22. februar 2010

Søndagsmiddag.

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har den store bloglyst for tiden. Jeg tror at det er pga. den dårlige stemning, som bloggen har været præget af den seneste tid. Jeg føler mig misforstået og føler at jeg skal rette ind efter en håndfuld sure læsere. Det er begyndt at påvirke mit humør helt vildt og jeg har været ret ked af bloggen på et tidspunkt. Jeg begyndte endda at få ondt i maven, når jeg skulle gennemgå kommentarer og godkende dem. Fire dage i træk lå der seriøse svinere, når jeg stod op om morgenen. Lige dér blev jeg så vred og ked af det, at jeg havde alvorlige overvejelser om at lukke bloggen ned. Heldigvis har de sidste par indlæg været fyldt med positivitet og god karma fra jeres side, så det har hjulpet på min motivation og mit humør. Tak for det.

I går tog jeg min flotte kæreste i hånden og fandt til forstæderne, hvor mine forældre bød på mad. Det var dejligt bare at være sammen og slet ikke tænke på blog, men bare tænke på at spise og hygge. I dag er det mandag og jeg skal seriøst til at komme i gang med at skrive den dér BA. Alt er ordnet, alt er godkendt - Jeg skal bare have den skrevet.. Kender I det?

64 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kender den følelse alt, alt for godt. Der er noget utroligt skræmmende over sådan et tomt word-dokument og en blinkende curser... Men, men, det skal nok gå - held og lykke!

Nicklas sagde ...

Du ser fabelagtig godt ud Kia!!

Anonym sagde ...

Hej Kia,

Det er sgu træls med alle de ukonstruktive tåbelige kommentarer. Godt du er kommet i lidt bedre humør.

Ida Jeng har netop skrevet et udemærket indlæg om debatkultur på nettet, med links til bloggere der deler ud af deres erfaringer med dårlige kommentarer og hvordan man kan forholde sig til det:

http://blog.politiken.dk/kosmopolit/2010/02/21/nasty-perfid-og-anonym-velkommen-til-demokratiet/

Måske det kan bruges til noget, og om ikke andet er det måske rart (men også dybt foruroligende) at vide at det sker overalt på nettet, og ikke kun her.

Bedste hilsner,
Sidsel

Christina Santiago sagde ...

Hej Kia (:
- vil bare fortælle dig at jeg elsker din blog! keep doing what your doing!
Fortsat god mandag (:
Hilsen Christina
www.theplasticfairy.blogspot.com

Chrístina sagde ...

er ikke kommet så langt i min uddannelse endnu, men jo kender det skam godt, selvom jeg kun er på gymnasiet.
Forresten læser jeg fast din blog, og synes den er rigtig god! thumbs up, og du skal bestemt ikke have dårlig blogger-stemning :)

Julie sagde ...

Hej Kia
Jeg plejer normalt ikke at kommentere, men nu kan jeg ikke lade være. Jeg har efterhånden læst din blog i rigtig lang tid (mere end 1,5 år, tror jeg), og vil bare lige komme med noget opmuntring!

Jeg synes bloggen har udviklet sig rigtig meget, og den bliver bedre og bedre og mere og mere inspirerende! Det er så ærgerligt, hvis der er nogle brodne kar, der skal ødelægge din bloglyst. De har ikke ret til at komme med negativitet, da bloggen jo er din, og kun din. Jeg håber, at du finder lysten igen, og at folk finder ud af, at man ikke har nogen ret til at kritisere dig. Din blog er jo ikke et produkt, vi læsere har betalt for, med dertilhørende klageret!

Det er under alle omstændigheder rigtig fedt at du gider at bruge din fritid på at dele inspiration med os, og det er jeg taknemmelig for. Så keep up the good work!

Mange hilsner Julie

scient.hybrid sagde ...

Skriv løs på den BA, evt. i et prøvedokument hvor du bare skriver løs, så kan du altid kopiere det rette i BA-dokumentet.

Det lyder tosset, men det virker.

Anna sagde ...

Jeg er fast læser af din blog, og finder dig utroligt inspirerende.

Er ked af at høre, at du har haft mange problemer med negative kommentarer og svinere, håber virkelig folk snart vil tage sig sammen og stoppe med at ødelægge det for bloggere!

