3. april 2010

Link - Krig i kommentarfeltet.

"Fuck dig, din so!". Jeg er efterhånden et godt eksempel på en modeblogger, der har været ude for lidt af hvert, når det kommer til onde kommentarer og sure læsere. En klog blogger sagde på et tidspunkt til mig: "Når man råber i skoven, så får man altså et svar". Hvor har hun dog ret - Er jeg flabet og kritisk, burde du også være det. Men, nu om dage bliver selv pæne indlæg uden "råb i skoven", ødelagt af en perifid anonym. Heldigvis er det udryddet her på min blog ved hjælp af kommentarmoderation.. Isabel fra SidneyLise har skrevet et godt indlæg på det nye cool website omkring modeblogging - Modebevægelsen. Her beskriver Isabel de problemer, man som modeblogger støder ind i kommentarfelterne.

14 kommentarer:

rijaH sagde ...

Jeg er stadig forbavset over at folk gider bruge deres tid på at skrive så noget... de må have et meget sølle liv.. :(

82.grundstof sagde ...

årh, jeg læste godt indlægget inde på modebevægelsen, og blev ærlig talt rigtig negativ. jeg synes det er virkelig synd for dig, og for andre, der bliver udsat for den slags.
Du gør et rigtig godt arbejde og vigtigst af alt er du rigtig glad for tøj og at blogge(går jeg ud fra), og så er det bare virkelig kedeligt at få sådan noget ånsvag kritik.
man kunne jo forvente at man kunne finde ud af at begå sig ordenligt på nettet.

En stor trøstekrammer her fra i hvertfald. xx Pernille.

Lea sagde ...

det må virkelig være ubehageligt at få sådan nogle kommentarer .. jeg har heldigvis aldrig oplevet nogle rigtig hårde som du. men jeg håber folk tænker sig lidt mere om nu, hvor der er kommet fokus på det her! for det var da forfærdeligt :/

Kathrine sagde ...

Tak for link! -og hurra for kommentarmoderation! Lade kommentarer bringer intet nyttigt med sig!
Kh/ K

Kasper Bergholt sagde ...

Kære Kia!

Uffe Ellemand, som jeg egentlig ikke sympatiserer synderligt meget med, sagde engang i en eller anden sammenhæng:

"Ligegyldigt hvor stort og flot et hus du bygger, vil der altid være nogle små hunde, der render rundt og tisser op ad det."

Alt godt & go' påske!

Kasper

Christina sagde ...

Spild af tid efter min mening - og så er det næsten altid folk der er "anonyme" der får de der udbrud. :)

http://passionsforfashion.blogspot.com/

SidneyLise sagde ...

Hej Kia.

Jeg er rigtig glad for, at du synes om artiklen - jeg mener virkelig at den fokus på problemet er så vigtig. Tusind tak for din tid!

Kh Isabel

Lotte F. sagde ...

Jeg skammer mig på deres vegne over at nogen kan få sig til at skrive sådan noget til en person der ikke kun dedikerer deres tid på at lave hjemmeside og undersøge emner men som samtidig åbner både sit privatliv og hjerte for alle os interesserede! Det er simpelthen noget svineri og det burde ikke være muligt at være anonym når man afgiver kommentarer. Det er jo direkte chikane som burde kunne meldes til politiet, som nok desværre aldrig ville kunne finde forbryderen. Det lyder godt hvis I kan bruge et filter for at slippe af med de idioter, og indtil da må du bare tænke på alle os der ELSKER din blog og som kunne komme med 100 positive kommentarer for hver 1 negativ du modtager. Kæmp videre!

Kasper sagde ...

Nr. to link er dødt... Der er vist et blogger.com for meget...

Pernille Josephine Meldal sagde ...

I bund og grund ved vi alle der skriver sådanne ting bare har ondt i numsen. Dog er det også trist at der virkelig sidder folk derude der ikke har noget bedre at tage sig til.
Go blog God påske!

Uden Relevans sagde ...

Alle blogs bliver ramt af haters om det så er ejeren eller andre kommentatorer der bliver ramt.

Xirsten sagde ...

Jeg er så enig!
Hvor må det være irriterende og belastende! Mange folk ødelægger det for andre som egenlig gerne vil noget godt. For hvis man ender med at få så mange dumme kommentarer, ender man jo med at gøre så ingen kan kommentere, og hvor ville det være ærgerligt, når der er andre (som jeg) der gerne vil rose og sige: ''Vildt fed blog!'' Fælger dig forresten også på bloglovin' (:

Anonym sagde ...

Jeg er SÅ træt af det! - Kan de ikke fatte, at man skal behandle andre med respekt? Derudover finder jeg det totalt ubehøvlet at gøre det, men samtidig "gemme" sig bagved det at være anonym. Hvis man har en mening, bør man også stå ved den - det betyder at opgive sit navn!!!

signe

Kia sagde ...

Hej alle,

Tak for jeres bidrag til debatten. Jeg synes at det er en vigtig "sag" og vil snakke om det herfra og til juleaften, så længe jeg ser svinere rundt om i blogland.

Kia.