28. juni 2010

Ikke dagens gode gerning..

PhotobucketPhotobucket

Efter et par sindssygt travle måneder med tre afsluttende eksamener, møder, arbejde, aftaler, fester og arrangementer, har jeg nu sommerferie. I går tog min kæreste jo på Roskilde og jeg har siden været alene på Amager. Det er fint nok at være alene i perioder og jeg er det ret tit, da min kæreste ofte arbejder på forskellige tidspunkter af døgnet. Men normalt har jeg jo et stramt program selv, så det passer mig fint. I dag havde jeg dog ingen planer, ingen arbejde og ingen vigtige ting, der skulle nås - Helt ærligt, jeg kedede mig som bare fanden! Fik dog ordnet et par ærinder og hang resten af dagen ud på Bryggen, hvor jeg prøvede at være solbader med bikini og det hele (hader at solbade!). Senere mødtes jeg med Nina, så vi kunne spise aftensmad sammen og jeg kunne få noget selskab. Lige nu sidder jeg bare og føler at jeg ikke har lavet dagens gode gerning de sidste to dage. Kender I følelsen? Når man gerne må holde fri, så vil man hellere lave alt muligt andet og når man har pissetravlt, så længtes man efter fridage..

Billedet er taget her til aften, hvor jeg frøs lidt og måtte tage min favoritcardi på. Shortsene er forresten nyere og kostede 159kr i Gina Tricot. De er så bløde! Se lige bort fra de helt gennemsigtige ben! :)

7 kommentarer:

Line sagde ...

Nu har jeg personligt ikke lavet ret meget i over et halvt år, da jeg droppede ud af mit studie. Jeg synes det er smukt, at man kan føle at man får noget ud af sin dag, selvom man hverken studerer eller arbejder. Det er skønt ikke at have nogle planer, så man bare kan gribe dagen, som den kommer. Trist, at så mange føler deres dag er spildt, hvis de ikke har gjort "dagens gode gerning". Synd hvad samfundet har gjort ved os.
Intet personligt- jeg synes bare det er fantastisk, at føle man får noget ud af dagen uden at arbejde/studere/bidrage med noget håndterbart, selvom mange ikke forstår en.

Men ja, jeg hader også at solbade.

AK sagde ...

Jeg ved præcis hvad du mener, jeg sendte også kæresten på Ross i søndags og jeg keder mig som bare fanden, også selv om jeg laver ting...
Jeg tror det er noget som folk med kærester har som problem, vi kan kun finde ud af at være alene lidt tid af gangen xD
Jeg er så blevet syg oveni, så det er bare super fedt... Heldigvis skal jeg til London på Torsdag !

Julie'Kristine sagde ...

Super fine shorts! :) har efterhånden set dem mange steder, men det bliver de jo ikke mindre fede af!

Kia sagde ...

Hej piger.

JulieKirstine - Hvor har du set dem henne? Synes ellers at jeg var så sej at jeg havde købt dem uden indflydelse fra andre.. :)

Kia.

Ditte sagde ...

kender følelsen alt for godt! Synes især det er slemt når man kommer til at sove for længe. f.eks til kl. 11 stykker og wupti så er dagen omme og hvad har man lavet? gået rundt med grimt hår i lejligheden eller ja.. ork hader det! men meget dobbeltmoralsk for elsker at sove længe!!

Smil Ditte
/Modekolibrien.dk

Anonym sagde ...

Hej Kia.
Hvor er dine sandaler fra? :-)

Kia sagde ...

Årrrh, ja, Ditte. Jeg elsker også at sove læææææænge, men får den dårligste samvittighed.

Mine sandaler er fra ASOS, købt sidste år på udsalg.

Kia.