19. april 2010

Army skjorte til Kia.

Jeg ved ikke om jeg er helt klar på den der militær/army-trend lige nu. Sådan en grønlig parka ville ikke være dårligt, men jeg leder efter den rigtige til den rigtige pris.. Det kan godt tage noget tid. Indtil videre har jeg bestilt denne skjorte fra H&M til 79.95kr. Jeg er vild med skjorter for tiden - leoskjorter, ternede skjorter, hvide skjorter, you name it. Nå men, jeg skal prøve trenden af, med ovenstående og et par højtaljede jeans eller mine fake læderbukser. Det bliver godt, tror jeg.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

En army trend om efteråret og vinteren er helt ok, men lige nu? ved det ikke.. Men den skjorte er nu meget pæn:)

Anonym sagde ...

Den er fed! :-) Jeg er ret sikker på, at jeg har den i hvid, synes det er et rigtig godt køb. Den er lang og lidt løs i det, og så er den meget billig! Sjovt jeg ikke har fået brugt den endnu så ;o)

Emily Salomon sagde ...

Fin skjorte ;)
Jeg har købt en mili-parka i Kbh. K, de har dem til ca. 350 kr. og får et ordentligt læs hjem fra et tysk overskudslager med jævne mellemrum, så dér er det værd at kigge.
God jagt ;D

Nora sagde ...

super fin skjorte. glæder mig til at se dig i den. :) - dog tror jeg nu, at den er lidt for lang til at kunne puttes i et par højtaljede bukser.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Jeg er også i et frygteligt skjorte-humør for tiden og denne ville være lækker her til sommer, med dens korte ærmer.

MiaL sagde ...

Sig endelig til når du har fundet den der parka!! Vi er i samme båd

Kia sagde ...

Jojo, der er parkaer over det hele og miliskjorter i denne sæson. Så det kan man sagtens. Denimshorts og armyskjorte. Det kan jeg godt se for mig.. Den kan sagtens være i et par jeans, min leoskjorte fra Zara går mig til over knæene og den har da været i bukserne de sidste par gange.. No problem.. :)

Tak for råd, Emily.. Må i KBH K.

God aften, piger..

Kia.

Kia sagde ...

Uh, ja.. Selvfølgelig. Skal nok sige til når den perfekte parka til den perfekte pris lander i min turban.. :)

Kia.

Rikke sagde ...

Hej Kia!
Må jeg spørge, hvilken str. du har købt den i? Er lidt i tvivl om H&Ms størrelser.
Mvh. Rikke