15. juni 2010

Tip - Downtown.dk

Jeg har indgået et samarbejde med firmaet Downtown.dk. Deres dagsorden er selvfølgelig at de er interesserede i min trafik, dvs. jeres besøg. Tilgengæld kan de tilbyde mig hjælp med nogle tekniske ting og sager, som jeg går og slås med og selvfølgelig også betale mig en sjat penge for at samarbejdet. På et senere tidspunkt vil der MÅSKE komme et link i sidebaren og MÅSKE komme andre små tiltag. Men alting til sin tid og jeg har ikke travlt. Nu tester vi lige det her og ser hvordan I reagerer. Det vigtigste for mig er, at I føler at I også får noget ud af samarbejdet og at I ved at det ikke har nogen som helst betydning, for indholdet på bloggen. Først vil jeg præsentere jer for firmaet og hvad det kan tilbyde jer:

Jeg synes jo personligt at Downtown.dk er et genialt koncept, hvor man kan spare rigtig mange penge. Hver dag tilbyder hjemmesiden et gavekort til en ny luksusfornøjelse til (minimum) HALV PRIS. Du skal købe gavekortet online samme dag - så kan du printe det og bruge det den dag, du har lyst. Jeg ved at I ELSKER rabatter og jeg ved at I ELSKER at få meget ud af få penge. I er jo ret mange, der besøger mig efterhånden og jeg elsker jo udsalg, rabatter og de billige alternativer. Lige nu er det mest tilbud fra København - men om en måned rammer det vist også Århus og Odense.

I morgen er tilbuddet f.eks. et abonnement på Cover + en lækker økologisk hudplejeserie til en samlet værdi af 1070 kroner, som du kan få til kun 189 kroner! I overmorgen er det en Spaoplevelse hos Complete Me i København for 500 kroner, som du får til 250 kroner. Og selvom du skal købe det samme dag, så kan du bruge det den dag, du vil i løbet af sommeren. Det er da sejt! Jeg meldte mig selv til for en uges tid siden og har selv benyttet mig af deres weekendtilbud, som var en dagens ret på restaurant Charlottehaven til 60kr. Normalprisen er vist 125kr. Not bad! Så det er både mad og oplevelser!
Photobucket
Hvis du har lyst til at opleve København til halv pris, så kan du gå ind HER og melde dig til hos downtown.dk, så vil du hver morgen modtage et nyt tilbud på din mail.

33 kommentarer:

BRUUN by BRUUN sagde ...

Det er da en super ide, Kia :-)

/Linda

karinamariem sagde ...

Fedt tip, jeg kendte slet ikke den side! Men da jeg som dig er på SU, er det jo fantastisk! :-)

Malene sagde ...

Det er så fedt et koncept.
Held og lykke med samarbejdet, Kia!

Pernille sagde ...

Nej, okay. Man skal selv hente produkterne på Covers kontor. ØV.

Pernille sagde ...

Genialt! Det tilbud er netop røget i min kurv (mangler både shampoo og cover). Selvom jeg synes det er lidt svært at se, hvor mange blade man egentlig får?

/Pernille

Sarah sagde ...

Damn så er det allerede udsolgt, men ellers et fedt koncept, har allerede skrevet mig op :)

www.boennen.wordpress.com

Anonym sagde ...

Der står at man får et årsabonnement.. Så man får vel 12 numre?

Christina Santiago sagde ...

Genialt Kia (:
- er allerede medlem af downtown, og var faktisk til et rigtigt hyggeligt vin arrangement i weekenden som jeg havde bestilt igennem dem (:

amalie amelang sagde ...

super fedt tip! tak :)
- http://lommepengeogtommeflasker.blogspot.com/

Guapizimo sagde ...

Jeg har benyttet mig af Sover tilbuddet nu, der står dog "HUSK det er først når nok har købt Dagens Tilbud at tilbuddet bliver aktiveret" jeg går dog ud fra at de får solgt ud ;)

Fuglen sagde ...

Det ser vildt fedt ud, der er bare noget jeg ikke forstår. Det ser ud til at de der tilbud kun bliver til noget, hvis der er nok der køber det. Men får man så sine penge igen, hvis det ikke bliver til noget?

Fuglen sagde ...

Så fik jeg svaret på mit spørgsmål.. de trækker selvfølgelig ikke pengene, hvis tilbuddet ikke bliver aktiveret..

:D

Louisa sagde ...

Hej Kia

Bare lige en lille ting. Sådan som indlægget står, kunne man godt forledes til at tro, at man sparer 881 kr på Cover-tibuddet i stedet for 190 kr, og det er jo ikke tilfældet. I øvrigt er den samlede værdi ifølge Cover selv 1033 kr, men det er jo en mindre detalje :)

Louise sagde ...

