23. februar 2010

Monki tees, tak.


Efter en grundig gennemgang af min garderobe er jeg kommet frem til at jeg "mangler" (Mangler er vist et forkert ord.. Haha..) basis tees, som kan tages på til jeans. Jeg mangler også et par overgangsboots, som kan aflaste mine Dr. Martens og H&M boots, men det kan vi tage i et andet indlæg.. :) Efter at hørt rygter om, at Monki har sat yderligere nedsættelser på deres udsalgsvarer, skal jeg da lige forbi en af dagene. Her kan jeg jo så passende tjekke disse fire tees ud. Er specielt vild med de to øverste og så koster de kun mellem 100-250kr stykket. Ikke dårligt!

14 kommentarer:

Mette [Spitzenklasse] sagde ...

Den er god nok - jeg var forbi i går og fik en hel pose monki-godter for 165 kr.

Der er ekstra 50 % på alt, dvs. først - 75 % og så - 50% hvilket givet nogen ret fantastiske priser.

/Mette

Kia sagde ...

Hej Mette. Cool! Hvilken var du i? Jeg har nemlig god erfaring med den på frisketorvet. Alle str. Og sådan.

Mette [Spitzenklasse] sagde ...

Jeg var nemlig i den på Fisketorvet og den var ret meget tilbage i går eftermiddags. Du kan se hvad jeg købte i mit seneste indlæg :-)

/Mette

Anonym sagde ...

Hej Kia.
Hvonrår svare du på din spørgerunde?:D

Kia sagde ...

Hejsa,

Ja, det har jeg. Find den her:
http://fierceogfattig.blogspot.com/2010/02/mine-svar-pa-dine-sprgsmal.html

:)Kia.

No.3 sagde ...

jeg er vild med den sorte! og tak for tippet, jeg var slet ikke klar over der var så meget udsalg. må forbi monki i morgen :)

http://www.xno3.blogspot.com/

Becky sagde ...

Hej Kia (:
Blev simpelthen så inspireret af dit indlæg at jeg selv fik cravings efter flere af Monkis fine tees og kjoler. Jeg lavede et indlæg på min egen blog og refererede til din (: håber det er okay?!
Hilsen Becky
- http://jemappellebecky.blogspot.com

Kia sagde ...

Hej i to!

Ja, jeg må også afsted en af dagene. Tænk at få for 165kr fyldt med monkitøj. Ikke dårligt.

Becky - Helt iorden, du! :)

Kia.

Anonym sagde ...

OHHHHH ej hvorfor bor jeg ikke nær en monki! nu har jeg bare hørt så meget om super butikken, så jeg syntes at det er super træls :D!
Er der ikke nogen der har lyst til at være min indkøber hehe :D?
Kathe_R91@hotmail.com
Kram Kathe

Kia sagde ...

Hej Kathe,

Måske er der en der bider på?

:)
Kia.

Mia sagde ...

Hejsa Kia, vil bare sige at jeg synes din blog er rigtig fed. Du kommer med mange gode bud på de kommende tendenser til både sommer og forår. Det kan jeg godt lide;-) Fortsæt det gode arbejde og kig måske forbi min (måske lidt anderledes) blog http://following-mia.blogspot.com/ - Mia

Emma sagde ...

Ihhh - blev så glad da jeg så at den tee jeg fik i Monki for et par uger siden, er en af de 4 du har sat ind! (den med sorte striber + mindre stribet lomme). Læser altid din blog og har set at du godt kan lide/har gode erfaringer eller sådan noget med Monki, så da jeg var i et center der havde en Monki butik, tænkte jeg at jeg måtte da lige se hvad det var. Godt valg. Fik 3 fede ting - så tak for at "åbne mine øjne" for den skønne forretning Monki ;)

Anonym sagde ...

Hej :)
nej ingen held med at finde en indkøber endnu, men jeg har lige fundet ud af at der åbner en monki butik i det nye friis center i aalborg den 23. marts!
Det er så dejligt!
Vh Kathe

Anonym sagde ...

Hej! :) (fede bluser!)
Her for 3 måneder siden var jeg også i Monki og købe en masse tøj for ca. 400 kr, men sparede tilgengæld 1000 kr! jeg var heeeelt vildt overvældet over, at jeg kunne få SÅ meget fedt tøj, for så LIDT penge!! snakkede bla. også med "kassedamen", som sagde at de havde nogle faste tidspunkter om året hvor de havde udsalg! De har hvertfald i Januar og nu her i April, så hvidt jeg ved! & det er virkelig også UDSALG med store bokstaver ;) så det kan sagtens betale sig at shoppe x-stra amok, når der nu er udsalg! det SÅ fedt altså ;)
Knus Camilla :)