7. januar 2010

Bikershorts og glitter HITTER!


Jeg stod forleden og kiggede alle mine bukser, jeans, shorts, leggings og nederdele igennem. Her fandt jeg et par stramme lange denimshorts og et par afklippede lange leggings. Kan I huske bikershorts(CYKELSHORTS!)-trenden fra i sommers? I følge Prada's S/S10-kollektion skal du matche dem med massere af glitter, røde læber og wedges til sommer.. Jeg synes ikke om dén rockerstyling af bikershorts (CYKELSHORTS, KIA!!!), som vi så i sommers - Denimvest, boots og nitter over det hele.. Men Prada har givet bikershorts (CYKELSHORTS!) et ekslusivt look med deres lækre glitterstyling. Lækkert! Jeg gør det til sommer.. Gør du?

11 kommentarer:

marie-bm sagde ...

Helt klart!!! Jeg boede i mine cykelshorts i sommers. Jeg stylede dem dog heller ikke særlig rocket.

Simone sagde ...

Jeg kan ikke så godt lide cykelshorts (don't kill me :b), men glitteret er da for fedt (:
www.lady-simone.blogspot.com

Lise sagde ...

Synes simpelthen ikke det er flatterende på nogen måde med cykelshorts. I min bog kommer de aldrig på mode. Men sådan er der jo så meget...modeverdenen kan være mærkelig :)

Kia sagde ...

Haha.. Smag og behag. Kan ikke lide shorts i sort lycra.. Men disse fra Prada i bomuld er da for lækre.. Man kan også bare kalde dem korte leggings.

Kia.

marie-bm sagde ...

Jeg er helt enig, med Kia. Lycra ville minde for meget om de egentlige cykelshorts, men i bomuld kan jeg godt lide dem, så kan de bruges som korte leggings - genialt om sommeren ;)

Rikke B. sagde ...

Synes det ser super smart ud :) Men for at være ærlig, så skal man da vidst ikke have særlig meget ekstra på sidebenene, for at komme til at lige en rullepølse.. :S Det er lidt en skam. Men ja, disse "korte leggings" er ret fantastiske. :D Awesome.

Glæder mig helt til sommer nu.

Laura Jørgensen sagde ...

Hmm jeg er altså ikke hel vild med den der cykelshorts mode. det ser da fedt nok ud på catwalken, men i det virkelige liv ville jeg nok ikke vælge og tage sådan nogle på.
men det er nok bare mig:)http://ljmodefreak.blogspot.com

Christina sagde ...

Cool.. Og så er de skide smarte under en nederdel, hvis det blæser. haha..

http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

Erna Lola sagde ...

Jeg er til dels med på dem. Men de er stadig cykelshorts, og Bjarne Riis har stadig haft dem på - med skridtbeskytter!

Et par i bomuld, der er foldet let op vil jeg dog ikke gå i vejen for.

SaraKristine sagde ...

Jeg er på!

Kia sagde ...

Haha, godt med jeres meninger om cykelshorts.. :)

Jeg dropper dem helt klart i lycra.. Men som i alle siger - lækker bomuld eller sådan noget bliver cool med en glitter top.. Det kan jeg lige se for mig..
K