10. februar 2010

Fashionweek coming up..

..Og jeg skal bl.a. hænge ud med hende her (Det er Merete, hvis nogen er i tvivl) og Ditte kommer helt fra Aalborg. Jeg skal også møde Nicklas og så er Acie jo i byen.. Whynot-pigerne, Frede og flotte Katrine får jeg da helt sikkert og at se i den kommende uge. Sikke en god uge jeg går i møde. Modsat nogle mennesker, synes jeg at det er vigtigt at vi modebloggere, er blevet inviteret med til modeugen i år. Modebloggere kan give en umiddelbar, og ikke mindst uafhængig, vurdering af de ting de møder og oplever og det vil jeg gøre i den kommende uge. Jeg vil selvfølgelig ikke spamme jer med indlæg om efterårs- og vintermode - Det er jo heldigvis snart forår, men jeg vil fortælle jer om de mennesker, jeg møder og de ting jeg oplever, ligesom jeg gør dagligt her på bloggen. Se forresten mit indlæg om hvad du kan deltage i, selvom du ikke er inviteret til shows.

I dag skal jeg på job til kl 16, også skal jeg se Ivana Helsinki, CPH vision og Rützou. I går havde jeg en rigtig god aften med Kronprinsessen, mere om det senere.. :)

11 kommentarer:

Nina sagde ...

Glæder mig til at høre om dine oplevelser.. og ja vil hellere høre om hvad der sker på stolerækkerne, end hvad der sker på catwalken.. - næsten :-)

Kia sagde ...

Hej Nina..

Du får mere fra stolerækkerne end catwalken, det er helt sikkert.

Kia.

Lisbeth sagde ...

Jaaa Kia - kom med en masse inside sladder og indtryk til alle vi stakler, der ikke skal med - så kan vi selv tjekke billeder af kollektionerne ud på nettet senere.

Jeg glæder mig til at høre om dine oplevelser!

Og det ER da kæmpestort, at branchen langt om længe har fået øjnene op for modebloggere - godt du udnytter muligheden, nu hvor den er der :)

Rikke sagde ...

Håber du for en god modeuge :-D
Glæder mig til alle de dejlige indlæg.
Hvor er det bare sejt der er kommet plads til modeblogger takket være dig og andre :-D
www.modekolibrien.dk

Anonym sagde ...

Jeg syntes det er fint og interessant, at høre om hvad der sker på stolerækkerne under CFW. Til gengæld syntes jeg ikke det er specielt relevant med indlæg fra catwalken på nuværende tidspunkt, idet det jo som du selv skriver først er ved at blive forår nu. Personligt er jeg derfor ret ligeglad med A/W moden - tror det forvirrer mere end det gavner!

En undtagelse skulle enten være hvis de viser noget på catwalken, der allerede nu er fremme: Hvis der fx bliver præsenteret en ny version af støvler med kilehæle, så ville det være fedt at vide nu fordi så behøver man ikke gemme sit par for langt væk :) Eller hvis de viser noget, der minder meget om sommermoden - det ville være smart hvis man kunne shoppe forår/sommer og vide, at det ville holde langt ind i vinteren også. Det er smart mode i mit hoved! (og det rimer, hvor smukt :P)

Jeg vil dog tillade mig at være uenig i dit argument om, at det er vigtigt at modebloggerne bliver inviteret med til CFW, mest fordi jeg nok har en lidt gammeldags indstilling til det med modeuger. I mit hoved er modeuger for branchen: for indkøbere, magasinfolk etc. som skal planlægge den næste sæson i god tid. Når modebloggere og andre 'almindelige' mennesker deltager, bliver næste sæsons mode pludselig alment tilgængelig en sæson for tidligt, og på den måde når man (det gør jeg hvert fald) nærmest at blive mæt af den næste sæson før den overhovedet er startet. Det syntes jeg egentlig er lidt ærgeligt.

Men udover det: Thumbs up til en fed blog!

Mathilde Johanne Kristiansen sagde ...

Det bliver spændende. Gud hvor ville jeg ønske at jeg skulle med til fashion week! Men god fornøjelse til dig!
www.lbfrommypointofview.blogspot.com

Maria sagde ...

Hey Kia,

God fornøjelse med modeugen :) Jeg glæder mig til at se dine indlæg de kommende dage. Synes i hvert fald, det er en interessant vinkel, du har valgt at anlægge.

/Maria

Kia sagde ...

Hej Christina,

Ja, du har en gammeldags indstilling til modeugerne. Det er trist, for jeg tror at deltagelse fra "almindelige" mennesker i modeugen, bliver en tendens..

Som Acie ville have sagt: Jeg dyrker bare min hobby. Det har jeg vel lov til?

Hej Mathilde og Maria.

Cool, godt I gider læse med her, OGSÅ under modeugen.. Haha.

Kia.

Anonym sagde ...

Hej Kia

Jeg er fuldstændig enig med dig i at du skal dyrke din hobby præcis som du vil, og jeg syntes du har haft nogle fede indlæg fra modeugen. Jeg kunne aldrig drømme om at dømme nogen, og det er da klart at modeugen er en fed ting at deltage i når man er blogger.

Jeg står fast på at være lidt gammeldags i mit principielle syn på modeugen, men er enig med dig i at modeugen efterhånden vil blive mere for "almindelige" mennesker. Og så skal modebloggerne selvfølgelig også være med. Men jeg har aldrig været fordømmende overfor ditvalg om at deltage i modeugen, og jeg er ked af hvis du har opfattet det sådan :)

hilsen Christina

Marie sagde ...

bloggere har da været med til CFW i flere sæsoner..

Kia sagde ...

Hej Christina,

Cool nok. Jeg er glad for din mening og din kommentar. Godt, med et andet syn på sagen - Sagt på en ordentlig måde. Tak!

Hej Marie,

Ok, noget du vil uddybe?

:) God aften,
Kia.