28. april 2010

Kort fra Nina + Mandagens outfit.

Photobucket

I mandags blev jeg sååå glad, da jeg tømte min postkasse for der lå nemlig et fint kort fra Nina. Nina rejste d. 31.januar til Asien og kommer først hjem i midten af juni. Hendes flotte (han kalder konsekvent sig selv for flot fyr :)) kæreste Sebastian, som også er min kærestes gode ven, er samtidig udsendt til Afghanistan. Jeg savner dem begge helt vildt meget og Ninas selskab er især svært at undvære, da vi plejer at ses flere gange om ugen. Hun er virkelig min allerbedste veninde og vi har holdt sammen siden 8.klasse, da vi første gang mødte hinanden til en teenagefest. Sebastian kommer snart hjem til DK på orlov fra Afghanistan og skal vist en tur til Thailand og besøge Nina. Jeg ville ønske at jeg kunne tage med ham ned og besøge hende. Desværre har jeg ikke flere tusind kroner til en flybillet. Lige nu er hun i Kuala Lumpur og på postkortet står der noget foruroligende om en tatovering til 60kroner af en ikke-engelsktalende tatovør og overspisning på Burger King. Selvom vi jævntlig snakker på mailen, så kommer disse oplysninger altså bag på mig.. Haha. NINA! Jeg savner dig! KOM HJEM NU!

Mandagens outfit er casual arbejdstøj. Jeg arbejder en del for tiden og skal klæde mig derefter. Ikke noget med lædershorts, strømpebukser og fine kjoler. Booooring!

5 kommentarer:

Camilla sagde ...

Hahaha, det lyder som Kuala Lumpur! Da jeg var der første gang kom jeg til at booke hotel midt i det mest kriminelle område og der faldt jeg over en mørk opgang og et skilt nedenfor, hvor der stod alt, hvad der kunne købes. Blandt andet nyrer?!?!?! Håber stadig, det var endnu en engelsk-misforståelse. Hvad fuck?! Men på den anden side ELSKER jeg KL, håber Nina nyder det :)

God dag

/Camilla

Anonym sagde ...

Håber virkrlig ikke din veninde fik lavet den tatoo. Det lyder ikke særligt betryggende.

dottelot sagde ...

Nej nej nej Kia - det har jeg ikke hørt noget om. Jeg håber det er noget fantasinoget med den tatovering.

Nina sagde ...

Jeg skulle lige til at skrive, at jeg ikke haaber, at min Mor laeser med her... TOO LATE!

Kia sagde ...

HAHA! :)

Dorthe (Det er Ninas mor) - Jeg ved ikke om det er noget fantasinoget.. Men hun har jo vel fået en hepatitis vaccine.. :) :) Aej, just kidding - Nina er fornuftig og ville forhåbentlig ikke få en 60kroners tatovering i en baggård..

:)