24. januar 2010

Nina, du er så fågging sej!Mange af jer har mailet mig og efterspurgt billeder af Ninas sidecut. Her er det! Jeg synes virkelig at det klæder hende med hendes lange bølgede hår, hendes lakerede negle og pæne tøsede stil. Om man kan have sidecut (Tilføjet d. 25.1 kl 10 - som mainstream-københavner pige, som Nina og jeg) sidestiller jeg med diskussionen om slutty sko - Er man ikke slutty, kan man sagtens have dem på og er man ikke punket, kan man sagtens have sidecut. Go' Nina! Jeg har før skrevet om sidecut og her var der mange af jer det var på. Still on?

62 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sorry to say - I don't like it!
Synes det tager alt det feminine væk, og jeg synes personligt at det er alt for punk't, hvis man kan sige det? :) Men altså hver sin smag, vi skal jo allesammen være her.

Mvh Marie

Katrine. K sagde ...

Hun ser sgu godt ud! Helt sikkert.
Selv er jeg kommet helt væk fra det.. Heldigt at jeg ikke fik det lavet! :)

Kia sagde ...

Hej Marie,

Nemlig rigtigt - smag og behag. Jeg ELSKER det.. :)

Kia.

Anna sagde ...

På en måde synes jeg det er ekstremt fedt - og det klæder Nina. På den anden side, er jeg enig med Marie.. Det ser sgu lidt sært - og skaldet på den ikke fede måde - ud, fra siden. Forfra ser det nu ret cool ud!

Men ja - hver sin smag! :)

Anonym sagde ...

"Er man ikke slutty, kan man sagtens have dem på og er man ikke punk, kan man sagtens have sidecut." - det er nok det dummeste/mest irriterende jeg længe har hørt.

Hvad er så signal/imageværdien i sin stil, hvis man godt må være punk, hvis det er "ironisk" og slutty ligeså. Så længe man er "ironisk", er det ikke alt sammen ligemeget om man i virkeligheden er slutty eller ej, if you dress the part...

Kia sagde ...

Hej ANONYM..

Prøv at høre her: Jeg giver dig plads til at ytre dig her og læse min blog og du takker mig ved at fortælle mig at jeg er dum?! Hvad bilder du dig ind? Jeg udtaler mig om mode udfra mit perspektiv - Hvor er du uforskammet at fortælle mig jeg er dum!

Jeg gider ikke engang bruge mere tid på det kloge du ellers også skrev i din kommentar, fordi jeg kun fokuserer på at du kalder mig dum. Prøv at overvej din retorik i dine kommentarer.

Kia.

Gossip Girl sagde ...

Wow, jeg synes det er rigtig cool.. Men jeg turde ikke at gøre det, men sejt at din veninde har gjort det.. hehe..

Anonym sagde ...

Jeg må sige jeg er lidt enig med Anonym - ikke at du er dum - bestemt ikke!!!!
Men kan man klæde sig slutty - og det er okay hvis ikke man er slutty? er ens udstråling ikke en del af ens image?
du er ikke dum - men jeg er ikke enig

Anonym sagde ...

Jeg synes det er så f e d t og har også spekuleret på hvordan det ville se ud på mig. Mit hår er bare ikke helt langt nok og vokser meget langsomt, så tror jeg springer over.

http://sippli.blogspot.com/

Thea sagde ...

Jeg elsker sidecuttet og har også lige selv fået det lavet! ;)

Anaïs sagde ...

Jeg synes det ser rigtig flot ud!

Men jeg synes også det er et mærkeligt udsagn du kommer med: hvis man IKKE er punk kan man sagtens have sidecut (forstår godt hvad du mener med hensyn til de slutty sko).
Hvordan hænger det sammen? Skal vi allesammen ha' en vis dosis feminin pænhed (hentet fra de rådende kønsidealer)integreret i vores udseende før at vi er okay?
.. og lige en lille ting - jeg kan godt forstå du bliver irriteret over den negative kommentar, men personen skrev jo ikke at DU er dum, men at det du skrev var dumt. Der er forskel.

Kia sagde ...

Hej,

Når man skriver at det jeg skriver er dumt, så skriver mig også at jeg er dum. Så nej, der er ikke forskel.

Jeg tror at mit udsagn er blevet misforstået af mange af jer.