Håber det stopper snart og at du finder bloglysten tilbage :)

Susie sagde ...

Det kan jeg sagtens sætte mig ind i. Og jeg ved godt, at det er overflødigt at sige, at hvis du stopper med at blogge, så vinde DE. For jeg ville sgu også gå rundt med ondt i maven, hvis jeg havde fået nogle af de beskeder du har. Kunne du ikke i en periode, få en anden til at sortere i dine beskeder? Således at de negative blev sorteret fra, og at du kun skulle håndtere de positive? Det kunne være kæresten, eller en anden der ville hjælpe dig et par uger. Så har du måske fået overskudet tilbage igen. For når det mokker til de perfide indlæg, skal lortet sgu bare slettes!

Susie
www.stylemeupplease.blogspot.com

Emilie Johanne sagde ...

Hej Kia

Er da ked af, at du er blevet svinet en del! Men er vild med din blog - og læser den fast!
Men dit look er fantastisk- er helt vild med skoene! ;)

/Emilie-Johanne

Becky sagde ...

Hej Kia.

Jeg kan rigtig godt lide din blog og forstår ikke hvad folk har at brokke sig over - eller hvordan de overhoved kan tillade sig at brokke sig over en andens liv - de kan da bare lade være med at læse bloggen hvis de har så ondt i røven!!?
I say, keep doing your thing (:

ida r sagde ...

Er helt enig i de overstående kommentar. Man har ret til at forholde sig kritisk, dog på en måde så man ikke gør mere skade end gavn. Kan virkelig godt forstå det påvirker dig!
Er vild med din blog, finder den altid spændende og inspirerende, alt den ros skal du have, og mere til!
Tak, for god læsestof og held og lykke med din BA:)

- ida r
http://by-idar.blogspot.com/

Signe Engdal sagde ...

Det er rigtig synd for dig, at det skal gå ud over dig i din hverdag. Jeg synes, at jeg oplever flere og flere af jer "store bloggere" få svinske og lede kommentarer meget ofte, og jeg forstår det altså ikke.

Men keep it up, dem som har brug for at skrive negative kommentarer, er inderst inde dem med problemet. De er alligevel ret umodne.

Hvis de har noget at sige, ja så har du jo oplyst din mail, jeg forstår ikke hvorfor de behøver ytre sig på den måde i et offentligt forum. Det har du jo slet ikke lagt op til.

Jeg føler med dig!

Shit & Chanel sagde ...

Fede strømpe bukser :)

S sagde ...

Som Ida skriver: "Man har ret til at forholde sig kritisk, dog på en måde så man ikke gør mere skade end gavn."
Men her vil jeg sige at det gælder for både bloggere såvel som læsere. Den fælles hetz der fx. kørte mod Lisa Lents under modeugen, klædte ingen, og jeg kan godt forstå at det fik nogle læsere til at reagerer. Også andre udtalelser blev uheldigt fremstillet, så man skal virkelig passe på med at fremføre tingene på en saglig måde - både som læser og som blogger. Det skal trods alt to til en diskussion.

maria sagde ...

Hej Kia,

Hvor er det ulykkeligt at læse, at du skal trækkes med sådan nogle tarvelige kommentarer! Du virker ellers som en pige med ben i næsen, der kan slå fra sig, men selv du har en smertegrænse - og den må for længst været overskredet! Jeg håber, at din lyst at blogge til trods er større end den ulyst, der følger med sviner-kommentarerne.

Du skal vide, at du er en kæmpe inspiration for mange - både med din personlighed og stil!

Mht. til at komme i gang med BA'en, så er det skidesvært at komme i gang. Jeg overspringshandlede for vildt og kom først rigtigt i gang fire uger inden aflevering - sov næsten ikke de sidste to uger!

Mit forslag til dig er at lave en realistisk tidsplan. Skriv den på nogle ark papir og hæng dem op i nærheden af din arbejdsområde. Fx "Fra mandag den 22.feb til onsdag den 24. feb. Skriv indledning, 25. - 26: Skriv teoriafsnit" osv. Det giver en enorm tilfredstillelse at kunne krydse et punkt på tidsplanen af!

