27. marts 2009

Torsdag - Hverdagspailletter.

Jeg havde besluttet mig for at jeg ville lægge et billede af dagens outfit op i går. Men jeg nåede at smide det hele og hoppe i nattøj, inden kæreste kom hjem. I stedet lagde jeg det lidt pænt på vores patinafyldte gulv og tog et billede.. Det er specielt vigtigt med et dagens outfit fra torsdag, da jeg hele dagen bl.a på seminariet og til Diesel fashionbloggernight var iført pailletleggings. Jeg synes nemlig godt at man kan have pailletter på til hverdag, hvis man dresser resten af outfittet ned. Jeg dressede mit outfit ned med converse og en oversized t-shirt med prikker. På seminariet havde jeg også et stort tørklæde på. Til Diesel event tog jeg en blazer på og tørklædet af, for at dresse converse og t-shirt lidt op.. Det er en balancegang. Hvad siger I, kan man have pailletter på til hverdag?
Jeg håber at I nyder jeres fredag. Senere idag har jeg planlagt et længere indlæg om modeblogging og vores potientiale. Stay tuned.
Kia.

6 kommentarer:

karenmarie sagde ...

hverdag er en fest. go for it! :)

kærligst karen marie

Efa ;) sagde ...

Pailletter er altid fantastiske og kan bestemt bruges til hverdag... er faktisk noget man bør gøre!!

Ha en smuk fredag :)

Vibeke sagde ...

Jeg synes godt, man kan have pailletter på til hverdag, og jeg synes faktisk også, at man ikke behøver at nedtone dem. Jeg har helt klart tænkt mig at være mere vovet, hvad pailletter angår. Jeg SKAL have mig et par pailletbukser, og de bliver ikke sorte :)

Glæder mig til det andet indlæg!

- Vibeke

Kia sagde ...

Vi kan konkludere at hver dag er en fest! :)Pailletter til hverdag!

Mia sagde ...

Hvor er dine fine leggings fra? (:

Mia

Kia sagde ...

Hej Mia. De er fra Bikbok.