Det jeg mener er ,at når du ser ud som Nina og mig (rimelig mainstream københavnerstil), så kan man sagtens bære det, før det bliver for misforstået af ens omgivelser. Nina får jo ikke sidecut fordi hun er punk, men fordi det er "fashion".. Hvis hun var punket, ville hendes omgivelser opfatte hendes sidecut, som en del af hendes stil. Men fordi Nina er feminim så tror folk ikke at hun er aktivist.

Ligesom når jeg går i mine slutty sko. Hvis jeg havde læderkjole og netstrømper på til, så ville folk nok tænke at jeg var en frisk slutty pige, men fordi jeg har en maxikjole og blazer på til, forstår folk det bedre og tænker at det er mode.

Get it?

Ines sagde ...

Anonym1: Er det Kia siger ikke nærmere, at mode i høj grad handler om at tage tendenser fra "subkulturer" som punk (eller slutty, hvis man kan kalde det en subkultur), uden at gå helt over i det look, der hører til subkulturen? Hun siger jo netop at veninden har taget sidecuttet til sig, og samtidig kører en meget feminin stil i påklædningen, hvad man jo også kan se ud fra billederne. Og det samme med de slutty sko - f.eks. overknee boots, der har været fantastisk populære på det sidste: de er jo ufatteligt slutty i udgangspunktet (tænker umiddelbart Julia Roberts i Pretty Woman), men den måde, de er blevet brugt i det her efterår har jo på ingen måde ledt tankerne hen på prostitution.

Spørgsmålet er overhovedet ikke om det er ironisk at have sidecut og gør grin med dem, der rent faktisk er punkere - det handler om at mode til alle tider har fået inspiration fra de ekstreme subkulturer, og så har tonet looket lidt ned. Det er det, Kia synes fungerer ved hendes venindes "look" - hun ER ikke punk, men ved at tage noget fra punkens verden, bliver hendes "look" det mere interessant.

Sådan forstår jeg det i hvert fald, og ikke som at der er noget galt med at være punk (jeg læser det måske også mere som om at der står "SELV OM man ikke er slutty/punk"). Det kan godt være jeg læser noget ud af Kias indlæg som hun slet ikke mener. I så fald beklager jeg.

Camilla sagde ...

Kommentardelen af en blog er vel netop den, der gør det spændende. At man kan diskutere, stille spørgmålstegn, give ret/stille modspørgsmål og så videre. Personligt kan jeg ikke se nogen grund til uden videre at kalde et indlæg irriterende eller "det dummeste, man har hørt" (jeg mener, så kan man jo bare lade være med at læse det). Men i alle diskussioner er der er altid nogen som synes, det er cool at være lidt ekstra direkte og anlægger en provokativ tone. Tag det ikke til dig. Jeg tror heller ikke helt, jeg forstod udsagnet, men pyt med det. Ninas sidecut er modigt, men muligvis så langt fra min stil, at jeg ikke helt kan forholde mig til det. Men specielt, personligt og edgy, og dét kan vi godt lide uanset hvilken form det kommer i.:))

camillahenanger.blogspot.com

Simone sagde ...

Jeg kunne ikke selv finde på at gøre det - men nøj hvor er det fedt til hende, hun kan virkelig bære det med stil (:
www.lady-simone.blogspot.com

Kia sagde ...

Tak til Ines. Du forstår mig.

Camilla - Jo, jeg tager det til mig når folk kalder mig dum. Det kan jeg ikke lade være med. Jeg elsker kommentardelen ved min blog og elsker diskussionen. Det er slet ikke problemet. Problemet er mere hvordan man bruger kommentardelen, især hvordan ens retorik er. Ting misforståes meget let og så er det jo rigtig nemt at sidde der bag skærmen og være anonym og kalde andre for dumme.

Anonym sagde ...

Hej Kia.

Jeg er FAST læser af din blog. Jeg synes den er super inspirerende ;)
Jeg er så meget med dig på din holdning. Slutty sko til et par jeans og en oversize top er cool, slutty sko til en lille pink polyester-sag med similisten er bare.... SLUTTY!
Og moden nu er jo fantastisk at man kan tage et element fra punk uden at være det, tage en uniformsjakke på uden at være soldat, og tage en lyserød strutkjole under uden at være prinsesse agtig.
Jeg synes det at kunne sammensætte sin stil fra forskellige stilarter er en fantastisk stil at ha!