Det lyder som et rigtig fedt koncept, men jeg kan altså ikke hitte ud af, hvor man tilmelder sig. Er der nogen der kan hjælpe?

/Louise

Louise sagde ...

Hej Kia,

Du skriver, at downtown er interesseret i trafikken på din side - betyder det, at de "gemmer" information om dine brugers internetvaner? Selv om du skriver, at det ikke vil påvirke, hvad du skriver, så er det svært at bevise/afgøre - du kan vel i princippet blive påvirket ubevidst.

Men tillykke - det er fedt for dig ... Jeg holder nok op med at følge din blog, desværre.

Kia sagde ...

Godt I at tager godt imod det.

Louisa - Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke ved hvad du mener? Man sparer 889kr.

Louise - Nej, de tjekker hverken mine brugers internetvaner eller noget i den retning. De modtager min trafik, hvis jeg skriver om et tilbud derfra. Ærgeligt at du hopper fra alene af den grund. Men det er dit tab. Jeg kan stå 100% inde for dette indlæg og mit samarbejde med downtown.dk.

God dag til alle!

Kia.

Kia sagde ...

Louise - Forresten får de jo kun trafikken, hvis folk vælger at gå derind. Det står jo folk frit for.

Anonym sagde ...

Synes det er træls, at man skal give sin e-mail adresse for overhovedet at kigge på siden. :(

// Maria

Louisa sagde ...

Nej, det gør man faktisk ikke. Tilbuddet Kevin Murphy sæt + Cover abonnement koster 379 kr hos Cover. Jeg kan ikke finde nogen steder, hvor du overhovedet kan få lov til at give 1033 kr (ja, jeg holder mig til Covers tal) for pakken.

Tak, og i lige måde ift. den gode dag.

Kia sagde ...

Hej Louisa,

Ehm, det er jo selve værdien af varererne.. I dette tilfælde et årsabbonnement til cover og produkterne som vel også har en værdi. Det er på den måde det menes at du spare. Det skriver cover da også selv:

"TILBUD 2
Ja tak, jeg betaler 379 kr. og vil gerne bestille et abonnement bestående af 12 numre af Cover. Sammen med mit Cover-abonnement modtager jeg en eksklusiv pakke shampoo og balsam fra australske Kevin Murphy til en samlet værdi af 1.033 kr.

Jeg sparer i alt 655 kr."

Hos downtown, betaler mig så 189kr, istedet for 379kr.

:)

Kia sagde ...

Hej Maria,

Skal man det? Kan man ikke trykke på et kryds?

Kia.

Anonym sagde ...

Hej Kia,
jeg håber ikke, du tager det her ilde op, for det er slet ikke ondt ment, men du skulle måske overveje at ændre navnet på din blog. Jeg synes, det er lidt misvisende, for i modsætning til mange studerende, der kun har deres su at leve for, er du jo ikke "fattig på su". Jeg mener, du har skrevet, at du får penge for at skrive for chili, du har vist nok også et velbetalt job (hvis det er som lærervikar, for det er min veninde også), får gaver til blog events og nu også via dette samarbejde.
Jeg kan stadig godt lide din blog, men synes som sagt ikke længere, du er repræsentativ for den typiske studerende - hvilket dog ikke forhindrer os fattigrøve i at blive inspireret af den.
Håber ikke, du opfatter dette som en hater-kommentar, for det er det ikke.
Louise

Kia sagde ...

Hej Louise,

Jeg er stadig fierce og fattig på SU. Jeg har bare taget et bevidst valg, om at tjene penge ved siden af SU'en, da jeg ikke kan leve af 4500kr om måneden. Det er endda på et relevant job som lærer (som er min profession), som er godt på mit CV i fremtiden. Der er masser af studerende, der har et eller flere jobs ved siden af SU'en, så jo, jeg er ligesom enhver anden studerende. Derudover synes jeg, at det er forkert af dig, at udtale dig om, hvorvidt jeg er repræsentativ for den almindelige danske studerende eller ej. Du ved ikke hvordan min økonomiske situation ser ud. Tror at du vil blive overrasket over, hvor "fattig" jeg rent faktisk er, når alle mine udgifter er betalt.

Jeps, får en del bloggaver, men har aldrig ellers tjent penge på min blog. Nu sker der lidt med downtown og sunglassesshop og helt ærligt, så ser jeg det som en belønning, for alt det arbejde jeg lægger i denne blog.