Du kan evt. lægge en lille belønning ind, når du har krydset et punkt af: Fx Hr. kæreste laver lækker middag til dig, gå en lang tur for at cleare hovedet, eller en god gang sushi med inside-out!

Håber, det hjælper :) Pøj pøj med det hele!

/Maria

Mette sagde ...

Hej Kia

jeg vil bare lige sende lidt positiv og opmuntrende energi i din retning - du laver en fantastisk blog, som jeg virkelig nyder, og jeg håber virkelig ikke, de brodne kar får dræbt din bloglyst. Det ville simpelthen være et tab af format.

Det sagt forstår jeg dig så udmærket. Jeg har heldigvis ikke selv oplevet onde kommentarer på min blog (endnu), men jeg har prøvet det via mit job, og det kan virkelig fratage en lysten ved det, man laver / gøre en decideret utryg. Jeg forstår virkelig ikke, hvad der driver folk til at chikanere og såre vildt fremmede, som de ikke kender (selvom de muligvis føler, at de gør det). Men det må være nogle triste mennesker, siden deres største glæde er at ødelægge andres humør - helt uden grund.

Thumbs up til dig, Kia

Kh
Mette

Kia sagde ...

Hej alle,

TUSIND TAK for jeres støtte.

Til S - Det er ikke diskussionerne og uenigheder jeg mister bloglysten af. Det er de kommentarer jeg afviser gang på gang, som er så grove at du ikke forstår det - Du ser dem ikke her på bloggen fordi jeg afviser dem.

Bare lige for at få det på det rene.

Kia.

frk. Press sagde ...

Hvor er de der MEGA fede strømper fra? Me like!

Anonym sagde ...

Hej Kia!

Vil bare lige melde mig under de glade faner! Jeg læser din blog hver dag - din blog var faktisk den der åbnede mit blik for modeblogs generelt - det er fantastisk! Jeg så hvordan en pige på SU(ligesom mig selv) kunne være helt lige til og rar at læse om på en modeblog - og samtidig have fantastisk stil! Det ændrede en del af mine fordomme om modeverdenen, og det skal du have tak for!

Udover det skal du vide at jeg flittigt læste din blog under min ba-opgave her i efteråret - og at det var en skøn lille overspringshandling der gjorde det til et lidt lettere arbejde for mig ;) Mht til at komme i gang kan jeg kun tilslutte ovenstående - lav en overskuelig tidsplan, og før du ved af det, har du overstået en masse. Held og lykke med det!

Så keep up the good work - vi elsker det!

Kh Kirstine

Signe sagde ...

You're the best!!

Elsker din fine, underholdende, inspirerende og hyggelige blog... Kigger med hver evig eneste dag!

Ønsker alt det bedste for 'Fierce og fattig på su' og selvfølgelig dig Kia.

/Signe

Anna sagde ...

Hvor er de super seje strømpebukser mon fra??

Anonym sagde ...

Jeg er også en af dem, der læser fast, men ikke kommenterer... Nu må jeg dog lige sende et skuldeklap i din retning for det vil simpelthen være synd hvis du mister lysten helt.. Vi er SÅ mange der følger dig dagligt og er VILDE med dig og din blog og vi er MANGE gange flere end de forsmåede mennesker, der har behov for at svine dig til... Trist de ikke selv kan se hvor ynkelige de virker!
Det må være utrolig svært at "vende den anden kind til", men de er virkelig ikke et øjeblik af din tid værd!
Håber du har lyst til at fortsætte - du vil blive manglet hvis du stopper!!

Mht. bachelor, så har jeg selv været gennem turen (og det der er værre) og mit bedste råd må som Marias være at lave en tidsplan og så arbejde hårdt på at overholde dem. Ta' en nat midt i perioden hvis det er det der skal til for at overholde en midtvejs-deadline... Så slipper du for at stresse de sidste dage/uger!
Held og lykke med det hele!!

Mathilde Johanne Kristiansen sagde ...

Hvor mon du har købt de der fantastiske strømper? :) Er også trofast læser, din blog var faktisk den første jeg læste fast!

BRUUN by BRUUN sagde ...

Kan du så se at smide de grimmerter over skulderen, og blogge videre; det er aldrig noget værd, at blive ked af nedrige menneskers dårlige humør! Du gør det godt, og du brænder for det, du gør! Så bliv ved !

