5. april 2010

Submarino.

Photobucket

Det skete for mig i lørdags. Klokken var elleve om aftenen og jeg kunne ikke røre mig. Tårerne trillede ned at min kinder og jeg var ulykkelig. Jeg tørrede febrilsk tårerne væk fra kinderne, mens jeg hulkede og var helt ødelagt. Det er aldrig sket for mig før, men nu skete det altså. Jeg havde set en film, der havde rørt mig så dybt, at jeg var utrøstelig. Filmen var Submarino og den var hardcore. Jeg har aldrig prøvet noget lignende og bliver ikke dybt ulykkelig over film i tide og utide. Filmen er baseret på bogen Submarino af Jonas T. Bengtsson og jeg fatter ikke at jeg reagerer sådan på filmen, jeg har jo læst bogen.. Men instruktøren Thomas Vinterberg har lavet en film, hvor han bare lader tingene ske. Han skærer ikke noget ud i pap eller overdriver. Han observerer bare og han gør det godt. Jeg vil virkelig anbefale jer alle at se filmen og læse bogen.

Nå, men outfittet er fra i går og jeg har prøvet at style det blomstrede korset fra H&M's garden collection på en mere hverdagsagtig måde. Jeg havde det på her og det var en dag jeg var modig.. Det har nemlig "kopper" til brysterne, så det er lidt dullet og svært at have på uden noget over. Denne gang blev det parret med mine mest hverdagsagtige jeans, en transparent skjorte fra zara, læderjakke og boots. Fungerede ret godt!

NU vil jeg prøve at skrive lidt opgave.. Men først skal jeg lige spise lidt, min kæreste er lige kommet hjem med en sushi-box fra DonDon.. Mhhm.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den film vil jeg da overveje, tak :-)

Hvornår har du købt den transparente skjorte? Jeg har ledt som en sindssyg efter en...? Og pris??

Anonym sagde ...

Lol Kia. Kopper til brysterne (;
Jeg er vild med outfittet og jeg vil da også lige overveje om det er en film jeg skal se!

//Amalie

Anonym sagde ...

Det er helt vildt fedt gjort :) Det med korset og skjorte fungerer rigtig godt!!

Kia sagde ...

Hej,

Skjorten er fra Zara..

:))

Kia.

Anonym sagde ...

Hej Kia.
Ja, det stod der i indlægget :)
Men hvornår har du købt den? For en uge siden, flere år siden?? :-)

Linda sagde ...

Uha, vi havde faktisk booket billetter til filmen her i påsken. Men vi endte med ikke at tage afsted. Der skal virkelig tages tilløb til den film. Jeg har hørt fra flere venner og veninder, at de simpelthen ikke kan ryste filmen af sig.

Kia sagde ...

Ohh, ok.. Ja, jeg er ikke så hurtig. Den er købt for et par måneder siden.. Så jeg tror ikke den kan fåes mere.. :)

Ja, filmen er så svær at ryste af sig. Det er faktisk meget præcist sagt. :)

Kia.

Anonym sagde ...

Hej, vil bare lige sige, at jeg lige har set sådan nogle transparente sorte skjorter på Monkis hjemmeside. Både en kort og en lang. De var ikke vildt billige ca. 300 DKR, mener jeg.

Kia sagde ...

Uhh tak for tippet, anonym!

Forresten, har de også en lignende transparent skjorte i H&M divided for tiden.. 199kr.

:)

Kia.