Mange knus fra Sanne (som snart laver sin egen blog:)

Camilla sagde ...

Jeg håber, du opfattede at "I'm on your side" her, jeg kan som sagt ikke se nogen grund til at nogen skal udtrykke det på den måde, men alle er ikke så smarte at de spørger og giver dig en chance for at forklare, hvad du mente først. Der er mange der har travlt med bare at smide sin holdning "out there". Usmidigt, ja, specielt når personen netop er anonym og ikke tager diskussionen. Mere bare et klap på skulderen "tag det ikke til dig" fordi du virker som om du er på et lidt andet niveau end den pågældende anonyme person. Positivt ment. I øvrigt forstår jeg efter din sidste forklaring godt budskabet, og holder med. Elementer fra subkulturer er jo bare cool at bringe ind i en basic garderobe. Det er det, der giver det kant.

Anonym sagde ...

Interessant debat, som er blevet startet..

Jeg synes Ninas sidecut er fint, men det er ikke helt noget jeg selv kunne finde på, at kaste mig ud i.

Synes hele debatten omkring dele af subkulturen i sin garderobe, er interessant.
Jeg forstår ikke, hvorfor et sidecut fungerer bedre, fordi at Nina har en feminin stil?
Egentlig (sådan helt generelt), så synes jeg det er lidt falsk, at benytte sig af beklædningsgenstande, som signalere fx. punk, bare fordi det er mode - er tøjet ikke det som fortæller omverden hvem man er?

Og så en bi-bemærkning. Synes måske du overreagerede på den Anonymes kommentar. Jeg uddeler hvert fald ikke, at personen synes du er dum - personen føler sig vel blot stødt at din tekst.. Og ja, måske det ikke er den rette retorik der er brugt, men sådan er det jo nogen gange, når man ryger lidt op i et rødt felt. Retorikken i din kommentar, er da muligvis også en tand over the edge.

Min pointe er bare, at jeg synes det ville være en skam, hvis brugerne af din blog ikke tør komme med deres ærlige mening, fordi det er jo det som gør kommentarerene rigtig interessant.

:)

Anna sagde ...

Må sige at jeg ikke er en fan a sidecut, men hun bærer det godt. Det er lidt for outrageous for mig. Synes måske det havde været federe, hvis hun havde kort hår...
http://infashionwetrustblog.blogspot.com

Kia sagde ...

Hej Camilla og Sanne - Vi er på samme side. Tak for jeres kommentar. Håber det kan bidrage til forståelsen af dette indlæg.

Anonym - Nej, i dag er ens stil ikke enten det ene eller det andet. Mange af modens tendenser er inspireret af forskellige kulturer og subkulturer. Som Susie fra Style me up please, skrev på twitter: Hvis man har militærstøvler på er man soldat, hvis man har tiara på er man prinsesse? Nej vel?

Jeg synes at den første anonyme kommentar var flabet og uforskammet. Når du kalder det jeg skriver på min personlige blog for dumt, så skriver du også at jeg er dum. Så nej, jeg overreagerede ikke. Jeg har retten til at fortælle folk at de er uforskammede og sårer mig. Det skal du ikke klandre mig for.

Jeg tror ikke folk er bange for at sige deres mening her i kommentarfelterne og jeg opfordrer ligefrem folk til det. Men der er forskellige måder at sige sin mening på. Jeg foretrækker en konstruktiv måde, men nogle bruger en så hård retorik at det bliver misforstået og ukonstruktivt.

Anonym sagde ...

Kia. Jeg synes du er noget af det latterligste. Du følger moden pisse slavisk, at det er til at brække sig over. "Nitter, nitter, fordi det gør de andre", Jesus christ! Også synes jeg også din salgsblog er det sjoveste. Du har altid lige en lille kommentar efter hvad din størrelse, enten: "Købte for stor", "Svarer til en str. xs".. altså come on, hvorfor bliver du ved med at købe 38-40, hvis du siger du er 34-36?? Er det fordi du synes det er pinligt at bruge 38-40? Jeg kan virkelig slet ikke tage dig. Du er så flabet.

