28. marts 2009

Marc Jacobs på budget?!


Lidt aftensurfing fik mig forbi costume.dk, hvor de har den fantastiske service "nyt i butikkerne". Her udvælger costume nemlig ugens (i deres optik) vigtigste items. Ofte ligger tingene, som de udvælger i den dyre ende, men jeg bliver alligevel inspireret og finder ofte et billigere alternativ. De har bl.a. udvalgt denne ring fra Marc Jacobs og skriver følgende:

"Ring fra Marc by Marc Jacobs til ca. 140 kr.
Marc by Marc Jacobs-butikken i København har netop fået en ny sending special items hjem. En klar favorit er sølvringen med spikes, som giver kant til et enkelt og feminint outfit. Og takket være en elastiksnor, passer ringen alle fingerstørrelser. Kig forbi Marc by Marc Jacobs, Christian IX's Gade 3-5, København K."

140kr?! Mangler der ikke et nul?!
(source - costume.dk)

12 kommentarer:

Maria sagde ...

Åh den er skøn.. øv at man ik kan købe den online.. jeg er ik en der orker at tage til kbh særlig tit :(

maria sagde ...

Jeg studsede også over den pris - det må være for godt til at være sandt, for den ring er da for cool!

Må undersøge sagen nærmere!

/Maria

Anonym sagde ...

Generelt er priserne på Marc Jacobs accesories jo meget billige, sammenlignet med priserne på tøjet, så det er ikke helt utænkeligt at denne sag faktisk kun koster 140 knaster...
Men jeg har dog ikke lige dobbelttjekket det selv :)

Kia sagde ...

Jeg ringer derind imorgen. Det er jo et SU-venligt shoppetip.. :)

Julie R. sagde ...

Hej

Marc Jacobs har lavet en serie "Special items", som er meget billigere (altså virkelig meget) end resten af hans kollektioner. De sælges kun i flagship stores og koster så nærmest ingenting, men er generelt heller ikke lavet af de samme lækre materialer som hans andre ting. Fx kan man der få en (plastik)clutch med nitter for omkring 40 dollars, nøgleringe og armbånd for 5 til 8 dollars osv. Så prisen er garanteret helt rigtig. Jeg ved dog ikke, om ringen er ægte sølv, da jeg ikke har haft den i hænderne selv.

Julie

Kia sagde ...

Hej Julie. Tak for info. Hvis ringen koster 140dkk, så kan jeg godt forstå at det ikke er ægte sølv. Men jeg er ikke kræsen, kan jeg få et item ind i min garderobe, som er så cool som den ring og ikke er highstreet, så vil jeg bare eje det.

Kia.

kristina sagde ...

hey, det er sandt at prisen er så lav. jeg var derinde igår og købte en nøglering til 60 kr og en super fin halskæde til 120! så jeg ska da lige sige tak for du postede det:)

marie Hindkær sagde ...

Hej piger,
Det er mig som har skrevet det på Costume.dk og prisen er helt rigtig:-) jeg har selvfølgelig også skyndt mig at få fat i ringen. Den er så fin!

Superfin blog du har lavet. Du kan lige kigge forbi min også. Den hedder www.afashiontale.dk

Kh Marie (modeskribent på Costume)

Kia sagde ...

Hej Kristina. Det var da godt at høre.. Så du om de havde ringen? :)

Hej Maria. Fedt at priserne er til at arbejde med..

Tak for komplimenten. Jeres blog ser også meget fin ud.

Kia.

Maria sagde ...

Kia, ved du om ringen stadig er at finde i butikken i Kbh? :)

Anonym sagde ...

For 19 kr i en lille etnisk butik (hedder vist noget med Bazar) tæt på rutebilsstationen i århus kan man få en ring lidt i samme stil men hvor de små "sølv" spikes sidder sammen i en buket på midten af ringen - det er da i hvert fald en SU-løsning ;)

Anonym sagde ...

Alle deres special items er superbillige :) i større byer end kbh er der butikker med special items only, der kan man så købe en taske for 3-400 kr, kuglepenne og andet gøjl med Marc Jacobs stempler. Han udtalte engang at han gerne ville nå flere forskellige mennesker, og lave noget som ikke er "så seriøst" (læs: louis vuitton).