29. januar 2010

På mit sengebord..

For et års tid siden lavede jeg et indlæg der hed mit sengebord.. Det var et ret populært indlæg med hele 8 kommentarer. Det antal kommentarer var helt vildt og jeg var meget glad over at mine indlæg om bøger, også fik jer op af stolene. På det tidspunkt lå der Cover og Elle UK og så to bøger, som jeg endelig fik læst. Nu ligger Jacob Ejersbo's trilogi på mit sengebord. Jeg har lige færdiggjort Eksil og er netop gået i gang med Revolution. Jeg kan virkelig anbefale jer at begynde på denne trilogi - Aldrig har jeg været så underholdt og rørt over en bog. Da jeg læste slutningen, blev jeg helt ked af det og måtte vække min kæreste for at fortælle ham, hvor smuk og forfærdelig den bog var. I går begyndte jeg at læse Revolution inden sengetid. Det endte med at jeg sad oppe og læste 200 sider. Jeg er vist nok bidt af Jacob Ejersbo's skrivestil.

Lige nu ligger der to magasiner på mit sengebord - Elle US og Costume. Normalt køber jeg ikke Elle US, men jeg har en ting for Lady Gaga og måtte bare have bladet for at se på den skøre og smukke kvinde. Er jeg den eneste der ikke kan få øjnene væk fra Lady Gaga? Der er noget ved hende! Costume har i denne måned et rigtig godt catwalktillæg, som jeg lige vil anbefale jer at få fingrene i.

Hvad ligger der på dit sengebord?

28 kommentarer:

Becky sagde ...

På mit sengebord ligger: mit gule vækkeur, Costume, Woman, Sirene og Nynnes Dagbog, som jeg er gået igang med at læse igen, fordi jeg kedede mig når man ikke rigtig kan gå så meget udenfor.

www.jemapellebecky.blogspot.com

Vicki sagde ...

På mit sengebord ligger Liberty, Eksil og Erik Menneskesøn. Derudover ligger der studie-relevant læsning i form af Søren Kierkegaard, Karen Blixen og Henrik Pontoppidan (Oh yes, jeg er dansk-studerende;))

Derudover ligger der vidundermidlet mod trætte øjne: Garnier Caffeine Eye Roll-on :)

Alberthe sagde ...

Jeg vil så gerne læse Eksil(: På mit natbord har jeg Snemanden af Jo Nesbo liggende:)

Kia sagde ...

Ja, jeg har desværre også en masse studiebøger liggende. Men det er ikke så spændende.. :)

Arhh, Erik menneskesøn.. Læste jeg flere gange i folkeskolen og for nogle år siden igen. Virkelig en god historie!

Årrrh, læste snemanden i sommers, den er så uhyggelig!

:)
God weekend,
Kia.

Karin sagde ...

Der er ikke noget som gribende læsning, især når det er sådan en vejr udenfor og man lovligt kan tillade sig at smide sig på sofaen med the og tæppe og læse en god bog:)
jeg læser i øjeblikket Vådområder af Charlotte Roche og på trods af jeg ikke ser mig selv som sart og sippet er den på alle måder grænseoverskridende og til tider direkte klam. Fortsætter dog da jeg virkelig ser frem til hvilket budskab og "værdi" bogen har.
/karin
fashionistaen.blogspot.com

Fie sagde ...

Lige Pt ligger der kun et nummer Costume på mit natborg.. Jeg Har dog overvejet at gå igang med at læse nogen af min epsykologi fagbøger (skal snart skrive opgave).. anyway, det Elle blad skal jeg da ha', en ENORM fan af damen med det skøre tøj :)

Takashimaya sagde ...

Jeg læste Eksil for et godt stykke tid siden og glædede mig til at komme i gang med Revolution og Liberty som jeg fik i julegave. Men jeg synes faktisk Revolution var så barsk, at jeg har været nødt til at læse nogle harmløse krimier inden jeg fortsætter med Liberty.

CATHRINE FRIER SVAN sagde ...

På mit sengebord: H&M Spring katalog, det nye ELLE DK, og et gammelt Cover!

- www.freecouture.blogspot.com

Anonym sagde ...

Ejersbo triologi om Afrika er fantastisk, og du skal glæde dig til at komme igang med liberty, som efter min mening er den bedste af dem alle.

Marie Joost sagde ...

der ligger det nye cover,costume, elle og eurowoman. Så ligger der olsen tvillingernes bog.

Liv sagde ...

