8. marts 2009

Lørdag - "Skind"bukser og lilla plateau.


Lørdag blev fejret med skindbukser, batiktank og lilla plateausko. Ingen grund til at være kedelig! Skindbukserne er perfekte, synes I ikke? De øverste billeder er taget hjeme inden jeg tog afsted og de to nederste er taget i min venindes lejlighed. Jeg er nu på vej ud til veninden for at hente de ting jeg glemte igår, typisk. Derefter drager jeg mod forstæderne, hvor der er gratis mad. Håber at I alle har haft en god weekend.
"Skind/læder"-bukser, sko og bælte fra h&m, batiktank og blazer fra Gina Tricot og diverse smykker fra Friis og co. og h&m.

5 kommentarer:

Louise sagde ...

Hm.. Jeg synes ærligt talt slet slet ikke de sidder godt! De sidder på samme måde på mig som de gør på dig (jeg er en 36), og ens bagdel bliver sådan mærkeligt flad, fordi baglommerne er placeret halvt nede på låret - uf, det kan jeg ikke lide..
Men synes de sidder flot på benene og nederst, fordi de "krøller" lidt:)

Kia sagde ...

Smag og behag!

Kia.

Anonym sagde ...

Flot tøj (: både her, og på resten af bloggen..
Ved du om de sko stadig kan fåes i h og m?
mvh. Cecilie

Kia sagde ...

Hej Cecilie. Tak skal du have. Jeg tror ikke at skoene stadig kan fås i H&M, da jeg købte dem for nogle måneder siden. Jeg har dog for nylig set et par hos Galleri K. Måske du kan være heldig..
Kia.

Anonym sagde ...

jeg synes du kan være stolt af de flotte ben og de bukser sidder som de skal hvis altså du vil have nogle af os hankøn til at vende rundt og kigge en ekstra gang.