18. januar 2010

Min hud, kosmetolog og produkter.

For en måneds tid siden fortalte jeg jer om mit hudproblem. Mange af jer gav gode råd, vejledning og støttede op omkring det her problem, som jeg åbenbart ikke er den eneste der har. Tusind tak for alle jeres råd, det er rigtig fedt at vi alle kan hjælpe hinanden. Mit problem er ikke acne eller noget virkelig alvorligt, slet ikke i forhold til hvad andre oplever. Mit problem er udbrud af bumser på hagen og omkring munden. Det kommer i perioder og havde klart en negativ effekt på mit selvbillede - "Kigger de på mine bumser?", "Synes de mindre godt om mig fordi jeg har bumser om hagen?" osv. Alle var spørgsmål, som fløj rundt i mit lille hovede, når jeg talte med nye (vigtige) mennesker. Jeg er overbevist om, at det kun kan have en negativ effekt, at man ikke bare giver sig hen 100%, men i stedet lader sig hæmme af et problem som dette. Så jeg opsøgte en kosmetolog, som tilbød gratis hudanalyse og hudbehandlinger til fair priser. Jeg har været hos hende to gange nu. Første gang, så jeg resultater med det samme. Kosmetologen, som btw hedder Mille, kom frem til at min hud er ekstremt sart, tør og skreg på fugt. Hun gav mig råd og vejledning til hvordan jeg skulle pleje min hud og gav mig et helt produktprøvesæt med hjem. Jeg brugte produkterne Nimue i en uge og resultaterne var virkelig overraskende. Udbruddene blev væk og min hud slappede mere af. Jeg besluttede mig derfor for at investere omkring 1500kr i plejeprodukterne fra Nimue. Min hud har aldrig været flottere og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft issues over min hud. Selvom produkterne fra Nimue virker på mig, er det dog ikke sikkert at de virker på andre. Hud er forskellig og Nimue har forskellige linier af produkter til forskellige slags problemer. Det skal lige siges, at jeg ikke længere piller mig i ansigtet og er meget opmærksom på IKKE at røre mig i ansigtet i hverdagen. Det kan også have gjort en kæmpe forskel sammen med produkterne.

I lørdags var jeg til ansigtsbehandling for anden gang og det var superdejligt. Min hud blev gennemfugtet og renset for 395kr. Behandlingen tog alligevel halvanden time, så det er en helt fair pris. Hvis du ikke ligefrem har acneproblemer, der kræver lægehjælp kan jeg anbefale dig at besøge en kosmetolog. Min kostmetolog var meget ærlig og sagde, at hvis hendes behandling ikke hjalp mig, ville hun klart anbefale mig at gå til lægen. Jeg er glad for hendes ærlighed og er glad for vores resultater. Jeg vil fortsat gå til kostmetolog en gang i mellem og vil helt klart bruge Mille, som faktisk selv har haft store acneproblemer hele sit liv. Det synes jeg giver hende en troværdighed. Jeg tror ikke, at hun er ude på at sælge mig alt muligt og hun vil mig det bedste. Besøg Mille her: Mimamo.

I må meget gerne dele jeres erfaringer, problemer og hvilke produkter I bruger i kommentarfeltet. Der er måske andre der kan bruge jeres råd og klogskab.. :)

13 kommentarer:

Anna sagde ...

Ej hvor skønt at du er kommet af med dine udbrud. Jeg kender det selv alt for godt, men jeg er også kommet mit hudproblem til livs v.h.a. kosmetolog. Jubii for dig :)
http://infashionwetrustblog.blogspot.com

Debbie sagde ...

Fedt at behandlingen har hjulpet dig! Døjer selv med problemer fra tid til anden, også på hagen og omkring munden. Jeg begyndte selv at bruge Origins, og har stort set ingen problemer haft siden da! :)

Bare lige en lille bemærkning. Det hedder kosmetolog, og ikke kostmetolog :)

Pernille sagde ...

