19. marts 2009

SU-venligt shoppetip - En tur i Gina Tricot.

Gina Tricot har enten ingenting eller alting i deres butikker.. I denne tid har de, efter min mening, alt alt alt for mange ting. Jeg stod med 6 ting, som jeg bare VILLE eje, men fornuften sejrede (Ja, det gør den som regel, jeg kan godt lide at have en smule styr på min økonomi) og jeg endte op med nederdelen med lynlås og nitter. Tog et par virkelig dårlige billeder til jer.
Kias 6 favoritter hos Gina Tricot:

1) Storblomstret nederdel med volume, 159kr. 2) Højtaljeret nederdel med lynlås og nitter, 159kr. 3) Lys/Fersken collegetrøje med fin pasform, 159kr. 4) Ripped leggings, 129kr. 5) Sweatshorts a la Alexander Wang, 159kr. 6) Transparente leggings med striber a la. Acne.

De har stadig noget udsalg med en del fine ting, som klart er et besøg værd. Hvis der er nogle af jer der ikke bor i nærheden af Gina Tricot og overvejer at købe online kan jeg opklare spørgsmål omkring tøjets størrelse. Bare spørg!

8 kommentarer:

karenmarie sagde ...

ih hvor er nederdelen med blomsterne fin. den så jeg slet ikke da jeg var der nede i sidste uge. den må være ny, og jeg må have den. hehe. kærligst karen marie

Kia sagde ...

Hej Karen Marie. I Gina T. i købmaagergade var der ret mange tilbage. Ellers kan du fine den online.. :)

miumiugirl sagde ...

synes ikke rigtig jeg kan se nitte nederdelen online eller er jeg galt på den???

mab sagde ...

Skide flot, præcis de ting har jeg selv kigget på, og nævnte også selv nederdelen på min blog. Den er iøvrigt ny, og da jeg rigtig godt kan lide din, kunne det da være fedt, hvis du evt. gad give mig din mening på den derinde?:)
Mvh Maria aka. mab på http://highstreetheels.blogspot.com/

Kia sagde ...

Jeg har ikke set nittenederdel online heller.. Men blomsternederdel er der.. :)

mab - Vil tjekke din blog. Tilykke med den..

Kia.

karenmarie sagde ...

heej, jeg har lånt dit billede af leggingene på min blog. er det ok? ellers fjerner jeg det bare igen:) blev bare lige inspireret og kunne ikke finde et off. billede fra gina tricot. (og fandt nederdelen) kærligst karen marie

Anonym sagde ...

Jeg har med lys og lygte søgt de dér gamacher hvor de er gennemsigige og ike gennemsigtige i striber. hvis du forstår?
Men de havde dem ikke da jeg var derinde.. ØV. hvad kostede de?

Anonym sagde ...

vi lige sige undskyld for min dumhed. kan nu se at indlægget var fra marts . haha.. men vil du evt sælge dine gamacher?