13. februar 2010

MAXI-STRESS.. (Haha!).

Fredag var den hårdeste dag nogensinde. Jeg tog til 6 shows, der alle lå i røven af hinanden. Havde seriøst ingen tisse/spise-pause fra klokken 15 til 23. Puhhha! Men ok, det var hårdt på den gode måde. Brugte dagen sammen med søde Maria fra Styleintuition, da hun havde præcis den samme plan for dagen som mig. I dag, lørdag, skal jeg til Friis og co.-brunch og til allersidste show (for mit vedkommende) i DGI-byen. Man skulle ikke tro det, men faktisk så glæder jeg mig lidt til alt det her er modeuge er overstået, så jeg kan give mit kæreste et KYS og slappe lidt af. Jeg vender tilbage med billeder fra min fredag og lørdag i modeugen. Deriblandt billeder af Lisa Lents dårlige stil, mennesker jeg mødte og et helt fantastisk By Malene Birger-show på Docken i Nordhavnen. Kan I lige nyde jeres lørdag derude! :)

34 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uh glæder mig til at se billeder fra Malene Birger !

Og Lisa Lents er jo bare indbegrebet af dårlig stil ;)

Malsen sagde ...

Cool outfit, Kia.

Astrid sagde ...

Årh, kan man andet end elske Lisa Lents - eller noget ;)

Anna sagde ...

Elsker shoppingnettet - vildt fedt!
http://infashionwetrustblog.blogspot.com

Maria sagde ...

Nu er stil et rimelig bredt begreb, så synes egentlig ikke det fair du udtaler dig sådan om Lisa Lents! Og det er DÅRLIG STIL at ville udstille hende på den måde.

Mikkel Radicke sagde ...

Elsker Lisa Lents kommentaren!

Louise sagde ...

Haha.. Hun ber' sgu lidt selv om det.

http://lindvald.blogspot.com

samyk sagde ...

Fed bog ;)

MOMO sagde ...

Hyggeligt at støde ind på dig i Lille Vega :D Smukke Kia!

Christoffer J. sagde ...

Det var et rigtig fedt outfit, Kia!

Forresten piger, tjek konkurrencen om en lækker tanktop fra Bruuns Bazaar ud på min blog!

www.noihsaf-fashion.blogspot.com

marie. sagde ...

jeg vil også sige, at mode er et vidt begreb. måske du ikke kan li hendes stil, men det kan hun, og hun skal vel gå i, hvad hun føler sig tilpas i.
det er meget, meget dårlig stil af dig, at du udstiller hende på den måde, som du gør. sådan vil du ikke ha, andre taler om dig. det kunne sagtens være sagt på pænere måde.

Miss Jeanett sagde ...

Jeg synes du har ret Kia. Og det er DIN blog ;)

nikoline sagde ...

Jeg er helt enig med Marie og Maria. Et er at berette om mode og trends, altså bl.a. hvad der er oppe i tiden, men noget andet er personlig stil. Men måske du kan definere hvad dårlig stil er? jeg kan ikke..

Kia sagde ...

Hej utilfredse med min Lisa Lents-mening.

Nu er det jo heldigvis min blog.. Og nej, den handler ikke kun om mode og trends, men også om personlig stil og i høj grad om hvad jeg kan lide og ikke lide. Er du ikke enig, er det helt ok. Men husk, at jeg er ikke et objektivt medie, jeg er et subjektivt og ikke mindst PRIVAT medie, og jeg skriver lige præcis det, jeg vil om Lisa Lents dårlige stil, så længe jeg ikke overskrider en grænse og laver hadeindlæg osv.

På forhånd tak.

Kia

Efa sagde ...

Synes at de folk som piver over man ikke skal udstille folk med dårlig stil skal starte med at skrive læser breve til alle de blade som laver årets mode bommert, værste klædte osv. og ikke hakke på Kia, som er en enkelt person, som netop gør det meget klart at denne blog er moden set med "Kia"-briller og at folk så må være kritiske og vælge ud hva de kan bruge og ikke bruge.
Syned du gør det godt Kia. Og Lisa Lents har, med "Efa"-briller, SUPER dårlig stil!!!

Efa

Anonym sagde ...

Jeg synes Lisa Lents er lækker. Måske lidt for meget make-up og fake tan, men hun er også smuk under det. Hun dyrker sin kvindelighed og det feminine look og det synes jeg er rart at se, i en tid hvor mange kvinder går i oversize tøj og dyrker de mere maskuline tendenser.

Anonym sagde ...

Hørt! :-)
Lisa Lents er da en hottie!!
Og jeg synes ikke det er dårlig stil, ikke at klæde sig som moden dikterer, det er da bare mega fedt! GO LISA!

Kia sagde ...

