2. marts 2009

Marts shopping.

Jeg er ret fattig i denne måned, dog stadig fierce :) Når man er ret fattig skal man undgå spontan shopping og for mit vedkommende skal jeg undgå storcentre, indre København og i særdeleshed Topshop og H&M divided og trend. For at undgå ligegyldig shopping dvs. spontan shopping af ting man i virkeligheden ikke mangler, har jeg i denne måned udarbejdet en liste. Først lavede jeg en liste over alle de køb jeg regner med at gøre mig inden sommeren - uh, den var lang. Den må jeg vise jer en anden gang. Herefter lavede jeg en ny liste over marts/april. Den indeholdt få ting, som mit klædeskab mangler her og nu.
Heldigvis for mig har jeg planlagt en tur til Sverige med en veninde d 14.marts. Der skal vi bl.a. en tur i Monki og Lindex. Jeg kan forhåbentlig købe nogle af tingene fra listen i Malmø med besparelse..

Hvad siger I? Duer en liste i forhold til at styre shoppingen? Hvad skal I købe i denne måned?

7 kommentarer:

Lotte sagde ...

Jeg arbejder tit efter lister, men tror det svinger hvor meget de begrænser min shopping! Pt har jeg brugt en del penge på en bestilling fra forever21 så nu må vi se om det kommer frem eller hvad der sker :) (krydser fingre, tær, ben - alt hvad krydses kan!)

Charlotte sagde ...

He, det er jo altid et forsøg værd, men for mit vedkommende skal jeg i første omgang holde mig fra de fysiske butikker og dernæst nu også (damn) netbutikkerne, som jo er til rådighed døgnet rundt. Jeg er lige overgået fra fuld løn til SU igen, så av, av, av det gør sgu ondt at være "fattig" igen og føler mig ikke lige så fierce i øjeblikket. Er ved at sælge ud på trendsales, så der kan komme lidt ekstra i kassen til forårsgodterne... Held og lykke med det og god tur til sverige. Hilsen Charlotte

Kia sagde ...

Lotte: Ja, man kan jo ændre i lister.. :) Spændende med forever21! Det vil jeg gerne høre om når du får det, for det gør du jo..
Charlotte: Ja, også netshops! Væk med dem. Uh, det lyder ikke sjovt. Det gjorde jeg også for nogle år siden da jeg startede på lærersemi. Der havde jeg dog kun arbejdet fuldtid i et år. Så det var ikke så hårdt. Håber du finder sparegenet i dig og klarer studietiden :)
Jeg vil prøve at overholde min liste..

BetinApple sagde ...

Åh hvor jeg dog kender det!

Jeg har en musthave-liste som jævnligt bliver opdateret. Så der kommer noget på når jeg finder noget jeg gerne vil have - og var det ikke lige all that eller får jeg det købt bliver det slettet. Listen er selvfølgelig lang, men bliver til gengæld rigtig glad for de ting der har været på listen længe :) Den begrænser i hvert fald mine impulskøb fordi jeg ved hvad jeg skal gå efter.

Ellers gør jeg mit bedste for at holde mig fra butikker når jeg ikke må shoppe - specielt H&M hvor man nemt kommer til liiige at købe en hårbøjle/halskæde/you name it.

Jeg er selv halvvejs på shoppestop denne måned - da jeg skal til KBH d. 24. og gerne vil bruge nogle penge der.

Henriette sagde ...

Hey! Mange tak for bloggen!
Ku ikk undgå at se at du skulle til Sverige.. hmm..
Jeg ved ikk om du kender det, men jeg er besat!! Af en gal shopper..
Jeg skal bare have fingrene i en denim Monki jakke jeg så på fashionbyfriums blog, og efter forskellige forsøg er det ikk lykkedes mig at få fat på den..
Nu vil jeg høre om du muligvis kan gøre et forsøg i Malmö.. selvfølgelig bare helt okay hvis du ikke kan, men smid en mail hvis du vil hjælpe en desperat med-blogger!
emmy_87@msn.com

Ha en go aften!

/Henriette

Kia sagde ...

BetinApple: Ja, gem dine penge til København :)

Henriette. Selv tak. Jeg gør mit bedste. Jeg har fået nogle mails om jeg vil købe for folk. Jeg bliver dog nødt til at melde pas på din forespørgsel. Bliver nødt til at sætte en grænse omkring tøjkøb for folk jeg ikke kender.
Håber på din forståelse. Forsat god jagt!

Indtryk/Udtryk sagde ...

Ah, meget smart med liste - tror faktisk, jeg skal sætte mig ned og skrive en liste frem til sommeren!