15. januar 2010

Min torsdag - Is på søerne, bogshopping og dejlig aftensmad.Torsdag blev brugt sammen med kæresten. Han havde fri, da han arbejder på forskellige tidspunkter, så vi holder ofte "weekend" i hverdagen. Vi ordnede nogle ærinder og gik derefter en lang tur i indre by. Jeg gjorde mig et par kup i går.. Først og fremmest købte jeg den flotte blondekjole fra Monki. Uhh, den er så fin! Dagens bedste kup var, at jeg købte 8 bøger for 160kr - 20kr pr. bog. Ikke dårligt! Jeg har før hørt om bogudsalget i helligåndshuset på Strøget, men har aldrig været derinde - Det kan klart anbefales. Jeg var så heldig at finde studiebøger, som normalt koster 250-400kr stykket. Vi afsluttede ved søerne, hvor folk skøjtede i mørket. Vi ejer desværre ikke skøjter, men vi gik ud på isen alligevel. Det var så FREAKY at gå på den mørke is og vide at der normalt er vand, som er 1,50m dybt. Jeg var liiiiiiidt nervøs, da jeg stod ude på midten af isen. Jeg synes lige at I skulle have et billede af mig på isen og et billede af min lækre hjemmelavede pizza med parmaskinke, revet chedder, ananas og salat. Mhhhm, bliver helt sulten nu. Denne fredag skal bruges på tøjvask, BA-forberedelse, posthus, lækker mad og P3 guld. Hav en rigtig dejlig dag!

9 kommentarer:

Julie Leander sagde ...

uhh der er ikke noget bedre end det bogudsalg! Jeg har bare ikke mere reolplads, så har lavet en aftale med mig selv om at der skal en i kælderen før jeg må købe en med hjem ;)

Anonym sagde ...

Mums! Den mad ser lækker ud. Hvad spiser du egentlig på en dag? Du har sådan en pæn krop.

Kristine.

Gitte sagde ...

Lyder som en rigtig hyggelig dag, Kia!!!! Jeg elsker din blog!!!

Kia sagde ...

Heeej søde Julie,

Det lyder som en god plan. Jeg har slet ikke plads.. Men studiebøger, det skal man jo ha! :)

Hej Kristine og Gitte,

Ja, det var en super dag. Jeg tænker ikke vildt meget over hvad jeg spiser, men jeg spiser mange grøntsager, frugt og fisk. Derudover spiser jeg rugbrød med fedtfattigt pålæg eller avokado til frokost. Jeg tror bare at jeg har et godt stofskifte. For jeg spiser meget ude og meget mad sådan generelt.

:)
Kia.

Christina sagde ...

hvor ser det hyggeligt med pizza og gåtur og det hele..

http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

Simone sagde ...

Wow et fedt tilbud (:
www.lady-simone.blogspot.com

Kia sagde ...

Det var også tophyggeligt! :) Jaaa, det er nogle dyre bøger til små priser. Kan anbefales!

Kia.

Anonym sagde ...

Hvor er din taske fra?

Kia sagde ...

Den er fra Dixie! :)

Kia.