde ...

Vi ses på roskilde! Det er min første gang og jeg kan slet ikke vente!!

Amalie

Maria sagde ...

Jeg er SÅ meget at finde på ROS i år med de navne! Jeg er også meget glad for rent bad og toilet, men synes det er til at holde ud, når det er ens for alle :D

Vibeke sagde ...

Åh jeg håber, at eksamnerne passer, så jeg kan komme af sted efter to års pause. Det ser sådan ud :) For resten nyder jeg en uge med øl til morgenmad og ingen bad. Jeg tror det er meget sundt for sjælen, når man nu ikke er sådan resten af året :)

- Vibeke

Anonym sagde ...

Mig får du heller ikke at se, med mindre jeg kan luske mig til Mediebyen. Sidste år var første gang jeg var der, men det var fordi jeg arbejdede på Tuborgs reklamebureau, så der var Medieby-armbånd, Tuborg-armbånd og hjemtransport hver aften. Så på en måde, har jeg jo ikke rigtig været der. Og det bliver altså heller ikke i år :-)

mab sagde ...

Fashionista eller ej, Roskilde er super nice, men hvis jeg ikke dukker op er det pga. mangel på helt tiltrækkende navne, selvom Kanye dog løftede det lidt - det bliver fedt at danse til :P
Og hvis folk ikke kommer på mangel af bad, så kan man altså godt bade på roskilde, det koster 30 kr, og det er altså helt fint.

Anne Sofie sagde ...

Ja, ja, ja! :) Jeg regner i hvert fald stærkt med at købe billet ligeså snart jeg har råd.

Kia sagde ...

Fedt. Det lyder da som om der er et par stykker af jer der skal afsted. Jeg tager som regel hjem et par gange i løbet af festivallen. I år skal jeg bare crashe lidt rundt omkring og ellers hjem hver dag. Er blevet for gammel til en uges druk og hor.. :)
Elsker stemningen og musikken.

jeanne sagde ...

Jeps, Roskilde billeten er skam købt :) Man jo sagtens se lidt fashionista-fancy ud, og ellers så går det nok. Roskilde er jo for den fantastiske stemning og god musik. Plejer at tage hjem en af dagene for et bad, og en seng - ellers er der jo også bade og nogenlunde normale toiletter (ved L) på Roskilde

Anna K. sagde ...

Selvfølgelig ses vi på Roskilde. Kanye West bliver optimalt og forventer at Roskilde 09 kun kan blive lige så godt, som 08 var - hvilket var mit første år på Roskilde.
Jeg glæder mig allerede ;).

Camilla sagde ...

Fashionista eller ejj! Ligemeget hvad, bliver man smuk og pisselækker at se på den uge. Og det er bare stemningen, musikken og kærligheden, der gør det hele... Og Hunter gummistøvler :D
Selvfølgelig ses vi!

Kia sagde ...

Yes, det er nemlig rigtigt! Man bliver smuk af Roskilde festival, det er der ingen tvivl om.. :)

pernille sagde ...

Roskilde it is! Efter jomfruturen sidste år, glæder jeg mig til i år, hvor jeg (forhåbentlig) ikke laver alle de typiske begynderfejl, så jeg skal leve af rugbrød og dåseleverpostej halvdelen af ugen. :D

Kia sagde ...

Ja, det er så dyrt at leve på roskilde festival hvis man er der 24/7.. :) Jeg er der heldigvis ikke 24/7 iår. Men de andre år har jeg haft en rygsæk med nudler med. Klamt tilsidst, men billigt..

Sïdsel sagde ...

jeg er afhængig af Roskilde Festival!