17. januar 2010

Seneste praktiske køb.

Seneste køb er mit første skitøj! Ikke noget dyrt, ikke noget fancy.. Det er jo også min første skiferie. Jakken kostede 399kr i Bilka onestop! Godt tip, hvis du skal på skiferie. Er der nogle af jer der skal det? Jeg rejser til Østrig i Marts med min kæreste og hans familie. Glæder mig!

9 kommentarer:

JULIE MONBERG sagde ...

Jeg har stået på ski siden jeg var tre år - og i år går turen til Livigno i Italien i uge 7. Jeg har altid kun været nord på, så jeg er spændt på at prøve alperne.

Rigtig god skiferie til dig - jeg er næsten sikker på, at du vil kunne lide det! Jeg elsker det i hvert fald - og kan slet ikke vente til uge 7 (:

JULIE

Emmo sagde ...

Jeg tager til Norge i næste uge, og Sverige om en måned for at stå på ski. De sidste 4 år har jeg købt skitøj i sportsforretninger, men deres priser var helt uoverkommelige i år, jeg endte også med at finde skitøj til knap 1000 kr i Bikla. Kan klart anbefaldes i stedet for er Peek til 3200.

Desuden er Bilkas meget mere farverige, endte med et sæt "All in pink" (;

God ferie herfra

xoxo

//EmmoEmmo
EmmoEmmo.blogspot.com

Sofie sagde ...

Niks. Jeg har været på skiferie én gang med min kæreste og hans familie. Første og sidste gang! ;) Hadede at stå på ski! Men nu er jeg også noget af det mest usporty der findes. Dog var kakao og læsning i kakkelovnskrogen vildt hyggeligt! God tur!

Sofie.
http://sofiesblog.dk

d sagde ...

super fed skijakke og tillykke med din første skitøj køb :)
Jeg skal til alpe d'huez med skolen i uge 7. Men jeg køber mit skitøj i stadium i dk eller så tager jeg sverige i deres stadium og køber dem dér. Det er også rigtig godt tip til dem der på SU.

/d

Simone sagde ...

Hvor det den fin også gør det jo slet ikke noget at den er billig (:
www.lady-simone.blogspot.com

Kia sagde ...

Den er nemlig rigtig cool! :)

Kia.

Caroline sagde ...

Skøn blog :D

Har selv stået på ski siden jeg kunne gå, og skal i år på to skiferier, den ene går til Val Thorens i de tre dale i de franske alper i uge 7, og den anden er i påskeferien til Italien :D

rigtig god tur til dig, det er SÅ sjovt at stå på ski!!! :D

Knus fra Caroline

Kia sagde ...

Hej Caroline,

Tak skal du have! :) Vi må se om det er noget for mig.

Lækkert med Italien og Frankrig.

Kia.

Simone B sagde ...

Jeg skal også på skiferie i Februar, det er også min første gang:)

God tur!:)