19. april 2010

Chic lørdag.

Photobucket

Jeg er bagud med 3 stks outfits fra de sidste par dage. Weekenden har været fyldt med afslapning, men uden computer. Jeg har bl.a. passet hvalpen Bella, nøøøøj - hun er en sød lille hund. Hun kunne virkelig godt lide at bo her på Amager, så nu glæder jeg mig til hun kommer på besøg igen. Jeg var jo ude og spise fransk i fredags, og i lørdags var jeg åbenbart blevet inspireret og tog min Sonia Rykiel/H&M-strik på. Jeg købte den online for to uger siden til 174,50kr. Den er meget kort, men perfekt til alt højtaljeret. Jeg følte mig meget chic og fransk hele lørdagen med fransk budskab på strikken, herrebuks og trench. Mangler egentlig bare baskerhuen og en baguette under armen.. Mais oui! :)

Jeg vil forresten lige benytte lejligheden til at takke alle jer, der tog jer tid til at svare på Katharinas spørgeskema forleden. Jeg har fået resultaterne af spørgeskemaet og vil vende tilbage med et indlæg om resultaterne. Tusind tak for jeres tid og pæne ord til mig - I er sgu rare! :)

9 kommentarer:

lineandree sagde ...

Elsker simpelthen de støvler!

nannafriis sagde ...

så fin top, hvorfor ejer jeg ikke den :') !

Anna sagde ...

Er helt vild med bukserne!

Anna sagde ...

Hvordan er den i str.?

Kia sagde ...

Hej piger,

Ja, bukserne er endnu sejere når man tænker på at de kostede 43kr i monki.. Hehe.

Du kan stadig få strikken online på udsalg med en rabatkode der giver 25% på en udvalgt vare. Kan bare ikke huske koden nu.. Typisk

Kia.

Kia sagde ...

Hej Anna,

Strikken er lille i str. Min er str. M og den går mig lige over buksekanten på et par almindelig jeans. Meget kort er den.. Men blød kvali og god til noget højtaleret.. :)

Kia.

Nadine sagde ...

Virkelig flot dagens! Passer utrolig godt til dig, synes jeg :)

Kia sagde ...

Ih tak Nadine!

:)

Kia.

Anonym sagde ...

Hvor har du købt de lækre støvler henne? Jeg har længe ledt efter dem, men uden held, desværre!