7. september 2009

GRYMT SNYGG - Rebecca Simonsson.


Jeg er normalt ikke stor fan af de blonde svenske modebloggere. Men prøv lige at tjekke Rebecca Simonsson lækre lækre hår! Jeg elsker at hun ikke behøver være punkchic 24-7, men bare kan kaste sit hår ned i den anden side. Læs forresten hendes blog her. Hvad synes I om denne frisure? Kunne I finde på at få det lavet?

14 kommentarer:

Tille sagde ...

Hvor er hun bare fantastisk smuk, sådan i det hele taget! - suk! :)
Og må også sige at det giver et lækkert tvist med hendes hår.. hvis jeg havde nok fylde og længere hår kunne jeg helt sikkert godt overveje sådan en frisure.

kbo sagde ...

Jeg har faktisk selv overvejet det, ja. Synes bare det virker som en chance at tage, man kan jo ikke bare sætte lortet på igen :P

Jeg er vist lidt pylret om mit hår, mere end jeg vil indrømme.
Men absolut fedt, især når hun bare lige kan smække håret ned over.

-Kira

Debbie sagde ...

jeg synes det ser virkelig fedt ud, men jeg tror ikke jeg selv turde at gøre det, desværre :(

JULIE MONBERG sagde ...

Hendes frisure/hår er virkelig lækker(t). Jeg tror ikke alle og enhver kan bærer det, men hun gør det bestemt med stil. Vildt råt og samtidig feminint!

JULIE

Mette sagde ...

Jeg synes det er for fedt- har nemlig selv gjort det for et par uger siden:)

Jekatarina sagde ...

Nej, nej og nej! Jeg skal have mit hår laaangt og naturligt - med undtagelse af et par striber, hihi.
Men hun ser bestemt ikke dum ud med frisuren - men undercut minder mig for meget om punk/goth/80´er something.
Og jeg synes som regel ikke det ser særligt pænt ud.
:)

Jekatarina

Anne Sofie sagde ...

Jeg tror måske lige at du har inspireret mig til hvad jeg skal have lave hos frisøren på torsdag! Jeg har haft afbleget hår for et års tid siden og det smadrede mit hår fuldstændig. Nu er det yderste af det knækket omkring kæben, mens det inderste stadig går ned over brystet...Og jeg har virkelig været i tvivl om hvad jeg skulle gøre ved det, for det er lidt kedeligt bare at blive klippet op til skuldrene.

Så tusind tak Kia - du har lige reddet mit hår fra at blive dødsygt! Mon det vil klæde mig, når jeg er mørkhåret?

- AS

Hazel sagde ...

Njaeh... Synes normalt Rebecca Simonssen ser vildt godt ud, men det her er altså ikke lige mig...

Anonym sagde ...

Jeg elsker side-cut, og har tit overvejet at få det lavet. Dog synes jeg ikke håret passer til hende her, eller jo, det reder hende vel nærmest. Synes ikke hun er definationen af denne frisure, det er nok det jeg prøver at sige.

Kh Gina

Kia sagde ...

Hej piger og Ginajaqueline,

Det er lige præcis derfor at jeg elsker den. Er nemlig ikke til den helt punkede sidecut overhovedet. Jeg synes at hun gør den lækker og eksklusiv..

Kia.

Karoline sagde ...

Ift. frisuren så synes jeg umiddelbart at man skal være meget smul, stilbevidst og have et harmonisk ansigt/hovedform før at det virker - ligesom Rebecca.

Min klassekammerat har fået det lavet, og det er sgu ikke særlig kønt. Jeg tror også at det er vigtigt at man har er feminint ansigt hvis man laver side cut.

- K

Anonym sagde ...

Ah, I see :-)

One Filthy Youth sagde ...

Jeg overvejer det selv, så tit, ligesom Gina, men jeg ved ikke om jeg tør. Er bange for at min hår bliver rigtig grimt når det skal vokse ud.. Hmm. Tænkeboks.

C sagde ...

Min veninde Trine har det smukkeste, lange, naturblonde hår (ikke så lyst som rebecca simonssons), som bare altid sidder perfekt.
Og lige pludselig fik hun lavet et lignende undercut, altså helt kort i den ene side! Hun ser superflot ud med det, for som rebecca, kan hun ''gemme det væk'' hvis hun vil. Regner med at lægge billeder ind af hende på min egen blog snart, så kan i se :)