Derudover kan jeg tilføje at jeg har leveret mit sidste mode til Chili, da vi har stoppet samarbejdet.

Men tak for dit spørgsmål.

Kia.

Louisa sagde ...

Så er vi vist ved at være enige. Min pointe er, at tilbuddet hos downtown.dk skal måles i forhold til, hvad du ellers ville skulle betale for tilbuddet hos Cover.

Som jeg skriver i min første kommentar, mener jeg heller ikke, at din formulering er direkte vildledende, men at det KAN misforstås.

Kia sagde ...

Men Louisa.. Værdier ER jo 1000-et eller andet og du skal betale 189kr. Det er det eneste, der står i mit indlæg. Ved ikke hvorfor det kan misforstås?

Kia.

Louisa sagde ...

Fordi, Kia, det virker i dit indlæg, som om 1070 kr er den billigste pris, pakken ellers kan fås til, og det er ikke tilfældet.

Kia sagde ...

Men Louisa, der står jo 'til en samlet værdi af'. Der står ikke 'og hudplejeserie til normalprisen 1070kr'. Det er en meget normal ting at skrive, når man sælger abonnementer. Cover gør det selv.

Men ok, i min optik er det virkelig en pixi detalje.. Men helt ok at du gør opmærksom på det. Det er fair nok.

Kia.

Julie Vibe Michelsen sagde ...

Kære alle jer, som er kommet med kommentarer til vores hjemmeside Downtown.dk. Det er altid dejligt og konstruktivt at se, hvad I siger - så tusind tak for det.

Vi har som Kia selv skriver indgået det her samarbejde, fordi vi mener at mange af jer, som går ind på Fierce og Fattig ville være interesserede i også at kende os. Vi er ny-opstartede og selvfølgelig afhængige af, at folk kender os for at vi kan se, om vi har fat i det rigtige med vores hjemmeside.

Nogle af jer efterspørger, om vi gemmer informationer og internetvaner hos de enkelte, som melder sig til - og nej det har vi slet ikke lyst til eller mulighed for. Vi kan kun give vores database af emailadresser et godt tilbud hver dag. Det er det eneste, vi gør. Hvis man ikke kan lide vores tilbud - så kan man altid melde sig ud igen (øverst i venstre hjørne på vores daglige nyhedsbrev).

Kia er utrolig reel, sød og åben omkring sit samarbejde med os – netop fordi I betyder så meget for hende. Hun spiller med helt åbne kort og det skal hun have stor kredit for (det er ikke ofte vi oplever det her i cyperspace, hvor det er så let at forlede folk). I har en rigtig god bloggerven i Kia.

Julie Vibe Michelsen sagde ...

Hej Maria

Den eneste grund til, at vi kan skaffe så store rabatter er, at vi overfor butikkerne kan vise, at vi har emailadresser, som vi kan sende tilbudene ud til. Derfor er det desværre ikke muligt for os at give tilbud til dem, som ikke signer op. Men du kan altid signe ud igen (øverst i venstre hjørne af nyhedsbrevet) og så bliver mailadressen slettet fra vores kartotek. Jeg forstår godt din skepsis, men jeg lover, at vi ikke har anden agenda end at give gode tilbud til alle.

Bedste hilsner

Julie

Kia sagde ...

Hej Julie,

Tak for opbakning. Jeg tror nogle gange det er svært for et par mennesker at forstå at jeg spiller med åbne kort og at jeg modsat andre i cyberspace er helt reel omkring alt. Jeg sætter altid folk ind i de aftaler jeg laver og de gaver jeg modtager.

Den person der f.eks ikke vil følge min blog længere, følger sikkert andre blogs med flere samarbejder end mig, som aldrig har sat hende ind i hvad der foregår. Det er helt fair at bloggere vælger forskellige måder at gøre tingene på. De læsere der dømmer hårdest skal bare huske det aspekt, synes jeg.

Kia.

Rikke sagde ...

Jeg siger bare tak for et super godt tip :) Jeg vil i hvert fald tjekke downtown ud løbende (og også stadig fierce og fattig! hæhæ)

Anonym sagde ...

Jeg spørger måske lidt dumt nu... Men jeg kan ikke finde ud af hvor man skal hente sin kvittering henne? De skriver noget om en butik?

Anonym sagde ...

Når du har købt dagens tilbud, får dagen efter tilsendt en mail med en kvittering, som kan indløses dér hvor du har købt dagens tilbud til.

Hvis ikke der er nok, der køber dagens tilbud, bliver dit køb annuleret, og der bliver derfor ikke hævet nogle penge på dit kort - det er super enkelt og super genialt!

Jeg ELSKER DownTown.dk