30. juni 2010

Dagens gode downtown tilbud.

Photobucket


Photobucket

(Screenshot fra Downtown og aok.dk)

Jeg skrev tidligere på måneden om mit samarbejde med Downtown og det indlæg kan du læse her! En del af samarbejdet går ud på at jeg i fremtiden vil fremhæve de tilbud, som jeg finder interessante og gode for jer kære læsere.

Som den kvikke læser nok har bemærket, så elsker jeg mad. Jeg elsker at spise ude og jeg elsker især gourmetmad (bare god mad egentlig) til gode priser. Du kan læse om mine besøg på Madklubben i Store Kongensgade her og her, mit besøg på Allo-Allo her og til sidst min rigtig gode oplevelse på Fifty-Fifty her. Restaurant Cofoco på Vesterbro har jeg hørt rigtig meget godt om og det beskrives som gourmetmad til gode priser. Alle retter koster 75kr og deres vinkort er overkommeligt. Jeg må derhen snarest, elsker jo Madklubben og det virker som om ideen er den samme. Tjek menukortet her - Jeg er personligt varm på tomatrisottoen, chickennuggets og deres hindbæranretning. Mhhhmm. Downtown tilbyder dig (og helt klart mig) to retter til én rets pris - Altså du betaler kun 75kr for to valgfri retter. Jeg har selv tænkt mig, at benytte mig af tilbuddet og tvinge min kæreste til det samme - Så kan vi få fire retter (!!!) til i alt til 150kr. Køb tilbuddet hos Downtown lige HER! Her kan du også melde dig til nyhedsbrevet, hvis det er første gang du besøger siden og vil benytte dig af tilbuddet.

5 kommentarer:

Amalie sagde ...

Det er et stk. fantastisk koncept! Jeg købte 3 stk. værdibeviser som det første da jeg så mailen i morges! Ummmm glæder mig allerede 225 kr. for tre retter mad til to personer!
Rigtig god dage og velbekommen!

stine sagde ...

Ja, de har virkelig dejlig mad. Det kan forvandle en almindelig mandag aften til en hel fest.
Jeg har også tilmeldt mig mailen. I går havde de 2 salater fra Sult på Fælledvej. Hvis du bevæger dig ud på de kanter, skal du virkelig også prøve deres takeaway. Det er virkelig lækkert og ejerne, går op i sundhed og rigtig ernæring.

Shit & Chanel sagde ...

GENIALT !!

Anonym sagde ...

Var faktisk derinde og spise igår - og ja, tomatrisottoen kan KLART anbefales, laksen var absolut heller ikke ringe! Skal klart benytte mig af dettte tilbud igen igen! :)

Kia sagde ...

Super fedt at I tager så godt imod det. Synes selv at det er GENIALT!

Kia.