Prøver det ofte i hverdagen med min butik i forbindelse med salg, især på Trendsales, og det kræver lidt øvelse - men med tiden vil du kunne grine af de dumme ting, folk gider skrive; kan slet ikke forstå, hvad de dog skulle skrive til dig ? Synes du er ærlig, positiv og nede på jorden!

Ski'e være med de negative mennesker - og fortsæt i din positive ånd ;-)

Skulderklap herfra!

/Linda
bruunbybruun.blogspot.com

BRUUN by BRUUN sagde ...

Og er simpelthen så misundelig over dine sko btw !
Jeg nåede ikke at få dem i min gigant-str. 41 :-(

*ENVY*

:-)

/Linda
bruunbybruun.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hej Kia

Ej, hvor må det bare værre fustrende at folk ikke kan finde ud af at have en moden og seriøs debat på din blog!

Det håber jeg virkelig ikke kommer til at fortsætte i fremtiden, for jeg holder rigtig meget af dine gode indlæg og dit fantastiske tøj. Håber ikke at du i fremtiden vil lade dig påvirke alt for meget af den slags! Tak for en skøn og inspirerende blog - og fortsæt den gode stil :D

Kia sagde ...

Hej igen,

I ved ikke hvor meget jeres fine ord betyder! Min dag er reddet.. :)

BruunbyBruun - Det er sådan nogle grove kommentarer, at man ikke bare kan grine af dem. Desværre. Jeg har været vant til negativitet i hele min blogtid, men dette er noget helt andet og rigtig rigtig groft.

Mine strømpebukser er fra Lindex, købt i Sverige for nylig. Kan virkelig anbefales at besøge deres strømpebukse-afdeling. De har så mange cool par til omkring 80svenske kr. Billigt altså.

Kia.

Anonym sagde ...

Ville også bare lige sige at jeg føler med dig! og at jeg virkelig nyder at læse din blog hver eneste dag!

C sagde ...

Synes altså det er i orden, at man bare har behov for noget andet end bloggen engang imellem. Det er selvfølgelig ikke optimalt, at det er svinere man kommer ind til og det er bare super ærgerligt, at det er dét der tager lysten fra én.

Min holdning til kommentarer er, at det selvfølgelig ikke kun behøver at være lyserøde kommentarer og rygklapning, men naturligvis går der en stor fed grænse ved kritik som ikke er konstruktiv og som er decideret ondskabsfulde.

Håber du får lysten igen.
//Cecilie
www.standarddansk.blogspot.com

Katja sagde ...

ej det er simpelthen så ærgeligt at der er nogle få der skal ødelægge så meget, men husk vi er mange der er mennesker som følger med glæde :-)

-Katja

fashionbysobczak.blogspot.com

MiaL sagde ...

Skid hul i de mennesker som more sig med at være negative. De får kun noget ud af dem selv, ved at nedgøre andre så de selv kan fremstå som ideelle.
Læser din blog med stor lyst og begejstring - og ville blive pænt træls over, hvis du stoppede den :(

Håber folk tager sig selv i ballerne og strammer op!

Rikke sagde ...

Jeg er først lige stødt på din blog, men jeg synes, den virker super sjov. Det kunne være fedt, hvis du lige skrev under hvert billede, hvor dit tøj er fra, men måske tager det for lang tid. Ellers, keep up the good work! Og pøj pøj med BA'en!

Christina sagde ...

Du må endelig ikke lukke din blog ned! Vi er så mange der følger din blog dagligt og det er super trist at negative mennesker ødelægger din bloggelyst - jeg har fuld forståelse for det. Men jeg håber virkelig du bliver ved og at folk så for fremtiden kan holde sin negativitet for sig selv eller bare lade være med at læse din blog hvis de har så svært ved det.

Keep up the good work :D

Christina/WeMakeTheRules.wordpress.com

Simone sagde ...

Lækkert sæt! (:
- Også håber jeg at din motivitation snart bliver bedre, og at folk begynder at lade være med at svine dig til. For det er jo din blog, og hvis man ikke kan lide den, så må man vel bare lade være med at læse den (:

Anonym sagde ...

Lad mig først få én ting på plads. Jeg kan godt lide din blog, klikker ind på den dagligt.


