2. marts 2009

Nyt og fedt i butikkerne nu:

I dag har jeg haft skemafri fra praktik og fra min arbejdsplads. Jeg vågnede tidligt, tog mit varmeste tøj på og valgte at trodse regnen og gå ind til indre by for at kigge på alle de nye forårsvarer. Under mantraet "der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning" drog jeg fra Kongens nytorv til Købmagergade til Strøget til Vestergade til Studiestræde osv. Der er virkelig mange gode ting i butikkerne i København lige nu og her er et lille uddrag af hvad jeg fandt. Jeg havde selvfølgelig ikke mit kamera med, så I må leve med mine malende beskrivelser og billeder fra nettet. I Københavns butikker NU:

 • H&M i Galleri K bugner af accesories og sko. Trend-linien er helt klart et besøg værd lige nu. Massere af ripped ting, nitter og blazere. Jeg prøvede et par skindbukser fra divided til 298kr. De sad PERFEKT, men økonomien skranter lidt, så jeg må lige overveje sagen. Her har Elin Kling de flotte bukser på. Dem med snøre til venstre er også i butikken nu. Ps. Sådan sad bukserne også på mig.. :)
 • Topshop ved Galleri K er fuld af smukke blazere, kjoler og skøre tanktops. De har fået en ny sending pailletbukser, så hvis du ikke nåede dem før jul, så er det nu du skal købe dem. I topshop købte jeg denne grå tank til 179kr. Der er 20% rabat ved fremvisning af studiekort. Det havde undertegnede selvfølgelig glemt.
 • COS overfor Galleri K er meget basis og dyr, dog havde de mange fine enkle kjoler.
 • Urban Outfitters havde rigtig mange vintage lewis shorts og bustierbh'er a la Alexander Wang. Deres smykker er desuden meget smukke og skoene er et helt kapitel for sig selv.
 • Illums strømpebukseafdeling er fuld af smukke tights og leggings i forskellige former og farver. Her er alt hvad hjertet begærer og de har fået mange nye strømpebukser hjem. Jeg elsker sneaky fox, friis og co. og falkes nye strømpebukser.
 • Gina Tricot på Købmagergade har mange af de samme ting som i onlineshoppen. Dog har de mange ting som er blevet fjernet fra onlineshoppen og selvfølgelig også ting, som ikke kan findes på shoppen. Find ripped nederdele, blondebodys og batik. Jeg prøvede virkelig mange ting derinde, men endte kun med denne fine batiktank til 129kr. Jeg vil bruge den som kjole.
 • H&M på Amagertorv har stadig en del fine ting på udsalg. Her købte jeg en transparent top til 89,50kr. Godt køb. I denne h&m har de rigtig mange skindbukser tilbage, så hvis du ikke kan finde din størrelse i den lokale h&m er det her det sker. I dividedafdelingen fandt jeg nogle fine bustiertoppe med blomsterprint til 179kr.
 • Zara er som sædvanligt et besøg værd, de har mange fine sko og stadig udsalg, så du kan være heldig. De har en stribet blazer som jeg har forelsket mig i, som jeg desværre ikke har råd til.
 • Mango har fået deres kollektion i samarbejde med Penelope Cruz og søster på hylderne. Den var ikke noget særligt. Men er du interesseret i et kendistouch skal du da tjekke den ud.
 • VILA på strøget her prøvede jeg et par leggings med læderdetalje i siden. Jeg synes ikke de var lige så hotte som skindbukserne fra h&m og købte dem ikke. De havde denne fine vest i sort og brun til 199.95. Det er da budgetvenligt!
 • Bikbok på strøget har fået rigtig mange fine ting hjem: Pailletbukser, gamacher ala Acnes zebra bukser, t-shirts der er ripped bagpå, tshirts med nitter og frynsekanter. Jeg har allerede et par pailletbukser i sorte fra bikbok og jeg er rigtig glad for dem. De kan klart anbefales. Jeg synes også de er af bedre kvalitet end topshops pailletbukser.
 • Weekday i Vestergade har fået disse sko fra minimarket hjem:
Jeg prøvede et par i sorte i str. 40 og de sad ret godt på foden. De koster 1400kr, hvis nogen er interesserede. De havde 2 par tilbage i sort og mange par med print i butikken. Jeg faldt også over en fed sort t-shirt fra dette samarbejde til 300kr.