Wauw, dit indlæg har lige reddet min dag :D
Jeg døjer ikke med bumser, men derimod EKSTREMT tør hud i ansigtet som bliver helt rødt og klør og skaller, og der flyver præcis de samme tanker rundt i hovedet på mig når jeg møder nye mennesker "kan de ikke lide mig pga det?"
Jeg skal så snart til hudlæge men det hjælper også på mig når jeg ikke klør og piller i huden, Men hvor er det fedt at produkterne har hjulpet på dig! (:

Kia sagde ...

Hej piger,

Cool at I deler jeres erfaringer. Det sætter jeg pris på..

Haha, kosmetolog! Det er forstået og rettet..

:)Kia.

Sïdsel sagde ...

hej Kia - nu tror jeg måske lige du har inspireret mig til at komme afsted til en hudanalyse. Jeg har overvejet det mangt en gang, men er aldrig kommet afsted. Lige nu i vinterkulden går min hud helt amok - den er bogstaveligt talt på vej væk - det skaller og klør. Nu må jeg bare have fundet mig en god lokal kosmetolog. Det må de da ha' i Kolding.

Simone sagde ...

Rigtig godt indlæg (:
www.lady-simone.blogspot.com

Fie sagde ...

Det er da rigtig dejligt, at det har været så godt for dig :) jeg skal til mit første kosmetolog her på torsdag, og glæder mig, men er også lidt nervøs :) nu må vi se :p

Søs sagde ...

Jeg har også en meget "sensitiv" hud, som man siger.
Jeg bliver gerne rød og irriteret når jeg skal prøve et nyt ansigtsprodukt - meget irriterende!
For nyligt da jeg skulle finde en øjencream endte jeg med noget der lignede hudafskrabninger rundt om øjet, fordi den var for aktiv til min hud :( Det gjorde så ondt og så forfærdelteligt ud!
Jeg har for et par dage siden skrevet et indlæg på min blog om mine yndlings ansigtsprodukter - tjek det gerne ud :)
Mvh Søs

www.soesblog.dk

Rikke B. sagde ...

Synes det lyder lidt dyrt for produkterne :) Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville sende mit eget tip videre (har selv døjet med ekstremt uren hud, og rigtig mange udbrud, så kender godt følelsen af "åh nej, tror de jeg er sådan en der spiser 5 poser chips om dagen og ikke kan finde ud af hvad 2 + 2 er?" .. det er faktisk lidt at sætte sig selv i bås, at man tror sådan).

Men, jeg kom mit til livs ved at bruge Tromborg.. Min søster bruger tilgengæld bare neutrogena (mener jeg det hedder) fra føtex, og det virker helt fantastisk på hende også.

Det er bare et lille tip, som i kunne prøve, hvis ikke i føler i har råd til at smide penge i nakken på kosmetologer osv :)

Laura Jørgensen sagde ...

Rigtig godt indlæg.. Jeg har selv døjet med rigtig uren hud(mest i panden dog). Men efter jeg er begyndt at bruge nogle produkter fra matas er det helt væk! men desværre har jeg rigtig mange hudorme på næsen, og dem ville jeg selvfølgelig gerne af med. er der nogle der kender et produkt til hudorme?

ljmodefreak.blogspot.dk

Monkally sagde ...

DECLEOR produkter er det bedste! De er helt igennem fantastiske! Gå til en kosmetolog, som bruger disse produkter og få en behandling, så hun kan hjælpe dig med at vælge de rigtig decleor produkter til din hud.

Prolagenen er et mirakel!

Kram

Emma
shakerzone.dk

Charlotte sagde ...

Jeg har også haft problemer i mange år med acne (dog ikke meget slemt) Aligevel tænkte jeg ligesom jer andre meget over det selv desværre.
For et år og mange forskellige produkter siden, tog jeg så til lægen, som gav mig en recept på noget creme til ansigtet. Efter jeg bruger det hver aften - er min hud blevet rigtig pæn og ren!
Desværre bliver min hud også meget tør af det, men hellere det end uren hud ;)
Mvh. Charlotte

Kia sagde ...

Hej piger,

Tak for jeres kommentarer.

Ja, det er dyrt, men det virkede for mig, så jeg synes at det er pengene værd. Også holder det læææænge.. :)

Kia.