16. april 2010

Dieselkjole til småpenge.


For 160kr blev jeg den heldige ejer af den her kjole fra Diesel. Den har oprindelig kostet omkring 600kr, så det er da lidt af et kup.. Nu glæder jeg mig til at bruge den og style den, for det tror jeg nemlig det bliver en udfordring for mig.. Har du nogen gode ideer til styling? Jeg er ude i noget læderjakke og wedges, men det er lidt for let og alt for oplagt, er det ikke? Er du interesseret, kan den købes her!

11 kommentarer:

Linda'Lykke sagde ...

til 160 kr?! :O
Hvordan har ud dog gjort dig det kup?

Lise Jørgensen sagde ...

Du kan baade have baelte i taljen, bruge den som top under en laedernederdel, bruge den over jeans, bruge den med leggins og nylonstroemper osv.. jakker og blazere ud over.. store farverige smykker...

Tina sagde ...

mega flot :)
Linket virker ikke :)

Sara sagde ...

:D den kiggede jeg også på et par uger siden. Godt køb!

victoria-Louise sagde ...

Nej hvor sjovt. Jeg var meget, meget, meget tæt på at bestille den med hjem fra asos igår. Men jeg lod være, jeg vidste nemlig heller ikke, hvordan OG hvornår jeg skulle få den brugt.. Men nu bliver jeg alligevel en lille smule ærgerlig. Jeg kan nok heller ikke nå at fortryde, nu hvor der er linket fra dig blog :-) Det trækker nok et par købere til :-)

Fuglen sagde ...

Måske med noget pink..?

Gunilla sagde ...

Linket er til ASOS, så skal I bare gå ind under sale. Jeg har lige trykket køb, tak for tippet Kia. Tror den vil være god med en stor halskæde til.

Gunilla sagde ...

P.s. Glemte helt at skrive, at det var en fin lille artikel om dig i gratisbladet Skøn fra Matas :-) side 65!!!!

Anonym sagde ...

Fab dress, er det bare mig, der er underlig, når jeg tænker, den kan styles på et hav af måder. Jeg kunne finde på at dresse den op, hvis jeg skulle ud med tynde strømper og høje hæle (ikke wedges, men heller ikke ligefrem stilletter) og en flot halskæde. Hvad med jeans og bare fødder i et par flotte sandaler igen med hæl eller bare brune ben og lækre sandaler.

Simone B sagde ...

Den er rigtig fin. Der er også lidt Stine Goya FW10 over den:)

Kia sagde ...

Hej,

Linket burde virke, måske er den allerede udsolgt?

Tak for styling ideer.. Altid godt at have jer!

:)

Kia.