11. april 2010

At ødelægge et par nye jeans..

(caroline.feber.se)

..er lidt skørt og dumt, men jeg synes at mine nye lyse jeans bliver for skinkede* til mig og tror et par huller i knæene ala Caroline Blomst vil gøre dem mindre skinkede og mere rock. Mine lyse jeans er Silvia-modellen til 159kroner fra Gina Tricot. (Købte også et par lyse..) Så det går nok med hullerne..

*Ordforklaring - Skinke: Som regel blond, elsker pink og lyse jeans, solarium er sagen, ligesom falske negle, læber, bryster, you name it) Tjek kissies.se, så ved du hvad en skinke er. :)

30 kommentarer:

Kristina sagde ...

Ser mega fedt ud med hullerne.
Overvej evt. det der med at katagorisere folk.

Kia sagde ...

Hej Kristina,

Nej, det vil jeg ikke "overveje" for det er en joke!!!! Come on..

Ja, det er fedt med hullerne, glæder mig til at gøre det..

Kia.

Katia sagde ...

.... ELLER tjek 2670, der vrimler det med herlige skinker ;)

- Og Kristina, skinke er bestemt ikke ment nedladende, men netop som en joke for en slags forfængelighed af en art.
Så vi alle har vel en lille skinke gemt i os, mig selv inklusiv ;)

Kia sagde ...

Hej smukke skinke-Katia.

Ja, 2670 og 2635, hvor vi er fra. Der er massere af skinker.. :)

Vi ses snart.

Kia.

Camilla sagde ...

Hahahahaha! Jeg læste din forklaring og havde Kissie i tankerne allerede inden du linkede til hende. Fordomsfuldt? Det ved jeg ikke, jeg mistænker at Kissie ville blive fornærmet, hvis hun ikke var blevet nævnt. :)

Anna sagde ...

På mit gymnasie, der var 'skinken' årets lækreste/sejeste fyr (dermed ikke sagt at han ikke kunne go all in for solarium og pink) :P

Kia sagde ...

Hej piger,

Dejligt at I forstå ironien. Jeg har intet imod "skinker", har en del veninder der er ret skinkede.. Og det er en kærligt udtryk vi bruger om hinanden, når vi har hvide bukser på f.eks. :)

Hehe.. Dejligt at høre at udtrykket bliver brugt andre steder..

:)

Kia.

Tille sagde ...

jeg ku altså heller ikke helt hidse mig op over dit brug af skinke - det er da en sjov joke :) vil gerne se bukserne med huller og din styling af dem.

Kia sagde ...

Hej Tille,

Befriende med nogen, der har humor.. :)

Kia.

Anonym sagde ...

Oh wooow! Love love love these jeans! So rock! So cool!

xoxo

http://theminetteissue.blogspot.com/

Line sagde ...

Skinke er mit nye yndlings ord :)
Kia du har reddet min lektiefyldte dag! Tak ;)

Kir sagde ...

HAHAHA! Skinke - genialt udtryk. I allerød kaldes det trucker, fordi det på mystisk vis oftest er hende med det hvide pandebånd der viser røvstreg. Det er så fab ;)

Glæder mig til at se resultat af din jeans - styling :)

Mette sagde ...

Kære Kia.

Jeg mistænker dig for at du once in a while gerne vil være en smule på kanten af politisk korrekt -så at sige...
Det er der mange der fanger, og derved opstår der små-mave-sure kommentarer og engang imellem heftige debatter.
Dette vil jeg gerne give dig RIGTIG STOR ROS FOR! For hvis de ikke kan lide din humor, dine synspunkter og din blog, hvorfor f***** læser de så med!? Du er med til at gøre modeblogging mere end endimensionel! Og det er uden tvivl også derfor så mange kigger forbi dagligt, mig selv inklusiv.
Tak for det.
(For mig og mine veninder er en skinke en "Betina". Og dette skal OGSÅ tages selvironi og HUMOR):)
//Mette

Kia sagde ...

Hej piger,

Ja, trucker, betinna.. You name it.. Der er ord som skinke i alle byer og det er et rigtig godt ord. SKINKE!

Mette - TUSIND tak for din kommentar. Jeg synes at du rammer hovedet på sømmet. Ja, jeg siger måske nogle underlige/sjove/provokerende ting, alt efter hvordan man tolker det, men jeg gider altså ikke passe på fordi der sidder 10-15 sure kællinger og ikke fatter ironien.. Udgangspunktet er, at jeg prøver at være sjovt, men det skal bare misforstås altid.. :)

Igen, tak for din kommentar. Den betyder meget.

God søndag til jer alle.

Kia.

Anonym sagde ...

Skinke eller ej/joke eller ej - jeg synes simpelt hen selv du beder om de ture i rivejernet nogle gange, Kia.

:)

//Cecilie

Mette sagde ...

Selv tak :)

Og det burde du heller ikke skulle. -Det kaldes at have en mening!

Og go søndag til dig også Kia

//Mette

Kia sagde ...

Hej Cecilie,

Jeg gætter på du måske selv er lidt skinket, siden du tager dagens gode joke (Ja, mange synes det er god!) til dig på sådan en måde.

Nej, jeg fortjener ikke at blive kaldt en klam so og what else fordi jeg skriver med ironi.

God dag til dig,

Mette sagde ...

