25. februar 2010

Svag = Kia.

(Billede lånt af wonderplace.tumblr.com, fra asos.com)
Hende dér Camilla Skov har ualmindelig god smag og stil. Hun finder virkelig nogle smukke kjoler, sko og smykker på diverse webshops og hun er altså også noget af en ørn til at finde smukke ting på Ebay. Hendes blog er fyldt med god inspiration og jeg besøger den ret ofte for tiden. Camilla lokkede mig forleden i fordærv (det var ikke svært) - Det eneste hun gjorde var, at fortælle mig hvor lækker en krop man får i ovenstående kjole fra asos. Klikklikklik og kjolen var på vej til mig.. Find link til kjolen og besøg Camillas blog her.

7 kommentarer:

camilla sagde ...

Kia, du er en skat! :D

Anonym sagde ...

Wow en lækker kjole. Bare jeg turde bestille uden at prøve den. Jeg er nemlig ret stor forneden og ikke særlig stor for oven. Enten vil den passe perfekt, eller også vil det se total kikset ud :S

Frei sagde ...

Uhh lækkert outfit! :)

Anonym sagde ...

Du er ikke svad Kia, den kjole er virkelig fin!
ved du hvordan den er i størrelsen? (;

Anonym sagde ...

Hvor er den fin! Ville rigtig gerne bestille den i sort/hvid, men ved du noget om leveringen med asos? Synes jeg har hørt en del om, at pakken bliver sendt retur hvis man ikke lige er hjemme, og det er jo lidt svært at være hjemme 9-17 mange dage i træk... :S

Anonym sagde ...

Hej Kia Kummefryser!
Jeg synes du er sej og at du burde have en pris af en art. Hvornår har jeg sidst brugt EN TIME på at læse om mode??? (skyd mig)

Yours truly
Krelle Kiim

Kia sagde ...

Hej piger og Kiim! :)

Kjolen er i følge Camilla, almindelig jerseystof og almindelig i str. Jeg købte en str. 10.

:)

Kiiiiiiiiiiiiim - Fårk, hvor er du sej! :) Det er godt at følge med her - måske kan du imponere pigerne med modeviden? Hvornår skal vi råbe af hinanden igen? Måske når Ninja kommer hjem fra Asien og jeg holder fest for hende?