Nå det så er sagt: Hvis man har en blog, må man også tage med at der kommer negative kommentare. Det er et offentlig side. Lad være med at klynk, op på hesten :-) Må desværre indrømme at hvis man overvejer at lukke sin blog, pga. nogen negative kommentare, skal man ikke eje en blog.
God dag.

Kia sagde ...

Hej anonym,

Fint nok at du kan lide min blog. Men det er som om du ikke forstår budskabet i dette indlæg. Jeg kan sagtens tåle negativitet og uenighed på min blog. Men jeg kan ikke tåle tilsvininger og kommentarer som:

"Hold kæft hvor er du bare en latterlig so.. Du fortjener ikke så mange læsere.. din blok er lort. Du er en usikker kælling."

Det er dem der gør mig ked af det og træt af at blogge. Især når jeg får 4 kommentarer som disse fire dage i træk. Og andre smågrimme kommentarer om min person.

Så overvej lige dine ord igen, det du ser her på bloggen er overhovedet ikke det, som jeg sidder med hver dag. Vil helst bare ikke høre at jeg er sart og at "det følger med".. For det burde sådan nogle onde kommentarer ikke.

Kia.

Susie sagde ...

Anonym: Sikke noget fis! Har jeg så også lov til at kalde dig en dum so, fordi du nu har skrevet offentligt på et indlæg? Vel har jeg da ej. Folk skal opføre sig ordenligt, kan de ikke det, bør de ikke have adgang til internettet, for det er de åbenbart ikke modne nok til at administrere. Personligt gider jeg da ikke acceptere, at folk er ubehøvlede på min blog. Det er MIN blog, og MIG de taler til, og så skal de opføre sig pænt. Ellers må de holde sig væk. Mon ikke de fleste bloggere har det på samme måde?

Susie
www.stylemeupplease.blogspot.com

Anonym sagde ...

Kommentare der er direkte ondskabsfulde hører ingen steder hjemme. Men Kia, jeg har gang på gang læst en, ja negativ kommentar, evt. omkring din påklædning eller andet, hvor du bitcher over det. Du er virkelig, virkelig, virkelig ikke god til at tage imod kritik. Virkelig ikke. Og det kan godt pisse mig lidt af. Jeg snakker om kommentare som "dumme so" osv. Men konstruktiv kritik. Det er du virkelig ikke god til. Og det er dét jeg mener. Hvis du ikke kan klarer den slags kritik, så synes jeg det er meget ærgerligt. Det hele skal ikke være så sukker sødt. Folk må godt være imod dig :-)

Tanja sagde ...

Hej Kia!

Jeg forstår dig fuldt ud.. jeg er selv lige blevet svinet til på min blog med mit udseende og det er da aldrig rart. det er første gang det sker, og det har da heller ikke påvirket mig særlig meget, men kunne forestille mig at hvis det fortsatte og det blev mere personligt, så ville jeg nok også miste bloglysten. Men du skal tænke på at de er folk der har det dårligt med sig selv der skriver sådan noget for at løfte sig selv op. Og så får du jo også så mange GODE og søde kommentarer oveni (-:
Håber at det hele lykkedes for dig og ikke tænk mere over de dumme kommentarer, de skal ikke forhindre dig i at føre en god blog.

- Tanja/Tanna's closet

Ida Emilie sagde ...

Surt, at nogle mennesker kan være sådan! Din blog er bestemt ikke "lort".

Super fedt outfit i øvrigt! Hvor har du dine shorts fra?

Ida Emilie

Anonym sagde ...

Kære Kia,
Som nogle af de andre, er jeg også en fast læser som ikke efterlader kommentarer. Men jeg synes bestemt at det er ærgerligt at nogle har behov for at tale ned til dig, samt svine dig til.
Men smukke Kia, hvor er dine sko fra? :o de er mega fierce..
Kh, NM

Anonym sagde ...

hej:) dine sko, er de ikke fra friis og company?- hvis de er hvordan er de så i størrelsen? tak,, og hammer god blog,, tjekker den dagligt, så hvis du lukkede den hvad skulle jeg så bruge min tid på?:D hehe (lyder som om jeg ikke laver andet):)

Kia sagde ...

