31. marts 2009

Seneste køb -Topshop.

Med næsten 1700kr i indtjening på trendsales, synes jeg godt at jeg kunne tillade mig at bestille denne fine jerseyblazer fra topshop. På min ønskeliste har stået blazere og nu kan jeg strege dette ud. Jeg har nemlig tilføjet følgende blazere til min garderobe over det seneste halve år; en sort blazer fra Gina Tricot, en stribet skør blazer fundet i genbrugen, en lys blazer fra h&m, og nu denne grå jerseyblazer. Derudover har jeg en oversized blazer inkl. skulderpuder, som jeg engang fandt i min mors skab. Jeg tror at denne bliver fin med et par ripped jeans eller et par meget korte denimshorts. U like blazers too?
(topshop.com)

6 kommentarer:

THE BANDITS sagde ...

Jep det kan du tro. Har også selv lige gjort mig 2 nye vintage fund... Lidt ala den fra Topshop. Så er nok oppe på en 6-7 stykker snart :)

/Mette

Mi Confesión sagde ...

PERFEKT!.. den er smuk..:)

jeg elsker også blazere

/Line Sofie

Beam sagde ...

Uhm, ja jeg er også rigtigt glad for blazers. Bruger jævnligt en 3-4 stykker.

Anonym sagde ...

Må indrømme det, kan bare ikke fordrage det, kan simpelthen ikke forstå den hype. Måske er jeg bare gammeldags...

Kia sagde ...

3 mod 1 ;) Aej, jeg kan da godt se hvorfor nogen vælger blazers fra og du har ret i at nogle beklædningsgenstande bliver meget hyped af en eller anden grund. Men i dette tilfælde vil jeg sige at blazere er hypede af god grund.. :)

Tigeren aka Chau sagde ...

Jeg elsker også mine blazers og bruger dem ret så meget. Har faktisk fornylig erhvervet mig en som minder om din fra Topshop. Min er dog også fra topshop :-)
Du kan se den i min blog.