21. juni 2010

Ikke God aften Danmark, men næsten..(Billeder fra Juni 2009)
Jeg har fået rigtige mange sindssygt søde og fantastiske kommentarer på min første (og lidt kluntede) videoblog forleden. TAK! I kommentarfeltet og i min indbox har mange af jer efterspurgt links til min korte tv-optræden i God aften Danmark i Juni 2009. Jeg kom med fordi folkene bag God aften Danmark havde læst en artikel med mig i Berlingske. Desværre kan jeg ikke finde udsendelsen på nettet mere, så I må bare forestille jer, hvordan en nervøs og anspændt Kia håndterer 2/3 af Anywho og værten Michéle Bellaiche. Ehem, det gik ok.. :) Måske nogle af jer, der fulgte med dengang, har gemt et link til udsendelsen, der virker eller måske endda har gemt udsendelsen på jeres computer? Hvem ved, måske er jeg heldig?

Nå, men der efter God aften Danmark, blev jeg spurgt om jeg ville være med i hele to radioprogrammer for DR. Først et kort indslag i "Kulturnyt" og senere et laaaaaaangt program, nemlig ungdomsprogrammet "Klubværelset", hvor Nicklas joinede mig. Jeg talte om fænomentet modeblogging og Nicklas var vist et fænomæn helt for sig selv. Haha. Jeg synes selv at det er to spændende programmer og du kan høre dem lige her:

September 2009 - P2 Kulturnyt - Modebloggere er trendsættere i morgen.
September 2009 - P1 Klubværelset - Modebloggerne har bukserne på.

5 kommentarer:

Stine sagde ...

Håber der er nogen, der har det link, for det kunne jeg godt tænke mig at se :D Indtil videre må jeg jo bare 'nøjes' med radioprogrammerne ;)

www.6400happimess.blogspot.com

Julia Louise sagde ...

ville rigtig gerne have set det :-)
men du kommer sikkert i TV igen. God blog, forresten.

julia - www.julialouiseblog.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hej Kia.

Ved ikke om det bare er mig - men kan ikke høre programmerne. Den skriver at den overfører data, men så sker der ikke mere..?
Er nemlig i gang med en eksamen om bloggere, så ville rigtig gerne høre det..

Tak for en god og tilgængelig blog :0)

Hilsen Julie

Line of Beauty sagde ...

Aj, hvor spændende! Det ville jeg også gerne have set.

Jeg har lige startet min egen beauty-blog: Line of Beauty om makeup og skønhedspleje, men det er mere på et "amatør-niveau". Jeg er nemlig også tidl. læreruddannet, men bare en farveglad makeupper, der kan lide at sprede det "farverige budskab" til tider...

Jeg synes også der mangler lidt "normalisering" på Beautyblogging-området. Alt for mangle blogs er oversponsorerede og derfor ovenud rosende, når de skal anmelde produkter mv. Jeg prøver at køre en "helt nede på jorden" blog. Men det er svært, for alle vil jo gerne have den der "Bid af Paradis"... Og på min blog får man mere endnu en "Bid af hverdagen"...

Men tak for din blog. Jeg nyder at læse den. Mode forstår jeg mig ikke ret meget på. :D

Kia sagde ...

Hmm, det virker hos mig. .:)

Jaaa, måske ser I mig igen i TV, u never know! :)

Kia.