8. juni 2010

ZIPPERS AND LEO!

PhotobucketPhotobucket

Jeg er normalt ikke til ballerinaer.. Jeg vil til enhver tid foretrække et par converse eller et par gårdsangersko med sjove detaljer. Jeg ejer faktisk et par kedelige sorte ballerinaer, som vist nok er en størrelse for lille - de er så gamle og jeg har i al fald aldrig brugt dem. Forleden gik jeg ind i Deichmann og fandt de fineste sorte ballerinaer med fine lynlåsdetaljer. Jeg har set dem i blogland for nogle måneder siden (bl.a. hos Trine og Vibeke) og har siden holdt lidt øje med dem. Jeg synes at de er rigtig fine, elsker formen og detaljerne. Jeg tog også lige et par leoprintede med. De var sat ned til 74kroner og jeg tænkte at de nok skulle kunne gøre underværker i helt sorte outfit, som jeg f.eks ofte har på jobbet (for ikke at blive mobbet.. haha).

13 kommentarer:

Malene sagde ...

Hvor ligger den der Deichmann hvis man må spørge?

Christina sagde ...

Nøj, hvor er de fine dem med lynlåsen.. hvor ligger der sådan en butik henne om man må spørge? :)

Super gode køb.

http://passionsforfashion.blogspot.com/

Rikke'M sagde ...

Er helt vild med lynlås detaljerne på det første par! :)

Lea sagde ...

hej kia, i hvilken deichmann fandt du de smukke lynlås ballerinaer? jeg har virkelig ledt efter disse! :)

Kia sagde ...

Hej piger,

Jeg fandt den først i Deichmann i Waves, men de er meget små i str., købte en 39, den kunne jeg slet ikke passe. Så fandt jeg heldigvis en 40 i Fields.

:)

De kostede forresten 149kroner.

Fashion Affairs sagde ...

Enig - lyslåsen er en skide god detalje! ;)

Belinda sagde ...

Jeg er helt enig.. de er bare SÅ fine dem med lynlåsen! Men dem med leo-printet, er nu heller ikke så ringe :o) Og så til 74 kr. - what a scoop!

Michelle Marie sagde ...

Super fedt med den lynlås detalje. WOW :)

Line F sagde ...

Ihh dem har jeg også og jeg er SÅ glad for dem! Du har ret i det med størrelsen, man skal have dem i en str større end hvad man normalt går i. Og så er bunden i dem ret flad, så det ville være en god idé at ligge en sål i dem, så man ikke får alt for ømme fødder hvis man skal gå meget.. bare et lille tip ;)

Stylebymodesty sagde ...

uhh, har også kigget efter dem med lynlås, men uden held ! :) Deichman kan skjule gode ting - også til mere end rimelig pris :)

http://stylebymodesty.blogspot.com/

by silje sagde ...

Super fine ballerinaer :-)

Jeg tænkte på noget, hvad studerer du egentlig?

Anonym sagde ...

sjovt, jeg var derinde idag før dit indlæg og så dem og tog et billede til min blog for de var så fede. :))

www.valerias-blog.blogspot.com

Kia sagde ...

Hej piger,

Faktisk kan de slå ballerinaerne op i deres systemer og se hvor de har en bestemt størrelse og så kan de bestille dem hjem til butikken. Det gjorde de faktisk i Waves. Desværre var de så for små.

Vær opmærksom at man skal MINDST en str. op. De er MEGA små i str. Min mor og søster er en 38 og den str. 39 jeg ikke kunne passe, var meget stram til deres fødder..

By Silje - Ang. mit studieliv. Det kan du læse mere om her: http://fierceogfattig.blogspot.com/2010/02/mine-svar-pa-dine-sprgsmal.html :)

Kia.