31. marts 2009

Seneste køb -Topshop.

Med næsten 1700kr i indtjening på trendsales, synes jeg godt at jeg kunne tillade mig at bestille denne fine jerseyblazer fra topshop. På min ønskeliste har stået blazere og nu kan jeg strege dette ud. Jeg har nemlig tilføjet følgende blazere til min garderobe over det seneste halve år; en sort blazer fra Gina Tricot, en stribet skør blazer fundet i genbrugen, en lys blazer fra h&m, og nu denne grå jerseyblazer. Derudover har jeg en oversized blazer inkl. skulderpuder, som jeg engang fandt i min mors skab. Jeg tror at denne bliver fin med et par ripped jeans eller et par meget korte denimshorts. U like blazers too?
(topshop.com)

Vogue Paris - L'anti Marilyn.



Jeg elsker Scarlett Johansson fordi hun har kurver og fordi hun spiller med i Woody Allen film. I Vogue Paris giver hun den som mystisk sexkilling med sovekammerøjne og den flotteste hårfarve, jeg længe har set. Carine Roitfeld har stået for stylingen og Mario Sorrenti har taget de fantastiske billeder. Jeg skal købe Vogue Paris i april, thats for sure.

30. marts 2009

Nyt på trendsales - Bud modtages.


Jerseybluse med empiresnit - Kjole med perlebesat bryststykke.
Lilla flæsebluse - Transparent gudindekjole.
LBD med stjernestof - Ballerina str. 40.
Gråmeleret denim nederdel.

Mørk denim mini.

Lysgrå kappe/poncho.

Jeg skal have solgt ud i de sidste ting på Trendsales. De priser jeg har angivet er nu kun vejledende og alle bud er velkomne, bare de er fair. Porto vil i alle tilfælde være 48kr, så dem skal du huske når du byder. Jeg betaler gebyrerne for trendsaleshandlen.
Vi ses på trendsales.

I sure do love my chucks.

I lørdags tilføjede jeg mit 4. par converse til skosamlingen og det var gratis. Min søster Maria har nemlig haft disse stående derhjemme i flere år, uden at bruge dem i rigtig lang tid. Det luftede hun for sin storesøster (MIG!), som straks øjnede chancen for et par nye chucks. Jeg har i forvejen de klassiske sort/hvide, de helt sorte, de helt hvide og nu et par i navy.
Er jeg den eneste der elsker converse rigtig rigtig meget?

Blomsterkranse.



Solen skinner mere end for en måned siden og denne editorial får mig til at tænke på den lyse og skønne tid vi går i møde.
Harvest - W magazine april 2009.

29. marts 2009

Søndag - En tur i blockbuster.


Jeg har set alt for mange film denne søndag. Jeg har set dig&mig, towelhead, trainspotting og die welle. Alle gode film, som jeg kan anbefale. Jeg græd lidt til dig&mig, jeg tog et par dybe indåndinger til towelhead, jeg faldt i søvn til trainspotting (har set den alt for mange gange) og til die welle reflekterede jeg over lærergerningen. Har I set towelhead?
Dagens klæder afspejler at det er søndag og at jeg har være ude i omkring 10min, for at besøge blockbuster. Resten af tiden er brugt på sofaen sammen med min tømmermændsramte kæreste. Håber at I alle har nydt jeres weekend.

Georgia May Jagger, Brigitte Bardot og en Michael Kors kjole.


Vogue Russia april 09, fotograf Matt Irwin.
Georgia May Jagger er så smuk. De store læber, de smukke øjne, mellemrummet mellem tænderne, det blonde hår og de sunde kurver minder mig om Brigitte Bardot. Jeg er forresten også vild med den rød/sort stribede kjole fra Michael Kors.
Se Brigitte Bardot:
(Billeder fra: fashionising.com og google)

Plateau og sløjfe.

(Sko fra Bianco til 400kr, købt på trendsales til 285kr alt inkl.)
Min første trendsaleshandel som køber er ankommet. Det var en behagelig oplevelse med en sød sælger, der levede op til det hun skrev i sin annonce og den lovede leveringstid. Jeg synes lige at I skulle se et par billeder af skoene på mig, for de er virkelig lækre. Jeg får en fantastisk holdning i dem og de er så behagelige at have på.

28. marts 2009

Marc Jacobs på budget?!


