26. juni 2010

WALLET-SCIENCE!

Photobucket

(shop.acnestudios.com)

Min pung døde for nylig, fordi en dåsecola sprang i min taske. Den var helt færdig og kunne desværre ikke reddes. Den sidste måneds tid har jeg taget til takke med en makeuppung fra Monki. Det fungerer bare ikke! Kan aldrig finde noget som helst og jeg mangler orden i min kort. Nu må det slutte altså, det er så irriterende. Jeg leder efter en pung med plads til kort, den må gerne være stor og enkel. I plejer at være så gode til at hjælpe mig, så nu må I altså på banen.. :) Jeg har slet ingen idé om, hvor man køber seje punge henne? Har I nogle gode links og anbefalinger? På forhånd tak!

På billedet ser I et par meget fine acne-punge, men jeg giver ikke 700kr for en pung. Nej, det gør jeg bare ikke.

21 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg har en Jimmy Choo pung, fra H&M kollektionen, den ligner meget Acne pungen. Det er jeg MEGA glad for. :

http://a6.vox.com/6a00d41434f36e3c7f0123dde48e3e860d-320pi

En der også en fantastisk er denne Octapus pung:

http://www.trendsales.dk/annoncer/octopus-pung/17327422?&road=sort_gallery&search=Octopus&sort=ID%20DESC&status=1

Den har mange rum som du eftersøger ;-) Og koster kun 400,- i butikkerne.

Knus Marianne

felmake1 sagde ...

Jeg har en dejlig størrelse pung fra gina tricot med plads til kort og alt muligt som kostede 129 (mener jeg). Jeg kan ikke se om de har den på nettet lige nu da jeg er på mobilen, men hvis du bor tæt på en gina tricot kan du jo altid lige kigge :b

Marie sagde ...

Hej Kia!
De har på et tidspunkt haft nogle ganske udmærkede punge i Message, de var lidt store, men ret enkle og med masser af kortplads, og lynlåsrum i midten. Tror de kostede omkring 100 kr og det kan jo være de stadig har noget :)

Anonym sagde ...

Jeg har haft min Louis Vuitton "Sarah" pung siden 2005 og den er stadigvæk lige så god som ny, foruden at farven på knappen er slidt lidt af efter fem år!) - det er godt nok noget af en dyr investering, men jeg synes at det er det hele værd. :-) Jeg har normalt ikke penge nok til dyre ting men den her pung er klassisk og kan endda bruges som en lille clutch! Den har i hvert fald plads til penge, 10 kort (man kan stable ekstra bag ved hinanden, som jeg selv gør), nøgler og endda en mobil! Så den er helt klart anbefalelsesværdig, selvom at den koster så meget (omkring 3000,-).

Anna sagde ...

Jeg vil også sige Message. Tilbage i gymnasiet havde jeg en rigtig lækker en fra Magasin til 100 kr., hvor der var plads til mange kort.


/Anna
http://infashionwetrustblog.blogspot.com

Anonym sagde ...

Freitag (www.freitag.ch) - dejligt enkle punge, som kan holde til en del. Jeg har haft min i tre år, og den ser stadig pæn og næsten ny ud.

Desuden er det et superfedt koncept, alt er genbrug.

Min model er Miranda.

- Camilla

Anonym sagde ...

Hej Kia :-)
Jeg vil sige, at det altid er en god idé at kigge i Magasin, som har et meget stort udvalg. Her kan Octopus-pungene også fås, og jeg vil give Marianne ret i, at de er rigtig både rummelige og flotte! Ellers har highstreetbutikker som fx. Message som regel et ret godt udvalg af punge :-) Selv har jeg lige købt en rigtig rummelig pung fra Dixie i "læder"-quilt til halv pris (50 kr.!), som jeg er rigtig glad for ;o)
//www.fashiontalesblog.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hejsa,

Tjek Friis & co, der er udsalg på deres hjemmeside og flere forskellige punge i både skind og imiteret til en meget rimelig pris..
Hilsen Julie

Anonym sagde ...

lige nu har Magasin en pung i ægte læder fra Adax sat ned til 250,- kr. samme str. og form som de punge, du har vist på billedet. Den er mega praktisk og lækker.

