25. januar 2010

Tak til SidneyLise - Fashionministeriet snyder os!

Forleden sad jeg og opdaterede min linkliste. Min linkliste er udelukkende min egen personlige læseliste og kun blogge, som jeg rent faktisk læser er på listen. Nå, men et par røg af og et par røg på listen, deriblandt SidneyLise, som er en skidesjov og anderledes modeblog. Forleden skrev SidneyLise et indlæg om Fashionministeret, som er et suspekt onlineshoppingsted der, i følge dem selv, er "en af Danmarks største tøj- & accesories netbutikker". Deres trick er at købe en masse asos items til billige priser og sælge dem til en absurd høj pris. F.eks. koster en halskæde 52kr hos asos, men 459kr hos fashionminsteret. Det er altså præcis samme varer, vi taler om! SNYD!

Læs pigernes indlæg her: Shopping til overpris. (og tjek lige resten af deres blog, når du nu er der) og Søren Storms indlæg om pigernes afsløring her: Fashionministeriet er platugler.

11 kommentarer:

SidneyLise sagde ...

Tusind tak Kia! Awwww, vi er vildt smigrede!

- Anne Sofie

Lise sagde ...

De har vist været i søgelyset før. Utroligt de vil tillade sig det. Det er da hvis lige til en Operation-x det her ;)

Kia sagde ...

Hej Anne Sofie,

Det var godt! Havde du ikke engang en anden blog, sidder jeg lige og tænker på?? Du skrev nemlig også gode indlæg der.. :)

Hej Lise,

Ok, hmm.. Havde aldrig hørt om dem eller deres snyd før SidneyLise.. Har du evt. link til "søgelyset"? :)

God dag til jer begge,

Kia.

Emilie sagde ...

Ja det er godt nok svinsk !

Men har også selv set det nogle gange , bl.a. var jeg på et tidspunkt vild med nogle støvler på www.shoeabuse.dk , et stykke tid efter fandt jeg præcis de samme støvler blot dobbelt så dyr på Nelly.com. De skrev at mærket var deres eget "Nelly", alligevel kunne man se mærket nede i skoen var et andet på billedet og billedet det samme som på www.shoeabuse.dk. Det synes jeg godt nok heller ikke er iorden.

Alberthe sagde ...

CHOK!!!

Kia sagde ...

Hej Emilie.. Ja, Nelly.com sætter også priserne op på deres varer når de bliver omtalt.. Det er beskidt.

:)

Kia.

Chaos sagde ...

Hvis folk seriøst gider at betale den slags ågerpriser for en omgang bras, så fortener de imo også at blive snydt. :) Lidt sund fornuft skader aldrig.

Anne Sofie sagde ...

Jeg mener at huske at diskussionen har været oppe at vende på Jubii-debatten for lang tid siden. Egentlig virkelig underligt, at der ikke er sket noget endnu, for det må da være ulovligt på indtil flere måder?

Her er link til tråden, som er fra 2008:
http://dindebat.dk/mode-stil-og-shopping/609078-hvad-er-nu-det-noget-fup.html

- AS

Kia sagde ...

Hej Chaos og AS,

Så hvis min mormor endelig besluttede sig for at shoppe online, landede på fashionministereriet, ikke vidste bedre og købte en halskæde til 459 (før 54kr..).. Så fortjente hun at blive snydt? Det synes jeg ikke, der findes jo folk der ikke ved bedre og måske ikke er så online-snilde som dig og mig.. :)

Tak for link og god dag til jer begge.

Kia.

Anne Sofie sagde ...

Var den kommentar til mig? For det har jeg da ikke skrevet nogen steder?

- AS

Kia sagde ...

Hej AS,

Jeg takkede dig for link.. :)

Kia.