Lidt aftensurfing fik mig forbi costume.dk, hvor de har den fantastiske service "nyt i butikkerne". Her udvælger costume nemlig ugens (i deres optik) vigtigste items. Ofte ligger tingene, som de udvælger i den dyre ende, men jeg bliver alligevel inspireret og finder ofte et billigere alternativ. De har bl.a. udvalgt denne ring fra Marc Jacobs og skriver følgende:

"Ring fra Marc by Marc Jacobs til ca. 140 kr.
Marc by Marc Jacobs-butikken i København har netop fået en ny sending special items hjem. En klar favorit er sølvringen med spikes, som giver kant til et enkelt og feminint outfit. Og takket være en elastiksnor, passer ringen alle fingerstørrelser. Kig forbi Marc by Marc Jacobs, Christian IX's Gade 3-5, København K."

140kr?! Mangler der ikke et nul?!
(source - costume.dk)

Fredag aften - Jordbær, denim og en saks.

Fredag aften blev brugt i selskab med jordbær, sex and the city filmen, blade og en masse gamle bukser, som nu er lækre shorts. Jeg græd lidt til filmen, fordi det er første gang jeg ser den siden i sommers. Ohh, den scene hvor Carrie løber ud af bilen iført Vivienne Westwood og fugl i håret og den måde Charlotte beskytter hende og råber "NONO", da Big vil nærme sig.. Den scene går lige i mit hjerte. Jeg overvejer at se filmen igen, bare for at se den scene. Smukt.
Aftenen bød også på en saks og ideen om at det er dumt at købe shorts, når man har 100 par bukser man ikke går med. Så jeg har fået lavet nogle fine shorts til sommeren, dem kan jeg vise jer på et senere tidspunkt.
Nu kommer min søster Maria, snart til storbyen for at rode lidt i mit klædeskab og mon ikke vi finder en dejlig brunch senere? Håber I får en dejlig dag.
Kia.

27. marts 2009

I like that style - Simplicity.

Så simpelt, så enkelt, så frækt.
(source - fashionising.com)

Kort notis.

Modeblogging - Et uudnyttet potientale?

I går aftes var jeg til "Fashionbloggernight" hos Diesel på Købmagergade. De serverede cider, sushi og flødeboller og vi fik lov at gå rundt og kigge i butikken. Det var et fint initiativ og sjovt at møde og se andre bloggere i virkeligheden. Jeg talte med den PR-ansvarlige hos Diesel og vi blev enige om, at det er på tide at modebloggerne bliver inddraget i butikker- og magasinernes begrebsverden. Modeblogs har dog trods alt en del læsere og nogle har en indflydelse på de mennesker, som læser deres blog. Jeg er glad fordi de har fået øjnene op for os og jeg håber at vi bliver brugt mere af reklamer, butikker og magasiner i fremtiden. Et eksempel på et samarbejde er Benjamin medias nye bloggerbrugerflade styleblog.dk, hvor de bruger Pernille, Maria og Trine som "husbloggere". Dette er klart et udtryk for at Benjamin media ser fordelene ved at samarbejde med bloggerinderne, i stedet for at ignorere styrken hos modeblogs. Styrken hos modeblogs er det personlige element og at modeblogs bliver opdateret dagligt. Hvis jeg spotter en trend, en kjole, en hjemmeside eller en billedeserie lægger jeg den op på bloggen i løbet af meget kort tid. Modemagasinerne har en en deadline og en arbejdsperiode før magasinet kommer i trykken. Her har en modeblog for længst skrevet om eksempelvis en tendens.
Jeg faldt over denne artikel hos frontbox.dk, som er en hjemmeside med nyheder og kommentarer fra den danske mediebranche. De har set på fænomenet modeblogging og har bl.a skrevet følgende meget interessante ting om dansk modeblogging:

"Fænomenet modeblogging er nærmest eksploderet det seneste år, og der dukker efterhånden modeblogs op alle vegne. Modeblogging er naturligvis specielt interessant for annoncører inden for mode og fashion, da mange unge finder deres inspiration og giver uforbeholdent udtryk for deres stil via blogosfæren. Vi har desuden at gøre med peer-to-peer/word-of-mouth-marketing, og der er således et potentiale for meget effektivt og vidtrækkende markedsføring, hvis man som annoncør bliver hørt af de unge."

Herefter deler de modeblogge op i to kategorier. Kort sagt, deler de modeblogging op i Anywho/Amlul og Lookbook. Her er jeg dog ikke helt enig med dem, da jeg synes at de mangler de "uprofessionelle" modebloggere, som f.eks undertegnede.