Nina rocks.. til gengæld..

Kia sagde ...

Arrrh, glæderne ved modeblogging!

Anonym sagde ...

anonym: jeg forstår virkelig ikke hvorfor man kan "føle sig stødt" over Kia's udtalelse. Det her er KIA'S blog. Det er KIA'S syn på mode. Det er KIA's Egen smag hun fortæller om. OG at hun mener at en hel punk-stil eller slutty stil er for meget og bedre kan lide et miks, er jo hendes mening. Og at dette på nogen måde skulle kunne retfærdiggøre at folk kalder hende dum synes jeg simpelthen er for langt ude!
Sanne

Anonym sagde ...

NEJ NEJ NEJ. det her bliver jo mere og mere latterligt. hvor er det morsomt at du har SÅ meget imod Kias stil, men du nærmest ved alt hvad hun har stående i sine indlæg?????? hmm, har du ikke bedre ting at tage dig til end at tjekke blogs på folk du ikke kan fordrage? Du er vist det man på godt gammeldags amerikansk kan kalde en "hater". Et lille tip til dig: prøv noget nyt i dit liv: fokuser på det positive, tjek blogs du synes om i stedet for at sidde og være bitter på på folk som ingen tvinger dig til at se på. det er jo simpelthen for ynkeligt.
Ang din påståede løgn omkring størrelser. Jeg tror bestemt ikke Kia lyver om noget som helst. jeg er en str 38-40, og det kan jeg altså godt se Kia ikke er. Og desuden er mit indtryk at Kia at hvis hun var en str 38 eller 44 ville hun skam ikke være flov over at stå ved det!!!!!!
Sanne

Anonym sagde ...

Kia:
Håber virkelig ikke du tager dig af alle de her latterlige mennesker. Vi er så mange der er glade for at læse din blog hver dag. Over 500 faste læsere! way to go!!!!! Jeg synes du er super sej. Keep up the good work!
Sanne

Anonym sagde ...

Sorry to say this, men er ikke allesammen voksne? - jeg er kun 15 år, og jeg ville da aldrig skrive sådan nogle upassende indlæg, som i gør. - by the way: Kia, det er fedt at du ikke bare finder dig i det! (:

Kia sagde ...

Ang. salgsbloggen, så skriver jeg sidekommentarer om str. så folk kan få en helt præcis idé om tøjets str. Det er bare for at være flink.. :)

Nej, jeg tager mig ikke af det og udgiver det så folk kan se hvor dejligt det er at være modeblogger.

:) God søndag.

Kia.

Anonym sagde ...

Det er det mest spændende jeg længe har set på en blog. Fed debat med kød på!
Det hele handler om måde. Både hvad angår signalement af valgt tøj og den måde man debaterer på.
Man skal som blogger kunne tage lidt af hvert. Det er bagsiden af medaljonen som modeblogger. Det hele kan ikke bare være fabulous! Derfor er det super fedt at Kia har offentliggjort alle kommentarerne. Respekt og tak for det.

Simone sagde ...

Nu bliver jeg altså nødt til lige at blande mig lidt. Hvordan kan man som anonym sidde og svine en anden til, som ikke har gjort andet end at være flink og vise hvad at HUN synes om tingene? Så kan det godt være at du har en anden holdning end Kia, men det her er jo hendes blog og ergo er det også hendes holdning der kommer til udtryk i indlæggene.
- Jeg synes at det er rigtig godt at du udgiver indlæggene Kia, så vi også kan se bagsiderne af hvordan det er at være modeblogger...You go girl! :D
www.lady-simone.blogspot.com

Tanja sagde ...

Haha hvor er det plat det nogle folk skriver - det er kun fordi de er skide misundelige på din SÅ gode stil (-:
Jeg elsker sidecuttet, og har længe selv overvejet det!
Kia, du er for sej!!!

- tanna

www.tannascloset.blogspot.com

Vivi sagde ...

Efter at have læst ovenstående diskussion, vælger jeg at fokusere på det som dette indlæg egentlig drejer sig om: Sidecut: Yay or Nay?

Jeg er helt klart på YAY! Det er jo super fedt, kort sagt - modedille eller ej. Og jeg kunne godt finde på det, hvis det ikke tog så pokkers lang tid at vokse ud igen... Min tyske veninde fik det sidste år og det så også bare så sejt ud!