Nej det er du ikke Lady Gaga er 100% fab på den... "Eksotiske" måde :)

Sofie sagde ...

hey. Jeg har også selv læst Eksil og Liberty, men gik ikke i gang med evolution, da jeg hørte at det var en novellesamling. Er den god og handler den om de samme mennsker som Eksil og Liberty?? :)

Og på mit natbord ligger der "Flaskepost fra P" af Jussi Adler-Olsen som jeg er lige ved at være færdig med! den er bare fantastisk. Hele den serie kan stærkt anbefales!;)

Anonym sagde ...

Haha, jeg gav min bror den samme trilogi til jul, og har da også planer om at låne dem af ham når han engang er færdig :)
Mht. til Lady Gaga er jeg nu slet ikke nogen fan.

Mette sagde ...

Gud, hvor er I belæste allesammen. På mit sengebord står der en babylift, det opsummerer vist meget godt mit liv pt. Ok, der er også lidt ekstra plads - der ligger ammeindlæg (for jeg mister dem altid om natten), næsedråber en køkkenrulle, et foto af det ældste barn og en clockradio, der ikke er sat til...

Anonym sagde ...

En dåsecola, viskelæder, ur, Alt for Damerne og hårnåle(der altid bliver væk!!)

Maria sagde ...

Dejligt indlæg! Jeg elsker bøger.

Jeg læste Eksil i efteråret og er måske en af de eneste i dette land, der ikke var fan :) Den var da ok og godt skrevet, men jeg blev ikke revet med, som mange andre, jeg kender, er blevet det. Kunne meget bedre lide Nordkraft. Den er fantastisk!

På mit natbord ligger bogen Norwegian Wood af Haruki Murakami. Den glæder jeg mig til at komme i gang med denne weekend. Derudover ligger der en Wulff Morgenthaler-kalender på natbordet :)

God læselyst og god weekend.

/Maria

Simone sagde ...

Lady GaGa er altså bare for sej - elsker at hun tør at skille sig ud (:
På mit natbord ligger der Vi unge, Woman, I skyggen af terror og Pige i tyverne (Sophie Kinsella) (:
www.lady-simone.blogspot.com

Efa sagde ...

Har slet ikke noget sengebord i det lille palads...
Glæd dig til Liberty den er simpelthen fantaslastisk, så ked af han ikke er i verdenen til at skrive flere!!

rijaH sagde ...

Jeg har tilladt mig at lave et blogindlæg om det ;D det var enten det eller en opvask.. så den var jo åbenlys ;D så den kan ses på www.rijah.dk (hvis det er tilladt at linke her) og har self. givet dig et link tilbage :)

Katja sagde ...

på mit sengebord ligger der lommetørklæder (gå væk forkølelse), den grønne læbepomade og så "mine Hemmeligheder" af Sophie Kinsella, den sjoveste bog jeg har læst, kan klart anbefales

fashionbysobczak.blogspot.com

Sóley Piculell sagde ...

Jeg har desværre ikke et sengebord. Men jeg har et meget funktionelt gulv, der ligger Shakespeare' samlede værker, jeg er lige nu igang med "Macbeth". Desuden er Bret Easton Ellis "Lunar Park", Dostojevskij, "Spilleren" og "Dobbeltgængeren" fast inventar på gulvet.

Anonym sagde ...

2 glas vand, en hårbørste, en mobil, Becherelle poche conjugaison, Deleuze: difference and repetition samt Alice's adventure i wonderland.

Emma sagde ...

Hårnåle + -elastikker, den der Caffeine Roll-On ting, Lavera håndcreme + lipbalm, Tromborg Calendula vand, mobil, grøn iPod nano + fjernbetjening ;) Det skulle måske lige nævnes at mit nabord er ret småt, så alt ligger hulter-til-bulter ^^

Stray Cats Are The Best sagde ...

Jeg elsker også Lady Gaga.
Som du siger der er bare noget ved hende!

YellowLadybird sagde ...

Har ik noget natbord! Men ved siden af min seng ligger der Elle og det nye Costume. Desuden også bogen Kafka på Stranden af Haruki Murakami. Den er lidt weird, men den er faktisk blevet meget spændende:)

Lærke sagde ...

Håndbog for Statsministre - Politik, magt og ledelse og Borgens Dronninger. Selvfølgelig også det nye Cover. :)

Uden Relevans sagde ...

En biografi om Heinrich Himmler, et vækkeur, en selvlysende istterning og en lysestage :)

Mit natbord er i øvrigt en kiste fuld af gode sager.

xBredal sagde ...

min reol fungerer som natbord for mig.. på hylden nærmest min seng står der en flaske vand, en sex and the city dvd boks, oplader til min mobil og en næsten tom eight hour cream (:

http://fattigogfab.blogspot.com/