12. marts 2009

Whats in your bag?

(klik på billedet for at se en større version)
Med inspiration fra Trines indlæg om taskemysterier har jeg taget et billede af min taske og dets indhold. Min taske afspejler at jeg har et job, et studie og en praktikplads, som skal holdes styr på. Min kalender har jeg altid med mig. Jeg er den dér type, som lige hiver kalenderen frem ligegyldigt hvor jeg er i verden. Derudover bruger jeg kalenderen i min telefon og en opslagskalender i mit køkken. Shit, jeg burde have mere styr på mit liv med alle de kalendere i mit liv.. Kinabogen bruger jeg til at skrive noter, beskeder og dagens program ned. Mine elever kalder den "skammebogen" fordi jeg noterer deres fravær og forsinkelser ned i bogen. Det skal dog lige siges at jeg også noterer det ned, når de er dygtige.. Jeg har altid frugt i min taske, da jeg altid er sulten. Jeg spiser meget og hvis jeg ikke har noget frugt i tasken bliver jeg endnu mere sulten. Derudover har jeg et penalhus, briller, pung, elastikker til håret, nøgler, armvarmere til min cykeltur og en masse læbepromade og creme i tasken.

Hvad kan man finde i din taske? Noget der er lidt mere spændende end min?

5 kommentarer:

BetinApple sagde ...

Hvor sjovt! sad selv igår og overvejede at skrive et lignende indlæg.

Rart at se at jeg ikke er den eneste der slæber alt muligt med mig.

Jeg er i øvrigt også afhængig af min kalender!

Katia sagde ...

Utroligt hvad vi kvinder slæber rundt på i vores tasker, som vi føler vi ikke kan leve uden!

Jeg har ALTID pung, kalender, nøgler, mobil, læbepromade, håndcreme, ting til håret, vandflaske og tyggegummi med mig. Udover det er der selvfølgelig det løse, såsom neglefil, en lille mascara, lommetørklæder, halspastiller, kiks eller frugt, headset osv. osv..... og jeg er sikker på at hvis jeg kunne, havde jeg slæbt meget mere med mig. Min taske er vel blevet mit eget lille forplejningslager på en måde.

Gad vide om fremtiden bliver at der opfindes et eller andet stykke redskab der kan det hele og dækker alle de ting man har behov for i en taske... Nok ikke... Men tanken er i hvert fald opmuntrende for min skulder... :)

Kia sagde ...

BetinApple: Nej, hvor sjovt! Glæder mig til at læse om dit taske indhold.. :)
Katia: Jeg tror også at det er derfor at mange kvinder bliver helt ulykkelige når de mister deres tasker.. De er ligesom at miste sin lejlighed eller sådan.. :)

scient.hybrid sagde ...

Mine tasker er for øjeblikket ganske rydelige, men udover pung ( indeholdende kortholder, tog/buskort, klippekort til mig og cykelklippekort), så er der ofte min kalender incl kuglepen, neglefil, håndcreme, læbepomade i to varianter og så lige en halv rulle toiletpapir og så selvfølgelig nøgler og telefon.

Min kalender tjener lidt et formål a la din kinabog.

Det er meget lidt og alligevel kan jeg have svært ved at finde tingene i tasken.

Kia sagde ...

Ja, jeg kan heller aldrig finde min telefon og pung i min taske..