15. april 2010

Man lærer noget nyt hver dag..


Dagens nye lærdom er at min kærestes seje HP computer har indbygget webcam. Jeg forudser alllllllt for mange "Lige nu"-billeder i fremtiden.. Dagen er blevet brugt på (fågging) geografi på seminariet.. Er lige kommet hjem og er på vej ud igen, for at ordne et par ærinder her på Amager. Den der lavastorm-ting har vist ikke ramt Amager endnu, for himlen er blå og solen skinner. Jeg tror at jeg vil sætte mig på en café og nyde en smoothie, når mine ærinder er ordnet. I aften står den måske på Weekdays åbningsfest.. Ved ikke om jeg ender med at ligge i sofaen, det har jeg ikke gjort i mange dage snart og jeg er bare gennemført træt for tiden.. Nu må vi se hvad jeg tager mig sammen til.

Forresten, kan jeg lige fortælle jer at jeg fik en mail fra Katharina forleden. Hun er studerende og laver opgave om modeblogging. Hun vil i den forbindelse gerne have et par af jer læsere til at udfylde følgende spørgeskema specielt tilpasset min blog. Det her er hvad hun skriver -> Hej alle sammen. Jeg hedder Katharina og jeg er i gang med min kandidat i Digital design og kommunikation på IT Universitetet i København. I øjeblikket har vi faget Digital Retorik og der har jeg valgt at skrive om ekspertviden i modebranchen og vil gerne undersøge nogle forskellige modeblogs, og Kias blog er en af dem. :) I øjeblikket er jeg i gang med en lille undersøgelse og har derfor sammenstillet et spørgeskema. Hvis I har to minutter (det tager seriøst ikke længere end det), så ville det være super fedt, hvis I kunne hjælpe mig med det! Kia får selvfølgelig resultaterne, hvis spørgeskemaet bliver en success og jeg får nok svar. På forhånd tak for hjælpen og hav en rigtig dejlig solskinsdag! Mange hilsner Katharina.

Find spørgeskemaet her:
http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=adedab55-0645-4bc8-98d6-fa44e761b0c3 og hav så en rigig dejlig dag. Vi ses i solen!

7 kommentarer:

Rikke'M sagde ...

Haha, åh nogle fine billeder. Fik mig helt til at trække på smilebåndet :)

Jeg har svaret på undersøgelsen - tror jeg. Da jeg trykkede submit, direkterede den mig nemlig videre til et eller andet mærkeligt, istedet for den klassiske 'tak fordi du deltog' besked. Er det meningen?

Kia sagde ...

Hej Rikke,

Det var godt at jeg kunne få dig til at smile.

Åh nej, det burde den ikke. Kan du ikke tage den igen og se om det samme sker?

Kia.

Kia sagde ...

Argh, jeg har problemer med kommentarfelterne i øjeblikket. Nu håber jeg at du kan se denne.. :)

Kia.

Camilla sagde ...

Kan meddele at det virkede da jeg svarede på undersøgelsen! Fin lille overspringshandling når man er strandet i Hong Kong på grund af vulkanskyen i Europa. (But of course!) Fine billeder Kia :)

camillahenanger.blogspot.com

marie jedig sagde ...

Jeg elsker billederne! Dit pandehår har endelig fået lidt længde igen, hva? Det er i hvert fald øøøndigt.


x marie,
www.andtheblack.blogspot.com

Anonym sagde ...

Øv den kjole har jeg også set på, men alle str undtagen bitte lille er "not available" øv. Det er ellers en ret favorabel pris.

Kia sagde ...

Hej piger,

Godt at I gad svare. Det betyder meget for en studerende at få lidt gratis hjælp..

Ja, pandehåret er endelig vokset ud, men nu skal det vist snart klippes igen.. :)

Kia.