Skulder klap til Nina og også til dig for din gode blog! Jeg har straks føjet den til mine favoritsider. I will be following you, på den ikke creepy-agtige-måde : )

Kh
Vivi, som også bor på Ama'rbro. Wuhu!

Nix sagde ...

haha, hvor er det en latterlig diskussion for de umodne anonyme der!

Jeg har selv gjort det sidste uge i en brændert. Jeg er sku glad for det. men hold kæft hvor var det svært at fjerne alle hårerne fra toilettet dagen efter!

Tillykke Nina

Sabrina Carina Kristensen sagde ...

Ihh altså, nu må jeg også lige blande mig.

Personligt syntes jeg at man skal vedkende sig navn når man deltager i en heftig diskussion som denne åbentlyst er blevet.

Jeg bryder mig ikke om sidecut, men det er simpelthen fordi jeg ikke synes det er feminint og slet ikke ville klæde mig - men al respekt til dem der tør. Det synes jeg er fedt. Jeg kender ikke Nina, så jeg ved ikke hvordan hun er som person, men jeg må indrømme at jeg ikke synes det klæder hende.

I øvrigt, så synes jeg det er forrykt at der er nogle sørgerlige mennekser der, clearly, har problemer, der vover sig at skrive sådan en gang bras til en blogger der åbentlyst har mange læsere. Ja, vi har ytringsfrihed i Danmark, men hvis der var nogle mennesker der skrev sådan i et kommentarfelt på min blog, ville jeg slette det og anmelde brugeren for chikane.

Men det er bare min mening.

Tak for en lækker blog Kia. : )

Sabrina.
http://ledmigikkeindifristelser.blogspot.com

Sisse Porse sagde ...

Kia du er sgu for sej, Nina lige så.. Derudover må jeg bare grine af dem der har så kedeligt et liv at de bruger tid på at (nær-)læse en blog de synes er dårlige, for derefter at svine den til...

Keep up the good work Kia :)

Kathrine Jensen sagde ...

Jeg synes det ser lækkert ud! Fedt at hun tør og det klæder hende altså!

Anne Sofie sagde ...

Jeg var en af dem der skrev at jeg syntes det var super fedt. Det synes jeg egentlig til dels stadig, men nu er jeg glad for at jeg ikke gjorde det, netop fordi så mange har det efterhånden. Når noget bliver for overeksponeret, så holder det hurtigt op med at være interessant. Da jeg for 3 år siden så det på lækre Maja Ivarsson fra svenske The Sounds til en koncert i Vega, var min veninde og jeg så vilde med det, at vi var få genstande fra at gå hjem og bruge mandens skægtrimmer. Men jeg gjorde det ikke, fordi jeg var en kylling. (og fordi vi ikke kunne blive enige om hvem der skulle have lov, for vi kunne jo ikke begge to have sidecut. obviously)

Så selve looket synes jeg stadig er super fedt, men jeg har det lidt med sidecut, som jeg har det med kort hår til piger: Man skal være utroligt smuk eller utrolig tøset, for kunne få det til at fungere optimalt. Jeg forstod godt metaforen - jeg gætter mig til at du mener, at man skal skabe kontraster for at et så ekstremt look som et sidecut er, vil kunne fungere. Jeg er delvist enig - for jeg synes sagtens Nina ville kunne slippe afsted med at være langt mere rocket i sin fremtoning, uden at det ville kamme over og blive for punket. Men igen - jeg forstår ikke hvornår punk pludselig blev en dårlig ting? (retorisk ;)) - samtidig, så synes jeg godt hun kunne tåle lidt mere makeup, for at binde den fine kjole og det vilde hår sammen. Jeg synes lidt smokey eyes og måske en lille smule mere blush ville give gøre det ekstra lækkert.

...Hun ligner iøvrigt min kusine lidt. Hun er sej - det tror jeg også Nina er. Du må hilse hende og ønske god tur. :)

- AS

Anonym sagde ...