Cool nok. Jeg synes bare ikke om hvide uldjakker med minkkrave og extensions, tan-in-a-can hud og botoxlæber.

Kia.

Cecilie sagde ...

Glæder mig til at se billeder :)
Og synes det er helt fair du giver din mening til kende..

Kia sagde ...

Hej Cecilie,

Haha, ja.. Man skulle mene at jeg på min egen blog måtte sige min mening.. :)

Billeder følger.

God dag til dig.

Kia.

Anonym sagde ...

Synes ikke det her outfit er vildt flatterende..

Kenneth sagde ...

Hej Kia
Faldt lige over dine kommentarer, her efter vi alle er landet igen ovenpå fashion week i sidste uge. (24 shows og 8 fester) Jeg synes det er super fint at du har en blok og kommenterer moden efter din overbevisning og baggrund. Men når det er sagt så falder det hele altså noget til jorden, når du så falder i svimmer over at Lisa, Stine pigen osv sidder på første række, og jeg kan høre at du især er efter Lisa. Botox læber?? hvor kom den lige fra?? Moden handler først om fremmest om NO JANTE LOV!! Masser af PR og attitude.... Det er netop det der gør branchen smuk og hæver sig over alt andet pjat i DK. 1 regel i branchen er at lever man efter janteloven, så bør man nok holde sig væk.
Jeg håber at du tager dette som et positivt råd for smålighed hører altså ikke til i FASHION.

Kh Kenneth

Kia sagde ...

Hej anonym. Nå, det var da ærgeligt, jeg følte mig godt tilpas og varm i det outfit.

Kia sagde ...

Hej "Kenneth". Tillykke med alle dine shows. Jeg mener ikke at det er jantelov at give sin mening til kende om andres stil. Jeg kan virkelig ikke lide hendes stil og synes slet ikke at hun hører til frontrow. Hvis jeg var designer ville jeg ikke have mit brand associeret med voiceværter og vild med dans deltagere. Men det er min mening og du har din. Desuden er der MASSERE af jantelov i modebranchen, det er alle vegne..

Lasse sagde ...

Jeg må nok tilslutte mig de, der synes det er lidt skidt, det du har skrevet ang. Lisa.

Og jo, det skal du da ha' lov til på din egen blog, men hvis du lægger et billede af Lisa op og under det skriver "dårlig stil" så synes det er lidt skidt.

Jeg kan egentlig slet ikke se grunden til at fremvise folk på sin blog, som man mener har dårlig stil. Hvorfor ikke bare fremhæve dem du godt kan li' og så la' resten være.

Jeg ville i hvert fald blive ked af det hvis en anden person havde taget sig tid til at finde et billede af mig for at gøre opmærksom på at jeg åbenbart havde dårlig stil.

Selvom du og pigerne fra whynotblog nok i bund og grund har den samme mening, synes jeg at de fik sagt det på en noget mere sympatisk måde.

Mvh Lasse

Kia sagde ...

Hej Lasse. Har jeg gjort det? Nej, så lad være med at tage sorgerne på forskud. Jeg synes ærlig talt er der er mange, der lige benytter lejligheden til at pudse glorien. Vær dog lidt modig, vær lidt anderledes. For et par måneder siden blev jeg beskyldt for at være for ukritisk. Nu er jeg for kritisk og skal kun sige gode ting. Det er ikke nemt. Hav en god dag, Kia.

Lasse sagde ...

Du har i hvert fald skrevet at hun har dårlig stil og at du vil lægge et billede op af det.

Jeg går helt sikkert ind for at være modig og anderledes, men jeg synes ikke det er hverken modigt eller anderledes at fortælle alle hvem man synes har dårlig stil.

Der er en forskel på at være kritisk og på bare at sige 'dårlig stil'.

Hvis man ikke har noget godt at sige, så synes jeg ikke man skal sige det. Og det gælder egentlig også for f.eks dine læsere, der eksempelvis skriver til dit outfit "Synes ikke det her outfit er vildt flatterende..". Hvad skal du eller nogen af os bruge den kommentar til?

Det mindste man kan gøre, hvis man ikke kan lade være med at kritisere, er at komme med konstruktiv kritik.

Du må også ha' en god dag.

Lasse

Kia sagde ...

Men Lasse,

Hvordan kan du vide, hvordan jeg ville gribe billedet af Lisa Lents an? Det er skrevet med et glimt i øjet og nej, billedet kommer ikke op. Jeg har taget folks reaktioner til efterretning. Men det ændrer ikke min mening om hende. Jeg synes hun er dårlig klædt og at hun ikke hører til frontrow.