"(..)Selvom modeblogs er en nichekanal er det helt sikkert et område, der er værd at holde sig opdateret på – specielt hvis man ønsker at nå de unge trendsettere. Vi har selv lavet en hurtig rundspørge blandt
hello futures unge, som viser at 58 % læser modeblogs til inspiration og 12 % selv blogger og poster billeder. Der synes derfor at være overraskende meget potentiale i reklame via blogs, og hvis man scroller igennem de forskellige sites ovenfor ser man også, at der er meget uudnyttet reklameplads i de blogs, hvor der rent faktisk eksisterer mulighed for annoncering.Selvom modeblogging ikke er repræsentativt for den ’brede’ målgruppe er det i høj grad en platform, hvor der kan skabes en synergieffekt blandt de unge trendsættere i form af word-of-mouth og peer-to-peer. Den ene succesfulde (og givetvis kreative) udformning af modereklamer kan hurtigt genere nye OTSs i form at ”link-me”-tendensen, som er en bestand del af blogosfæren."

Jeg synes ovenstående er meget interessant og undersøgelserne viser klart at der er ret mange der læser modeblogs hver eneste dag. Læsertallene i Danmark er dog ikke som i vores naboland Sverige hvor nogle svenske modebloggere har flere læsere end de trykte medier og de unge piger hiver flere tusinde, ja endda millioner, hjem i annoncekroner. Sådan bliver det aldrig i Danmark, men Diesel fashionbloggernight med sushi er da en god start.. :)

Torsdag - Hverdagspailletter.

Jeg havde besluttet mig for at jeg ville lægge et billede af dagens outfit op i går. Men jeg nåede at smide det hele og hoppe i nattøj, inden kæreste kom hjem. I stedet lagde jeg det lidt pænt på vores patinafyldte gulv og tog et billede.. Det er specielt vigtigt med et dagens outfit fra torsdag, da jeg hele dagen bl.a på seminariet og til Diesel fashionbloggernight var iført pailletleggings. Jeg synes nemlig godt at man kan have pailletter på til hverdag, hvis man dresser resten af outfittet ned. Jeg dressede mit outfit ned med converse og en oversized t-shirt med prikker. På seminariet havde jeg også et stort tørklæde på. Til Diesel event tog jeg en blazer på og tørklædet af, for at dresse converse og t-shirt lidt op.. Det er en balancegang. Hvad siger I, kan man have pailletter på til hverdag?
Jeg håber at I nyder jeres fredag. Senere idag har jeg planlagt et længere indlæg om modeblogging og vores potientiale. Stay tuned.
Kia.

26. marts 2009

Inspiration - Denim.



Mood Indigo. Vogue UK, april 2009. Anna Selezneva.

Apropos sko.. Seneste køb.

(Billede stjålet fra bianco.com)
Min første trendsaleshandel som køber, blev disse fine sko fra bianco. De er utrolig smukke og plateauhøje i virkeligheden. Fik dem til en god pris, billigere end hvis jeg gik ind i butikken og købte dem. Pigen havde kun gået med dem en gang og på billederne så de nye og fine ud. Jeg skal have dem på til min kærestes lillebrors komfirmation d. 26.april. Kjolen er endnu et usikkert område..

Hvad er forresten jeres erfaringer som køber på trendsales?

25. marts 2009

SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO SKO


Givenchy aw09.
Givenchy viste lækre sko med fjer, pels, nitter og læder. Skoene fra denne kollektion er virkelig skønne.


Christian Dior aw09.
Christian Dior viste sindssygt høje plateausko i rødlige og pink nuancer. Jeg er ret vild med de pink sko, hvor et pink bånd sørger for at de sidder fast.

YSL aw09.
YSL viste smukke høje sandaler med lukket front. Det brune rusindslignende materiale er anderledes og spændende.

Isabel Marant aw09.
Isabel Marant viste FANTASTISKE nittebelagte ankelstøvler med en fed spændedetalje. Minutter efter Isabel Marants show kunne Emmanuelle Alt ses i et par af slagsen. Hvem der bare var rig og magtfuld i modeverdenen. Udover de nittebelagte skønheder, så synes jeg a de ruskindlignende støvler der går helt op ad lårene giver et fedt look.

Jeg er meget fascineret af disse fire par crazy sko. Fra venstre John Galliano, Louis Vuitton, Nina Ricci og Vivienne Westwood.
(Source: coutorture.com)