Cecilie: Det er da meget muligt, men hvis man følger med herinde og i de øvrige kommentarer rundt omkring, så ved man også at det skal tages med en portion ironi.
Det fritager på ingen måde Kia for at modtage modstridende synspunkter, men synes bare det skinner meget klart igennem og forstår derfor ikke den lyst, folk har til, at smide om sig med kritik og sure opstød.
HER er det jo Kias "rum" og hvis du ikke kan lide lugten i bageriget....
-Bare min mening thats all! Har haft tanken i forbindelse med flere af Kias oplæg så derfor kom den lige nu, hvor SKINKEN blev smidt på bordet... :)

Kia:
Selv tak og go søndag :)

Anonym sagde ...

Når man selv arbejder i GT og render op og ned af disse skønne og ikke mindst BILLIGE bukser, så glæder jeg mig helt vildt(!) til at se hvordan du forvandler dem til ikke-skinkede jeans, ha ha!!

PS. Det er Silvia* søde Kia :-D og forsat god weekend.

Fie.

Kia sagde ...

Nemlig Mette.. Du er sej!! :) :)

Fie - Ohh Silvia.. Det retter jeg lige.. Ja, nu må vi se. De er fine i den mørke udgave, dem vil jeg ikke ødelægge, men de lyse er skinkede, ja.. haha.

God søndag til jer begge.

Kia.

Anonym sagde ...

"Ja, 2670 og 2635, hvor vi er fra. Der er massere af skinker..:)"

Ja, undskyld jeg siger det, men er det ikke lidt "skinket" at skrive "massere af", når det nu hedder "masser af"? :-)

Og så skal man nok kende hinanden rigtig godt for at forstå denne form for ironi og nemmere bliver det ikke af at det er på skrift. Derfor træder du nogle over tæerne, mens andre forstår, men sådan vil det jo altid være, når man er ærlig og sig selv og det er vel noget af det, der gør en blog værd at læse.

Eva

Kia sagde ...

Hej Eva,

Det er godt at du kan komme forbi og rette mine små ligegyldige fejl. Jeg er godt klar over det hedder masser af. Ofte går det lidt stærkt, når nu jeg har en ordentlig røvfuld kommentarer der skal besvares.

Der er kun en der kender mig privat der har skrevet herinde og 10 andre der ikke kender mig, der stadig synes det er sjovt. Måske er det bare dig der ikke kender min blog og skrivestil så godt endnu?

God dag,
Kia.

SidneyLise sagde ...

Gud, vi har også fået nogle hamrende nærtagende kommentarer på vores blog her i weekenden. Gad vide om det er en slags agurketid eller hvad der sker?

Jeg fatter ikke, at folk kan hidse sig op over små jokes/fordomme - hell, hvor blev selvironien af?

God søndag til dig, Kia!

- Anne Sofie

Anonym sagde ...

Hej Kia,

Ja, det er jo ikke ligefrem en meningsforstyrrende fejl. Det er tilfældigvis bare en af mine yndlings aversioner indenfor skrivefejl og faktisk ret almindelig. Det lyder lidt som barnesprog synes jeg.

O.K. med "kender" tænkte jeg også mere på, at der nok er mange, der er faste læsere af din blog og som derfor kender din humor og skrivestil uden nødvendigvis at kende dig privat.Ironi kan jo være en meget svær størrelse her cyberspace på trods af nok så mange :-)'s.

Eva

Anne Sophie sagde ...

Forstår ikke hvor de 10-15 sure kællinger kommer fra, eller kommentaren om at du er en "klam so". For mig at se, er det hele blæst lidt op, bare for at skabe drama eller for at vise en bestemt ønsket identitet(tænker på behovet om at vise en holdning).
Jeg tager ikke parti, jeg er bare objektiv.

Anonym sagde ...

Haha- jeg kalder dem Brian'er ´(altså mændene) og Conni'er :)
Tak for et godt grin og god søndag!

Kia sagde ...

Hej piger..

Nu lukker vi den. Nogle føler sig trådt på og nogle synes det er sjovt. Dejligt at nogle forstår ironien.

Hav en skøn søndag.

Kia sagde ...

Forresten Anne-Sophie,

Du er velkommen til at tage imod de kommentarer jeg modtager hver uge. Så vil du forstå hvor den store håndfuld sure kællinger og udtryk som "dumme so" kommer fra.


God søndag,
Kia.

Anonym sagde ...

Hej Kia

Nogle folk kan simpelthen være så frygtelig nærtagende. De føler sig vel sikkert ramt af beskrivelsen, ellers får de ikke nok på sengefronten ;)

Jeg synes at ironien er nem at spotte og SJOV. Og på en måde er beskrivelsen sand. Jeg tænkte også på Kissie inden du skrev det. Virkelig krukket. I min omgangskreds, kalder vi dog de piger trunter eller kraner, haha.

- Anne

Anonym sagde ...

Jeg synes det er sjovt med "skinker" og tror faktisk ikke, der er nogen, der ikke forstår ironien. Tror bare, at der er nogen, der synes, du pansrer kommentarfeltet for folks oprigtige holdninger, mens du selv ytrer dig meget ærligt - og så kommer der kommentarer om dine små stavefejl, fordi det regner folk ikke med, du modererer væk.
Men det er jo også din blog, så så må folk åbne deres egen, hvis de vil debattere.

xoxo Anja