Anonym - Det kan godt være at du synes at jeg er virkelig dårlig til kritik, men jeg er af en helt anden overbevisning. Har haft min blog i snart to år og har skrevet indlæg + svaret på indlæg hver dag. Så jeg mener at jeg kan klare mosten og at kritik er en stor del af min blogs kommentarfelt. Var stoppet for længst, hvis jeg ikke magtede det. Jeg får nemlig rigtig mange kommentarer, som dine.. Anonyme, passivagressive, hvor det er ligesom at tale til en væg.

Så jeg lader den ligge her med dig.

Kia sagde ...

Til jer andre. Tak for jeres ros, måske var det bare det jeg havde brug for idag.

Mine sko er fra Friis og co. og fra i sommers. :)

Kia.

Anonym sagde ...

Du er nice Kia, og jeg kan rigtig, rigtig godt lide at læse din blog. Både for at få inspiration fra din stil og ISÆR på grund af din personlighed; det er så dejligt, at du skriver ærligt, tør sige din mening, også når den er uventet eller måske endda en smule kontroversiel, og samtidig er helt selvuhøjtidelig og modtagelig for respons. Bare bliv ved med at være som du er!

Anonym sagde ...

Og jeg mener det er urimeligt at sige, at du er 'virkelig virkelig dårlig til at tage imod konstruktiv kritik'. Det har jeg aldrig oplevet, du har været; tværtimod oplever jeg altid, at du forholder dig åbent og fordomsfrit til kritik, selvfølgelig uden nødvendigvis at skifte mening, fordi andre måtte være uenige med dig i en diskussion.

Anonym sagde ...

Du må for guds skyld ikke lukke bloggen! Det er jo min aller yndlingsblog!
Hvis folk ikke kan li' bloggen må de da bare holde sig væk!

Julia Runge sagde ...

Super fine strømpebukser du har på dér! Og fedt at få lidt tøjinspiration herinde dagligt! :D Sætter utrolig meget pris på din skønne blog, og ikke mindst den personlighed som du er så god til at få med i dine indlæg! Godt gået Kia! :D

Mvh. Julia

djuliwood sagde ...

Jeg melder mig også i koret! Har læst din blog i et par måneder nu, og synes den er befriende dejlig og nede på jorden. Det lader til at os der er glade for din blog gør lidt mindre ud af at kommentere end dem, der ikke har andet at lave end at skrive nederen kommentarer.
Kan godt forstå at det er svært at abstrahere fra ubehagelige indlæg. Du ligger meget af dig selv i bloggen, så man kan vel nærmest ikke andet end at tage det personligt - selvom man kan tænke at de bare er åndssvage nok så mange gange.
Men altså thumbs up fra mig til dig og din blog og dine megafede strømpebukser!

Ana-Lie sagde ...

Hej Kia!
Jeg har fulgt din blog siden jul, og jeg synes, at du er virkelig god til at gøre bloggen spændende, sjov og anderledes, på en god måde. Bliv endelig ved med det gode arbejde du lægger i det!
Mange hilsner fra en glad læser (:

Fie sagde ...

Jeg er glad for din blog, og den har bl.a. været inspiration til min egen! Tak! :D

Takashimaya sagde ...

Hej Kia

Jeg er ked af, at du har skulle modtage sådan nogle tarvelige kommentarer. Det er som om folk der sidder sikkert hjemme bag deres computerskærm glemmer, at selvom du har en offentlig blog, så er du også et helt almindeligt menneske. Og de fleste bliver altså ikke særlig glade eller lykkelige af at blive kaldt en dum so eller hvad man nu kan finde på.

Op med humøret! Du har en rigtig fin blog og det væsentlige er alle dem der kan lide den og dig og som følger med!

Kram

Anonym sagde ...

ØV, hvor er det altså ærgeligt, at folk kan få så ondt i røven og få dig til at tvivle på bloggen. ØV altså. Har lyst til at sige, at du ikke skal lade dig det gå på. Men jeg kan godt forstå dig. Det er jo kun menneskeligt. Folk må være meget jaloux på, at du formår at lave en sådan fantastisk blog, der efter alt den tid stadig har utrolig succes. Jeg er da selv misundelig, ville gerne have dit talent og selv starte en blog. men i stedet for at lade min egen usikkerhed gå ud over dig, vælger jeg da selvfølgelig at nyde din blog i stedet og blive inspireret.
Sikke en roman, bliver bare så irriteret når folk ikke bare kan være konstruktive og venlige!!
Du må endelig ikke stoppe, for så får vi jo apstinenser.. ;)

/Lisbeth

marie sagde ...

jeg sender en masse god karma og positiv energi herfra ihvertfald :)!