Vil bare lige tilføje, at bare fordi, man har mange læsere er det ikke ensbetydende med, at man er Guds gave til den gode stil. Personligt læser jeg din blog, fordi jeg synes, du er mega underholdende, fordi du er så irriterende i din måde, at skrive på - og det er sjovt! IKKE sagt, du er irriterende, for jeg kender dig ikke! Men din blog (billeder og tekst) giver mig ret tit en god griner og væmmes især som "udbrud af bumser på hagen".. Mums for en farverig beskrivelse!

Kia sagde ...

....Og der vidste jeg lige præcis hvem der sad bag skærmen og skrev sit mundlort.

Kom nu over dig selv. Lad det ligge.

Tine sagde ...

Kia - I'm with you, din blog er for cool og det er her du styre. Det er DIT rum på nettet som du kan bruge som du vil. Dem der ikke kan lide det, kan surfe videre. Så er den vel ikke længere Mister Anonym.
(Eller, Frk. sikkert.)

Mht sidecut så er jeg ikke fan af det, på hverken punkere eller feminister.. Men jeg er også plain jane når det kommer til hår ;)

rebecca sagde ...

^ hvis man ikke har noget konstruktivt at sige skal man lade være.

Jeg vil bare spørge om du mener at sidecut er grimt hvis man er punker eller? for det synes jeg er mærkeligt så..

Vanity sagde ...

Wauv, jeg synes sidecut er the shit - jeg har selv haft det i begge sider, da jeg havde blondt kort hår. Nu dog kun i den ene side, men har stadig kort hår - synes bestemt ikke det kun er for langhårede.

Nu er jeg selv (rock)punk, og er da flere gange blevet kaldt både det ene og det andet på gaden og i byen. Jeg synes kun det er fint at feminine "mainstream"-københavnere (som du selv siger det :) ) tager elementer fra subkulturer til sig - fx. har "nitte"moden kun gjort det nemmere for mig at finde tøj i "min stil" :)

Keep up the good work, og hils dine veninde og sig at hun ser fantastisk ud med sit sidecut :)

Mvh.
Vanity

vanityxxx.blogspot.com

Miss Jeanett sagde ...

Hold da kæft hvad sker der? Jeg håber ikke du tager det til dig Kia. Der er bare haters derude - vi har jo også snakket om det før og man kan ikke gøre noget ved det/dem. Synes tilgengæld det er fedt, at du udgiver deres kommentarer.

Og der er fanme ikke noget i vejen med at være en 38/40. Ved ikke helt om den anonyme kommentar mente at der var det ikke hvad. Men det vil jeg sgu godt lige slå fast at der ikke er.

Anonym sagde ...

Ej, ved du hvem den anonyme sure mås er ? kan du kende sproget ? Hehe

Sisse-Sofie sagde ...

Jeg vil ikke blande mig i den sprængfarlige, men alligevel hylemorsomme debat der kører, for jeg synes virkelig at mange af deltagerne har kastet sin værdighed fra sig og nu sidder og skraber i gulvet som en eller anden gold-digger der søger efter andres skam. Jeg havde engang nogle fjollede videoer liggende på Youtube, som tiltrak kommentarer som "hvis jeg møder jer på gden slår jeg jer ihjel" selvom videoen bare bestod af nogle underlige ansigtsustryk. Kommentarerne var latterlige, og sjove på samme tid. Men Kias politik her er at hun svarer på kommentarerne, og derfor vil en skarp tone være svær bare at grine af, fordi det er svært at imdekomme det skarpe. Derudover synes jeg det er værd at overveje medd sig selv hvad det er der gør at man føler behov for at komme med kommentarer der er ondskabsfulde og meningsløse. Jeg synes ikke den første kommentar var over stregen, jeg synes den var kritisk, og en smule skarp. Da jeg læste indlægget i går (inden jeg læste kommentarerne) tænkte jeg også at det var list noget sludder, og synes t det underminerede dengng jeg havde sidecut fordi jeg gerne ville være punk, og fordi jeg synes t udsagnet om at man kun kan bære det hvis man er feminin er uovervejet idet det dermed udelukker andre stilarter. MEN nu da det er forklaret ser jeg det i den modeorienterede retning og synes stadig ikke indlægget er så klart formuleret, men jeg forstår meningen, og synes ikke længere det er noget sludder.
DET der bliver springende synes jeg er, når kommentarerne tager en form som "jeg læser kun din balog for at få en god griner" helt ærligt, det skal man da også ha lov til, men behovet for at ytre det, og derved nedgøre en anden, det er DET jeg synes man skal tá op til overvejelse. Hvad får du ud af det? Hvorfor har du brug for den andens ydmygelse?

