5. april 2010

Styling af blomsterbuks.Jeg er virkelig bagud med outfits.. Det her outfit er fra i mandags og i får det lige på den her måde, da resten af mit outfit var virkelig boring. Min blomsterbukser er meget svære at style, men det blev en sort oversize top og læderjakke. Kedeligt altså. Hvordan ville I style bukserne? Forslag modtages med kyshånd.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Oh wow, fabulous leggins and rings! <3

Anonym sagde ...

Hvor er disse bukser fra? :)

Sara sagde ...

Jeg er gået i tænkeboks.

Line F [Jammerkomode] sagde ...

Hej Kia

Jeg købte et par blomsterbukser for et par uger siden, men er også lidt i problemer med stylingen :) Jeg har haft dem på med en oversize denim skjorte og sorte støver, det fungerede okay synes jeg (det bliver jo lidt kedeligt i længden kun med en sort top til).. men jeg vil lige følge med her, kan være der kommer nogle tips jeg også kan få glæde af :) Ha' en dejlig mandag!

Nina sagde ...

Jeg vil hjem til dig NUUU! Der er ingen med leosneaks i Malaysia...

Anne sagde ...

Altså jeg ved ikke om det lige er dig, men du har ret i at outfittet hurtigt kan blive kedeligt, selvom blomsterbukserne jo er helt geniale!
Hvad med noget farve, LILLA synes jeg altid går godt til sort.. eller orange måske? Hvad ved jeg. Men WOW, hvor er de fantastiske de bukser der altså :-)
KH Anne.

Kristian Hindø sagde ...

Jeg har aldrig forstået hvorfor man sammensætter blomster print med sort? Det opsluger jo alt farven og det hele dør lidt hen, efter min mening. Men, ved dine bukser ser det godt ud, jeg ville bare ikke tilsætte mere sort. Derimod ville jeg mene at du skal style dem med en hvid løs v-halset t-shirt og de wedges du har på eller de smukke My Favorites!

Håber du kan bruge det!

Knus,
Kristian

Anna sagde ...

Hvor er de ringe fra, de er vildt fede :)

Kia sagde ...

Uhh, tak for jeres fine forslag.

:)

Ringene er fra Gina Tricot og en metalshop i Østrig.

Kia.

Anonym sagde ...

Lææækre bukser :D Har selv nogle lignende, de er helt vildt svære at style, enig... Jeg ender også altid med en oversized sweater... btw, elsker dine ringe :D

Anonym sagde ...

Hvor er de flotte leggins fra? :)

Anonym sagde ...

Hvor er de flotte leggins fra? :)

Kia sagde ...

Hejhej,

De er fra Zara. Købt på udsalg til 159kroner.

:)

Kia.