10. januar 2010

Sådan dufter jeg og sådan dufter mit hår..


De sidste par måneder har jeg brugt Marc Jacobs "Cucumber". Den er virkelig frisk og dejlig. Jeg fik den "gratis", da jeg tegnede et Eurowoman abonnement. Duften kan klart anbefales.. For tiden bruger jeg også Stella McCartneys "Two in Peony".. Hvilken parfume bruger du for tiden?

Mit hår dufter helt sikkert af Aussie og har gjort det i lang tid nu, fik tilsendt et par flasker til at prøve. Mit hår har taget virkelig godt imod det og det er klart min foretrukne hårpleje. Før prøvede jeg det der Tressemme, men det gik ikke så godt.. Mit hår blev filtret og underligt af det.. Ærgeligt at jeg havde købt 900ML og er en nærig kvinde.. Havde vildt filtret hår i flere måneder.. Haha. Nåm, GO AUSSIE!

30 kommentarer:

Emma sagde ...

Ville ønske at jeg kunne finde Cassis Rose i Body Shop, for den er virkelig dejlig! Frisk, men samtidig lidt sød ^^ De bedste hårprodukter for mmig er sjovt nok også Aussie, men de er vist orange ;)

Pernille sagde ...

Først: Gudskelov (så at sige..) at jeg ikke var den eneste der fik dumt hår af Tressemme! Mit hår blev også filtret og småkruset at se på..meget mod forventning!

Jeg dufter for tiden af Ralph Lauren "Romance" eller af "Chance by Chanel". Den sidstnævnte er lidt tung, men jeg elsker den og så holder duften for evigt!

Mit hår dufter pt. af Schwarzkopf Gliss, men nu har jeg købt Elvital på tilbud, så det bliver spændende at se hvad den dufter af.. ;)

Anonym sagde ...

jeg bruger calvin klein, euphoria. synes den er frisk og dufter dejligt. kan anbefale john friedas produkter til håret. de er virkelig gode og giver blødt lækkert hår. og så dufter de rigtig godt (:

Sïdsel sagde ...

Cucumber er også blevet min hverdagsfavorit efter jeg også lod mig friste af eurowomans tilbud - det var jo nærmest et steal! Til aftenbrug har jeg Narcico Rodriques for Her, som har været min yndlings i i hvert fald et par år. Den er helt fantastisk, uden at blive for tung. Klart et "snif" værd!

//S

www.sidselsiger.blogspot.com

~Sine~ sagde ...

Har haft præcis samme oplevelse med Tressemme! Mit hår blev simpelthen så filtret. Så nu har jeg en kæmpe dunk stående, jeg ikke kan få mig til at smide ud, men alligevel heller ikke vil bruge :/

Line [Jammerkomode] sagde ...

Jeg skifter rundt mellem lidt af hvert, men en duft jeg altid vender tilbage til er "Light Blue" fra Dolce&Gabbana.. den dufter friskt og lidt af slik ;)

Indie Mom and the Reluctant Banker sagde ...

Hvad angår parfume er jeg en Chanel pige, plejer at veksle mellem Allure og Chance.

Har også haft gode erfaringer med Aussie, men kan ikke forstå hvorfor det er så dyrt herhjemme, plejer at købe det i London hvor det er væsentligt billigere.

http://london-copenhagen.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Jeg har efterhånden hørt en del om de produkter fra Aussie nu og kunne godt tænke mig at prøve dem. Ved du, hvor de kan købes henne på nettet? :)
Hilsen Camilla

Erin W. sagde ...

My boyfriend got me D&G Light Blue for Christmas...it is my current fav! I like the look of the MJ Cucumber...

Rikke sagde ...

Tænkte på; hvor længe holder shampooen fra Aussie? Det er alligevel mange penge at ligge ud hvis der kun er til 14 dage :D

Simone sagde ...

Lyder som gode dufte (:
Jeg bruger i øjeblikket Paris Hilton - Just Me (:
www.lady-simone.blogspot.com

Anne Mette sagde ...

Hej Kia
Jeg er helt forgabt i Marc Jacobs "Daisy" duft. Lækker duft og smuk smuk flakon. Men må da hellere få duftet til "Cucumber" når lejligheden byder sig, nu hvor du har anbefalet den :-)
Jeg har også for kort tid siden købt kæmpeudgaverne af Tressemme. Og hold da op jeg nikker genkendende til det du skriver. Jeg har aldrig i mit liv haft så filtret hår! Min næste hårplejeserie havde jeg også netop udtænkt til Aussie, så nu skal jeg da vist bare have det opdrevet et sted.
Mange hilsner Anne Mette

anna sl sagde ...

Elsker sådan nogle abonnementstilbud hvor man får et eller andet lækkert til næsten ingen penge.

Lige for tiden bruger jeg parfumen YSL parisienne. Den kan virkelig anbefales. SÅ god :D

LostInHerDreams sagde ...

Hvor kan man købe Aussi og hvad koster de? :)

Kia sagde ...

Heeej piger,

Uhh, det lyder som nogle lækre parfumer.. Må skrive dem ned og gå ned og dufte mig frem.. :)

Nååå, så jeg er ikke den eneste der har haft en dårlig oplevelse med Tressemme! Det er godt at høre..

Aussie koster vist 89kr pr. flaske. Jeg har ret meget hår, så en flaske shampoo og balsam holder ca. en måned. Har også en hårkur, den bruger jeg to gange om ugen. Den holder længe. Det kan fås i matas.. Ved ikke om man kan få det billigere på nettet..

:) God søndag til jer alle,
Kia.

Fashionizta sagde ...

Jeg har prøvet Aussies hårkur. Den er virkelig god. Desværre kan jeg ikke få mig selv til at købe Aussies produkter, med alle de parabener de propper i dem.