Sidecut er fedt når man gerne vil ha det. Når man gerne vil af med det, er det et HELVEDE! Jeg havde det i begge sider, og jeg lignede en puddelhund når jeg havde hestehale i den periode hvor det voksede ud. Til sidst blev jeg også nødt til at klippe mig korthåret, det er altså synd hvis man pludselig fonder ud af at man gerne bare vil ha almindeligt langt hår!

Sisse-Sofie fra www.estinguellas.blogspot.com

Kia sagde ...

Hej alle,

Lad os lukke diskussionen her og fokusere på indlægget - Jeg gider ærgeligt talt ikke mere af det.

Sidecut - Er du til det eller ej?

:)

Kia.

MY CLOTHING BLOG sagde ...

JEG ER TIL SIDECUT!!!!! :D DET ER FANTASTISK!

Lotte Florette sagde ...

hey Kia!!

Jeg giver respekt for din veninde fordi hun er så modig, men som en kvinde der ville elske at kunne have så langt hår der ser så pænt ud som Nina, græder jeg en lille tårer over sidecuttet! Men samtidig elsker jeg når folk tør at skilde sig ud og tage chancer og af den årsag er hun mega cool! Jeg elsker at læse din blog og har længe ventet på billeder af din veninde så jeg kunne se det sidecut. Du er så ærlig og ligefrem og din blog er min yndlings netop pga det! Jeg håber ikke at de negative kommentarer får dig til at overveje om du gider have din blog - for ville savne den!

Tak for inspirationen!

Anonym sagde ...

Hej Kia..

Jeg har kommenteret tidligere på denne debat.. Måske du kan se på min IP-adresse, hvilken kommentar det var?
Den med, at jeg synes du skulle passe på med, at folk ikke ville turde skrive kritiske indlæg længere.. Da en debat jo ikke udelukkende består af skulderklap.

Kan dog se, at en del af kommentarerne er over stregen. Og forstår dig godt, at man så nok bliver lidt 'tynd-hudet', og der skal måske ikke helt så meget til, før man tænker 'nu det fandme nok'.

Jeg håber ikke du opfattede min tidligere kommentar, som værende 'hater'. Det var den nemlig ikke. Jeg er daglig læser af din blog - fordi den er interessant og god!

/Jose

Tara sagde ...

Jeg har selv haft side, og gud hvor jeg elskede det, og alle synes bare det var helt vildt fedt. Ligeledes synes jeg også, at det ser helt vildt cool ud til din veninde :D wow!

Anonym sagde ...

Hej Kia.
Vil bare lade dig vide, at din blog er værdsat!
Personligt klikker jeg forbi dit virtuelle "hjem" flere gange dagligt. Det er et super sted at holde sig opdateret om tendenser, og netop du illusterer, at mode ikke bare er lutter lagkage - respekt for, at du også skriver om personlige problemer, du døjer med, og at kontoen faktisk ER flad sidst på måneden.
Personligt er det første gang jeg benytter mig at muligheden for at kommentere på din blog, men det føler jeg mig simpelthen nødsaget til!
Hilsen Katrine :)

CATHRINE FRIER SVAN sagde ...

Har aldrig haft "nosser" nok til at gøre det, så jeg har valgt at bruge Katrines (Trés Chic Clique) lille guide til FAKE-sidecut! Det giver også én muligheden for at se om det rent faktisk ville være pænt til en.

Men altså, kærlighed til dem der gør det!

Christoffer J. sagde ...

Jeg synes Nina er SMUK. Modigt, sejt og flot.
Sidecut er da shit.

Kia sagde ...

Tak tak tak.

Jose - Jeg tjekker ikke folks IP-adresser og jeg er udemærket klar over at en debat ikke består af skulderklap, alene. Jeg synes ikke at kommentarer der er ondskabsfulde og ydmygende er at gå lidt over stregen. Det er at gå MEGET over stregen. Måske har du ikke læst mit indlæg om disse kommentarer ovenover? Her skriver jeg at jeg elsker debat og aldrig ville afvise en kommentar, bare fordi personen var uening med mig.
Jeg er bestemt ikke tyndhudet, jeg kræver bare at folk behandler og taler til mig som de ville have gjort ude i den virkelige verden.

