4. januar 2010

Prikkerprikkerprikkerprikker.


Mellem jul og nytår prøvede jeg den her cool buksedragt i Topshop på fisketorvet.. (Forresten er Fisketorvet da virkelig fremme i skoene, med en stor topshop, bikbok, monki, mango outlet og en makeupstore.) Den sad virkelig godt på mig og den kostede 649kr i butikken. 649kr?! Den pris giver jeg ikke for en buksedragt nogensinde. Da jeg kom hjem havde jeg den på hjernen og jeg tjekkede topshop.com - Dér var den "back in stock" til næsten halvdelen af prisen inkl. forsendelse.. Hvorfor er priserne er så høje i de fysiske butikker i forhold til onlineshoppen? Jeg ved godt at der er noget med kurs og sådan, men jeg forstår så ikke hvorfor man ikke tilpasser priserne.. Underligt! Jeg bruger kun de fysiske topshopbutikker, hvis jeg skal prøve noget, som jeg har set online eller når jeg tjekker deres udsalg.. Det kan jeg da umuligt være den eneste der gør? Det er vel ikke særlig godt for de danske topshop butikker, slet ikke i disse tider? Nåm, det korte af det lange er, at jeg bestilte den online og nu glæder mig helt vildt til at modtage den og bruge den sammen med sorte strømpebukser, sølvsmykker og sorte wedges. Find den her!

10 kommentarer:

Katrine sagde ...

Kia, hvilken størrelse købte du den i? :)

Jeg er bare evigt og altid i tvivl om størrelserne hos topshop..

PixietheRobot sagde ...

Tak for tippet!

camilla sagde ...

Ja der er en del at spare og halleluja for det. Grunden er valutakurserne. Pundet er jo raslet ned i forhold til euroen og dermed den danske krone. Englændernes købekraft er jo ikke steget pga deres valutas fald så derfor kan topshop jo ikke bare sætte priserne op, for så ville Topshops priser i England for englændere blive alt for høje. Og de er jo deres primære kunder. Men det kommer jo bare os danske kunder tilgode hvis købekraft jo netop er steget fordi krone kursen er bedre ind pund kursen.

Anonym sagde ...

problemet er at nu er pund gået ned, og hvis man køber noget i UK så er det biligere. Men - så når Topshops varer bliver solgt i DK, så må de vel lægge en slags moms ovenpå, så et par jeans til ca. 350 kr (40 pund) online koster ca. 500 kr i butikken i DK ! :( Jeg gør også det samme, men vi har ikke det store udvalg i Århus, og specielt er sur over vi ikke har Tall i vores Topshop. Men ja, køber KUN online, medmindre udsalg i butikken.

Kia sagde ...

Hellow,

Jeg har taget den i en str. 10.. :) Den passe mig godt og jeg ret høj..

Jaa, men det er stadig nogle vilde danske priser, som de holder sig i de danske topshopbutikker..

:)

Kia

WeeWee Magazine sagde ...

Hej med dig:) Vi er to piger der rigtig godt kan lide din blog. Den er nemlig realitisk og det er ting man har råd til. nice!

Tjek vores blog på

www.weeweemagazine.blogspot.com

:D

Marie Joost sagde ...

Den topshop i odense er total udulige! der er ikke noget :( så hurra for online shop

frk. Therese sagde ...

Jeg havde den på til nytår og jeg er SÅ glad for den :D jeg får at vide at jeg ligner Minnie Mouse ^^

Kia sagde ...

Heeej,
Wee.. Tak..

Vidste slet ikke at der lå en topshop i Odense..
Frk T.. Heeeh, det kunne jeg godt forestille mig at du gjorde. Den er SÅ fed.. :)

Kia.

Rikke og Aida. sagde ...

Jeg havde den også på nytårsaften. Den er så fed. :D

/Rikke