Sille sagde ...

Hej Kia
Du bør klart tjekke Pico ud. De har både butik på østerbro (mener jeg) og i grønnegade i indre by. Billige, enkle, fine punge - i ordentlige materialer. Jeg har haft to. Og ikke fordi de blev slidt ned, men fordi jeg er sådan en der har det med at blive vanvittig træt af min pung. (tosset i know) :) ..og så er billige, enkle læder punge altså lækkert! (og så har de så mange andre fine ting også!)
Sille

Sarah sagde ...

Ufff jeg elsker den pung fra acne, den er så smuk! Men700 kr er for meget det har du ret i! Comme des Garcons har nogle der ligner meget, men jeg tror desværre de er lige så dyre :(

www.boennen.wordpress.com

[Spitzenklasse] sagde ...

Monki har også lavet én i den model som på billeder. Med masser af pladser til kort og sedler og med lynlås i kanten som Acne´s.

De er i lak og koster omkring 60 kr, mener jeg. Jeg er meget glad for min - den er nemlig stor nok til også at rumme pas og boardingpass når man rejser.

Anonym sagde ...

http://www.asos.com/Cath-Kidston/Cath-Kidston-Zip-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1035825&cid=6133&Rf-100=Purses&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=ProvenceRoseNavy

Sanne :)

Fuglen sagde ...

I al beskedenhed synes jeg min pung:

http://fuglefloejt.blogspot.com/2010/04/sndagsoutfit-d-kors-jeg-gder-mig-til.html

er vildt flot :D

Jeg har købt den i Berlin, men jeg ved at de forhandler lignende i Rude i Istedgade :D

Chris sagde ...

jeg køber altid trofast den samme pung, den kan fås i rød, sort og mormor broderi, den kan købes i de fleste taske forretninger i København og er super effektiv fordi den har vildt meget plads, og så koster den kun 69 kr! :) Den holder rigtig godt, super til prisen :)

wemaketherules.wordpress.com

Anonym sagde ...

Jeg hader, at udskifte min pung og skulle vænne sig til en ny. Derfor bruger jeg nu på niende år, min Mulberry pung. Jeg aner ikke hvad, den har kostet, da det var en gave, men den har selvfølgelig ikke været billig. På den anden side holder den som sagt endnu, så set i det store perspektiv er det måske alligevel ikke så dyr og jeg slipper for at skulle skifte pung for tit. Jeg kunne sagtens finde på, at købe ønske mig den samme igen, når den "dør". Den er faktisk lidt samme model som de Acne punge, du viser her. Jeg synes de ser vildt fede ud og synes egentlig ikke 700 kr. er dyrt for noget man bruger hver dag i måske flere år.

Pernille sagde ...

Det er ellers en deeejlig pung, den Acne. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt, at jeg smed så mange penge efter en pung. :D

Anonym sagde ...

Jeg investerede selv for flere år siden 600 kr i en tiger of sweden pung og må sige at de penge ikke kunne være givet bedre ud. Så synes nu du skal overveje om ikke den er pengene værd :)

Vicki sagde ...

Min veninde har acne-pungen i sort, så lækker!

Jeg sælger denne her pung, aldrig brugt, med plads til 12 kort..

http://vicki-salgsblog.blogspot.com/2010/05/aldo-pung-sort.html

//Vicki

Kia sagde ...

SUPER råd. Dem må jeg følge!! :)

Tak tak tak!

Emma sagde ...

LEDER MED LYS OG LYGTE EFTER DENNE PUNG!
og er det nogen der ved, hvor den kan købes? Har været i rigtig mange butikker i århus, men den er efter sigende udsolgt alle steder. Håber der er noget der kan hjælpe!