Carin Wester og Weekdays samarbejde er blevet til en fed kollektion med mange lyse farver og fedt strik. Den er også i Weekdays butik nu. Priserne er lidt højere end normale weekdaypriser.
Herudover fandt jeg fine blondebodys, bodyconkjoler, t-shirts i sarte farver og vintageblazere til gode priser. Jeg skal helt sikkert have et par cheap monday tees i fine farver (mint, rosa og babyblå) til 120kr. Weekday er helt klart et besøg værd!

17 kommentarer:

Pandehår sagde ...

Jeg har kun én ting at sige... Skindbukserne fra Divided er SÅ FEDE - har dem selv og vil aldrig et sekund fortryde at jeg har købt dem... De sidder som en drøm og er BILLIGE fordi det er imiteret skind!

Køb dem ;o)

Maria sagde ...

Måske jeg skulle overveje at få fingre i de skindbukser. Har kun hørt gode ting om dem og når de sidder perfekt, ja så er det jo svært at finde modargumenter. ;)

Hvilken størrelse passer du dem i, Kia. Tror nemlig vi er samme størrelse, sådan cirkus. Hvordan er de ellers si størrelsen og giver de sig? :)

Kia sagde ...

Hej Sandra! Længe siden.. Ja, jeg har dem lagt til side. Men min økonomi stinker for tiden pga. uventede udgifter.. Men ja, de har en super fed pasform.. De er perfekte..
Hej Maria. Du skal da klart prøve dem.. Jeg bruger en str. 38 og det er også den størrelse jeg har taget dem i.. De er ok store i størrelsen, normalt kan jeg lige passe en H&M-38 i længden. Men med disse er der lidt ekstra bukseben at give af..

Maria sagde ...

Cool, så holder jeg mig til en 38. Fedt med lidt ekstra længde, så de falder bedre forneden! :)

BetinApple sagde ...

Åh hvor er de skindbukser fede! dem skal jeg helt sikkert kigge nærmere på.

Kia sagde ...

Maria: Ja, på mig "åler" de en smule op ad anklerne. Men det er helt ok, synes jeg.
Betinapple: JA DU SKAL SÅ! :)

Lotte sagde ...

Nej nej hvor ville jeg ønske min lokale H&M var mere opdateret og at jeg ikke befandt mig i midtjylland :( Må bare krydse fingre for at de fantastiske læderbukser kigger forbi mørke jylland anyways :P

Vibeke sagde ...

Hvor meget koster pailletbukserne fra Bik bok? Det er lidt tarveligt at skrive, om alle de dejlige ting man kan få, når nu det er meningen, jeg ikke skal bruge penge.

@Lotte: De findes ihvertfald i Århus, hvis du kommer der forbi.

- Vibeke

Kia sagde ...

Hej Vibeke. Jeg mener pailletbukserne fra bikbok kostede 399kr. Deres version er meget bedre end Topshops efter min mening. Ja, jeg skulle heller ikke bruge penge men jeg har lige fået lagt de der skindbukser til side for at tænke over det..

Anna sagde ...

har de fået pailletbukserne i bikbok igen? dehar ihvertfald været udsolgt længe, så hvis det var muligt at hapse et par nu, ville det da bare være PERFECT!

Kia sagde ...

Anna. Ja, det har de. Jeg har selv et par fra sidste omgang. Er meget glad for mine i al fald..

Trine Kjær sagde ...

Så er det bare endnu engang så ærgeligt at man bor i Århus, og ikke kan prøve skoene!! :(

/Trine

Kia sagde ...

Oh, de har ikke weekday i Århus? Jeg er nok bare forvent og er vant til at alt er inden for cykelafstand. Er der mon ikke nogen butikker i Århus der fører minimarket/weekday?

Kia..

lind sagde ...

er H&M trend også i butikken? for har ikke kunne finde noget af det i den lokale H&M... D:

Kia sagde ...

Hej Lind. Ja, men det er kun udvalgte butikker der har linjen Trend. Du skal som regel i en H&M i en større by..

Vibeke sagde ...

@ Trine Kjær: Jeg tror måske Tabu sælger minimarket, de kan være de har dem.

Maria Hadad sagde ...

Ei'kon i Århus forhandler minimarket, men om de har de lækre sko mener jeg ikke.