Thilde sagde ...

Jeg elsker så meget at personen som har svinet dig har skrevet ''blok'' (satser på det er et citat) ;)
Sådan noget kan jeg more mig meget over!
Ha' en fantastisk tirsdag - du er så god!

Thilde.

Anonym sagde ...

Hej!
Jeg må indrømme, at jeg ikke kan se mig ytre min ærlige - og i mine øjne konstruktive kritik omkring det, at en Anonym mener, at du er dårlig til at modtage kritik, da jeg ikke længere kan se, hvad man kan og ikke kan skrive herinde.. So it stays.

Anonym sagde ...

At nogle mennesker vil falde så dybt..

Du er min yndlings blogger - med stor, fed streg under!

Smil og god karma til dig! :-)

Kia sagde ...

Hej alle,

Taktaktak..

Anonym - Nej, ok. Hvis du er i tvivl om hvad du "må og ikke må", så tænk dig om igen. Jeg har sagt det ca. 1450 gange: Sig hvad du vil, men husk at der sidder et rigtigt menneske og tager imod på den anden side!

Kia.

Marie sagde ...

Hej søde Kia

Hvor er jeg dog ked af at læse så ofte, at nogle mennesker tydeligvis ikke opfører sig særligt pænt overfor dig. Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at det skal være sådan, og man kan jo håbe, at der er lidt dårlig samvittighed der bider dem i røven lige nu, hvis de ser hvordan det har såret dig.
Men uanset hvad, så er det jo heldigvis "kun" et fåtal der er knapt så søde, for vi er jo mange herude der elsker din blog og synes du er en dejlig pige (:

Selv har jeg kigget ind til din blog hver eneste dag siden i sommers, og jeg nyder det ligemeget hver gang (:
Du kan godt Kia!

Marie-Louise

Anonym sagde ...

Hej Kia.
Elsker din blog - og jeg synes du skal huske på at det altså er DIN blog :0)
Jeg synes ind i mellem, at du har tilladt alt for megen kritik af dine indlæg.
Jeg forstår simpelthen ikke alle de diskussioner du hele tiden skal udsættes for (om modellerne er for tynde på billeder etc. etc. etc).

Det behøver hverken at være politisk helt korrekt og alle behøver heller ikke at være enige med dig.
Jeg synes bestemt ikke at du er dårlig til kritik - du tillader sommetider for megen kritik efter min mening.... ind i mellem skal man bare ikke tage det så meget ind.

Og i øvrigt er der også bare nogle idioter, der "lugter blod", og bliver mere pågående hvis man udstiller sine sårbarheder. Så der er på den måde en risiko ved at fortælle at det påvirker en psykisk. Tryk "delete" og bed dem mentalt om at f.cke af!!!
kh Line

Molly sagde ...

Jeg tror det er rigtigt vigtigt at huske på at når folk udtrykker sig så negativt uden nogen grund er det fordi de selv har det dårligt eller føler sig usikre på anden vis. Det gælder sure læsere så vel som den gamle dame i netto der bliver sur over man går foran i køen fordi hun lige skulle kigge på ude og hjemme. Hvis du altid har det i baghovedet er det nemmere at ryste det af sig. Det er i hvert fald hvad jeg selv gør, og sys det virker.
Ang. din BA, sys jeg du skal skrive dine overskrifter til hvert afsnit så du får et godt overblik. Det er sådan jeg plejer at arbejde, og sys det giver en gå-på mod og god arbejdsmoral, fordi det så virker som om man bare skal udfylde de "tomme" felter. Held og lykke og keep up the good blog.
PS. er ret så glad for mine dixie støvler, så tak for tippet!

Anonym sagde ...

Det ser for cool ud med de shorts

About us sagde ...

Op med humøret. Du har en rigtig fin og inspirerende blok, og meget flotte strømper på;-)