Cha Cha Cha, har lavet en dejlig shampoo/balsam serie, uden parabener. Bare et tip ;-)

Anonym sagde ...

Hej piger.
lige et godt råd til jer der gerne vil prøve aussies produkter.
I UK, er de meget billigere. i øjeblikket kører de et tilbud der hedder 2 for 6 pund (ca 50 kr). hvis man ikke lige kommer til england forløbig kan de købes billigt på fx ebay. evt kan man bestille dem fra http://www.boots.com/ men ved ikke om de sender til DK.
også ros herfra til aussies produkter.
\ Nina

Anonym sagde ...

det er super øv at i har haft sådan en dårlig oplevelse med tresemme's produkter. (som så hedder syoss nu)jeg købte en conditioner derfra på tilbud til 39,- for nogle uger siden og jeg synes den har været et rigitig godt alternativ til min normale john frieda. den jeg købte var til tørt hår. måske det kommer an på hvilken hårtype man har? (:

Emilie, en pige fra provinsen sagde ...

Mit hår dufter af Sturh, og jeg selv dufter af DKNY be delicious fresh blossom :). mmmmh ..
Kh. Emilie
www.pigefraprovinsen.blogspot.com

Sidsel sagde ...

Hej Kia

Jeg har lavet et indlæg på min blog, hvor jeg viser hvordan forskellige bloggere bruger maxi-nederdelen. Jeg har brugt et billede af dig (med link) som eksempel. Jeg håber at dette er ok, ellers må du skrive til mig:-)

/Sidsel

Modeogmyter.blogspot.com

Carla sagde ...

jeg bruger marc jacobs Pear. den er super skøn og frisk. jeg bryder mig ikke så meget om parfumer der lugter for damede!

Anonym sagde ...

Aarhh godt det ikke kun er mig - jeg brugte Tressemme i flere maaneder og kunne ikke forstaar hvorfor mit haar teede sig saadan ;-)

Jeg bruger ogsaa Aussie - bor i London, saa hver flaske her koster cirka 35kr. og saa er flaskerne faktisk stoerre (lyder weird, men passser..). Haarkuren koster ca. 100kr i DK men jeg faar den til 3.50 £. Det er klart blevet favouritten no. 1.

Jeg bruger til daglig 'Parisienne' af YSL, og til fest 'Daisy' af Marc Jacobs - klart de bedste jeg har proevet!

Tak for en super super fed blog med laekre outfits og sindssyge fede cravings..
Knus
/Cathrine

Martha Thorvald sagde ...

Gucci by Gucci er min duft. Sådan er det bare :). D&G Light Blue dufter jeg dog også af engang imellem.

Jeg elsker bare de parfumer til månen og tilbage igen. Normalt hader jeg sådan nogle over søde parfumer, men friske og lidt søde, helt friske eller mørke dufte går fint an.

Mit hår dufter lige nu af vanilie. Købte en shampoo fra Safe Formula i føtex til sølle 5 kroner, og den er amazing! Helt villo.

Molly sagde ...

Aussi er så dejlige produkter! -Kan kun give dig ret! ;)Er også helt vild med deres hårmaske "3 Minute Miracle Reconstructor",ens hår bliver bare mega blødt! Irriterer mig bare at den koster over 100,- herhjemme mens den kun koster 40,- i England! -Men hvad gør man ikke for skønheden?

Tigeren aka Chau sagde ...

Jeg bruger også Aussie og det virker også for mig. Jeg havde ellers overvejet Tresemmé men bliver i tvivl når du skriver du får filtret hår af det...

Jeg dufter ofte af Issey miyake d´eau eller af Dolly fra Annu Sui. Det er nok de dufte jeg griber efter i disse tider :-)

/Chau

Mille sagde ...

Jeg bruger som regel rosenolie som duft...dejlig diskret og "rolig".Når jeg endelig bruger parfume er det gerne Miss Dior Cherie...Den dufter af candyfloss, popcorn og karuseller!!! Og jeg bliver så glad af den :)

Har problemhårbund og kan ikke bruge interessante shampooer, så det er bare Derma eller andre "helt uden noget knald" :(

Ditte sagde ...

Jeg bruger også en af Marc Jacobs duftene, dog er det Pear, der er favoritten hos mig. Jeg vil meget gerne tilføje Rain, så snart det bliver muligt :D

Desværre har jeg altid kun håndbagage med, når jeg flyver til KBH; så har svært ved at have den med hjem. :(

Jeg glæder mig til vi snart ses, kære Kia.

Kram Ditte

Thesbabe sagde ...

Jeg har overhovedet ingen problemer med Tresemmé. Den har gjort mit hår meget finere at se på. Måske et spørgsmål om, hvilken slags man vælger..

Anonym sagde ...

Jeg dufter af Pretty (Elisabeth Arden). den er vildt lækker og let, og dufter friskt(:.
ellers bruger jeg også nogengange DKNY, den lyserøde.

Signe sagde ...

Hej Kia :)

Jeg har også selv overvejet at begynde at bruge Aussie, men synes godt nok at 89 er lidt dyrt for sådan en lille flaske - så jeg besluttede mig for at undersøge, om man ikke kunne købe det lidt billigere. Jeg faldt over denne side:
http://www.chemistdirect.co.uk/
Så vidt jeg kunne forstå sender de også til Danmark (7 pund i porto). Hvis man går ud fra, at et pund koster otte kroner, kan man få sig en flaske balsam og en flaske shampoo (samme størrelse som dine) til 116 kr. inkl. porto, dvs. ca. 58 kr. pr. flaske. Det synes jeg er lidt mere rimeligt - og så ville jeg bare lige give tippet videre! :) (selvom det efterhånden er noget tid siden, at du skrev dette indlæg)