13. juni 2010

Har du set Lou?

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ja, ok.. Det er SKIDE dumt at købe kæmpe støvler i juni måned. Så den plan er droppet. Næste craving er så et par træsko-lignende sandaler til sommeren. Krav: De må ikke være for dyre og de skal være gode at gå i. Jeg er tidligere faldet over Lou på Friis webshop og måske er hun lidt for dyr, når man tænker på at jeg har et ret stram økonomi denne måned. Men lækker er hun! Prøvede hende nemlig i går og hun var perfekt. Så smuk. Nu satser jeg på at kunne sælge lidt ud, så jeg kan få Lou i mit liv. Er du til Lou?

(Lou koster forresten 599kr.)

12 kommentarer:

Sarah sagde ...

Jeg tror at det er et alt for moderelateret køb, og at alle dem der har købt vil tænke wth was I doin om lidt tid. Bare min mening at man ikke skal bruge så mange penge på noget der ikke er en livsinvestering.

www.boennen.wordpress.com

Sarah sagde ...

havde ikke lige set at det var 600 kr, troede det var flere tusinde, så det var måske en overdrvelse med livsinvestering, men jeg holder satdgi fast i det jeg sagde om moderelateret :)

www.boennen.wordpress.com

Anonym sagde ...

Hvad koster Lou?

Kia sagde ...

Hihi, jeg synes jo heller ikke at 600kr er dyrt, som sådan. Jeg er bare ret flad denne måned også er 600kr sgu mange penge..

:)

Kia.

Roxanne sagde ...

Jeg er slet ikke til den der træsko trend. Men generelt er jeg meget trend-kritisk. Man kan hurtig komme til at ligne en der bare følger trendslavisk... Jeg ville også tænke om det rent faktisk er fordi at man vil bruge dem om et årstid stadigvæk, når det er et så trendbaseret fodtøj. Men det er også bare mig - det er jo forskelligt hvordan man prioritere.

Tanja sagde ...

Det gode er jo at man kan sælge dem igen, hvis man finder ud af at det egentlig bare var et "trend" baseret køb:)

Kia sagde ...

Det er helt klart et trendbaseret køb. Men jeg synes godt man kan forsvare at købe trends, man godt kan lide, hvis de ikke koster en halv million. Og som Tanja, siger, så kan man jo altid sælge videre. Jeg ved godt at Lou er et meget trendbaseret køb, men hun er bare så virkelig fin og jeg gider ikke gå i et par kedelige sorte sandaler hele sommeren..

Roxanne - Det er jo meget forskelligt, hvad man vælger at ens stil og klædeskab skal indeholde. Jeg køber KUN highstreet, så det er klart at min garderobe er meget trendbaseret.

:)

Kia.

Roxanne sagde ...

Kia, præcis. Det handler jo om hvad man føler sig godt tilpas i :) Nu kom jeg bare med min mening om Lou skoene, hehe.

Sigrid sagde ...

Har du tjekket topshop? Chunky sko har været her længe i mange forskellige udgaver, og når selveste chanel bebuder dem så markant, så går man ikke helt galt i byen efter min mening :) De har virkelig mange fine udgaver på topshop.com, synes jeg!

Tigeren aka Chau sagde ...

hej Kia,
har du set de clogs/sandals/wedge jeg har købt hos Zara? Jeg var også lidt længe om at få de der "træsko" ind på livet :-) men underligt så faldt jeg for dem for Zara. Jeg kan jo ikke så for wedges for de er så behagelig at have på. De koster "kun" 499,-

/chau
http://www.thetigerakachau.blogspot.com/

Kia sagde ...

Hej Sigrid,

Jeps, topshop har jeg været forbi.. Mange gange.. Og de er også ret dyre, når man er fattig. Hehe. Men tak for tippet.

Chau - Nopes, må lige forbi din blog og se.. Jeg er desværre ikke så glad for Zara sko. Synes de er dårlige at gå i og så er de dyre ifh. kvali. Men tippet er hermed givet videre.

Holder mig til Lou.. :)
Kia.

Charlotte sagde ...

Nu er jeg jo "gammel" og har allerede set en tendens eller to komme for så at fordufte og dukke op nogle år senere og lige præcist den sandal der "Lou" synes jeg faktisk ikke er så trendbaseret. Jo, selvf. er clogs fremme lige nu, men sandaler med plateau dukker nærmest op hver eller hver anden/tredje sommer, så lige præcist den model der, ville jeg ikke være nervøs for "går af mode" om et halvt år.