"Det mindste man kan gøre, hvis man ikke kan lade være med at kritisere, er at komme med konstruktiv kritik." - Du har så ret og vi er så enige på det punkt. Men hvorfor er det, så at du har brug for at gå ind på min blog og dømme mig og fortælle mig hvordan jeg skal opføre mig på min blog? - Det er da heller ikke særlig konstrutivt, bare fordi du skriver det på en pæn måde?
I bund og grund går du jo ind og siger at jeg skal censurere indholdet på min blog - fordi du synes det?

Kia.

Lasse sagde ...

Jeg synes det er godt du har taget reaktionerne til efterretning og ikke lægger billedet op. Jeg synes måske det er lidt svært at se, at det er skrevet med et glimt i øjet når du bare skriver "... Lisa Lents dårlige stil". Jeg synes heller ikke hun hører til front row, men det kan man få udtrykt på mange andre måder.

Jeg synes på ingen måde at du skal censurere noget som helst på din blog. Jeg kigger herinde fra tid til anden, og havde på et tidspunkt lagt mærke til en del dumme kommentarer fra anonyme brugere, og det synes jeg egentlig var åndssvagt og småligt af dem, og synd for dig. Dengang udtrykte du at du var træt af at blive svinet til på din person, og det kan jeg virkelig også godt forstå.

Så synes jeg til gengæld heller ikke det dur at komme med den samme salgs negative kommentarer om andre personer, når det jo egentlig var det du selv var så træt af. Jeg tror din blog er en af dem, der er værst plaget af åndssvage kommentarer fra anonyme læsere, og det kan også sagtens være et tilfælde, men man høster jo man hvad man sår.

Hvis du føler for at skrive som du gør, så synes jeg bestemt ikke du skal ændre på det, men hvis man siger at andre har dårlig stil, så må man vel også kunne tåle at få at vide af andre, at man har dårlig stil (dermed ikke sagt at de åndssvage ting folk har skrevet er OK - man skal stadig holde en sober tone).

Så det jeg nok vil sige er, at hvis du gerne vil undgå nogen af de irriterende kommentarer, kunne det være en idé selv at undgå at komme med den samme slags kommentarer/udtalelser. Håber det var konstruktivt nok, ellers må du undskylde.

Kia sagde ...

Lasse,

Så det du i bund og grund siger er,
1) at det er min egen skyld at jeg er plaget af disse kommentarer, fordi jeg to gange i løbet af halvandet års blogging skriver at Lisa Lents har dårlig stil?
2)at jeg ikke selv kan klare at få afvide at jeg har dårlig stil - Det kan jeg nemlig godt klare, Lasse. Det skriver folk hver evig eneste dag til mig. Det jeg ikke kan klare er, at folk skriver at jeg skal kaste mig ud foran en bus og at jeg er det klammeste menneske, de nogensinde har set. Det lort, det kan jeg ikke klare, nej.
3) At jeg selv har en dårlig tone overfor folk? (Jvf. man høster som man sår..) Det har jeg virkelig ikke. Jeg svarer flinkt og pænt på folks kommentarer og har gjort det altid.

Lasse, lad os lade den ligge her og tænk lige over at du stiller mig til regnskab for to kommentarer i forhold til 1½års blogging og hvad jeg til dagligt sidder og afviser af svinerier fra folk.

Min blog er ikke længere en hyggelig lille gesjæft, som din. Min blog er stor og jeg finder mig i rigtig rigtig meget. Det er ikke nemt.

DB,
Kia.

Lasse sagde ...

Det jeg i bund og grund siger, er det jeg har skrevet.

1) Nej, det er ikke din skyld. Men Lisa kommentaren gør det ikke bedre.

2) Sådan noget er også latterligt af dem at skrive. Men hvis der sidder en tøs derude bag skærmen og elsker Lisa Lents overalt på jorden giver du hende (synes hun) en grund til at svine dig. Man kan aldrig gardere sig 100%, men man kan gøre sit bedste.

3) Jeg synes også du har en rigtig fin tone overfor folk og er god til at svare tilbage. Jeg er bare ikke nede med Lisa-kommentaren, men så kan jeg jo også bare la' vær' med at læse din blog.

Jeg kan godt forestille mig at det er svært at finde sig i så meget lort som du sikkert skal.

Kia sagde ...

Forresten Lasse, har du overvejet om min blog er specielt plaget af disse kommentarer, fordi jeg rent faktisk udgiver kommentarerne, i modsætning til flere store danske modebloggere?

Kia sagde ...

Ok, Lasse.

Tak for "snakken". :)

DB,
Kia.

Lasse sagde ...

Det havde jeg faktisk ikke tænkt over, det er egentlig meget fint at du lægger alt ud, selvom jeg sagtens synes du kunne frasortere det groveste for din egen skyld. Det havde jeg i hvert fald gjort :-)

Og selv tak! Håber ikke du tog det som et surt opstød eller noget, jeg synes du har en rigtig god blog! :-)