Kunne godt tænkte mig at se hvordan du selv ville reagerere i min situation - Det er rigtigt nemt for dig at sidde der bag skærmen og sige "..at man så nok bliver lidt 'tynd-hudet', og der skal måske ikke helt så meget til, før man tænker 'nu det fandme nok'.

Opfattede ikke din besked som hater, højst lidt flabet. Men det skal der også være plads til.

:)
Kia.


Kia.

Stine sagde ...

Kort og godt mener du vel bare at kontrasten mellem sidecut og det feminine er fedt - ligesom slutty sko til et mere dæmpet look.

Men det at du kommer til at skrive noget "dumt" - gør jo ikke nødvendigvis dig dum - tvært imod kan man nogle gange få skrevet noget der kan tolkes på flere måder - eller måske bare bliver tolket forkert.

Fin blog - men er det fede ved blogs ikke at alle kan ytre sig - og hvis "alle" så også gør det på en konstruktiv ordentlig måde - så er det jo fedt.

Vi skal bare passe på blogs ikke udelukkende bliver en form for "bekræftelse" af ens stil - og udelukkende bliver en gang "Du er lækker som altid" "Elsker din stil" osv..

Kia sagde ...

Hej Stine,

Igen, læs mine indlæg hvor jeg igen og igen og igen og igen skriver at folk for guds skyld skal være kritiske og ærlige. Det er det min blog skal bruges til. Men jeg forventer bare folk gør det på en ordentlig måde. F.eks med en retorik de ville bruge hvis de talte med mig i virkeligheden..

For meget at forlange?

Kia.

MissMuffin sagde ...

Jamen hvad er det lige der sker her?!

Normalt gider jeg ikke sån en omgang pige-fnidder her, men når Kia ligefrem skal forsvare, at hun ønsker, at alle der kommentere på hendes blog gør det i en pæn tone og der så er flere der ligefrem er uenige, det er sørgeligt.
Er det 6. klasse?
Måske i synes Ninnas sidecut er grimt, eller at Kia fortolkning af mode er helt skudt ved siden af, men det er hendes mening der skrives her på hendes blog. Og det bør der vises respekt for, selvom det er nemt at gemme sig bag sin skærm...
Kia står frem med billede og det hele(selvfølgeligt hendes valg), men bør man så ikke li vise lidt respekt og så tage diskussionen på et pænt niveau. Måske synes I, at det er pissegrimt, men vi er vel alle stadig så godt opdraget, at hvis man intet konstruktivt kan komme med, så holder man sin kæft. Punktum.

Christine sagde ...

Nix: "latterlig debat for de umodne anonyme" - du er selv lige så anonym som dem, du vælger bare at skrive nix istedet for at sætte dig som anonym.
Sisse-Sofie: det hænger ikke så godt sammen at du starter med at sige at du ikke vil blande dig, for derefter at skrive det længste indlæg..
Ikke mere herfra..

Anonym sagde ...

Hey Kia.

Jeg vil blot sige at det er cool at du ikke sletter de negative kommentarer - det er fedt at du vedkender dig kritikken.

Thilde.

Malou sagde ...

Jeg vil faktisk godt lige påpege noget, da jeg selv har sidecut. Jeg ved godt at det er en gammel debat, men ifølge Kia er jeg jo så "fashion", fordi jeg sammen med mit sidecut godt kan lide denim, band tees og dr. martens. Det forstår jeg ikke helt.
Nu vil jeg ikke som Kia påkalde mig det label at være "fashion" men jeg synes at det er lige lovlig frækt at sige det på den. Muligvis din skrivemåde bare lidt uheldig her, men din linje omkring slutty sko/sidecut har bare irriteret mig i en periode.

Kia sagde ...

Hej Malou,

Ja, du har ret, det er en gammel diskussion, jeg ikke har tænkt mig at tage op med dig. Du har tydeligvis ikke læst mine præciseringer her i kommentarfeltet.

Kia.

Anonym sagde ...

Brilliant blog, I hadn't noticed fierceogfattig.blogspot.com previously in my searches!
Continue the wonderful work!