21. juni 2010

MONDAY + mit job.

PhotobucketPhotobucket

Jeg arbejder lige igennem på jobbet inden sommerferien starter, så derfor er der ikke så mange indlæg om dagen i disse tider - Der skal jo penge i kassen. Sorry! Har fået en del spørgsmål og kommentarer der vedrører mit job - "Hvad for et job har du?" spørger mindst en, når jeg nævner det og det er super fedt at I er så interesserede i mit liv. Nå, men jeg vil lige en gang for alle, fortælle jer lidt om mit job, selvfølgelig uden at gå i detaljer. Jeg har de sidste 2-3 år, arbejdet som lærer/pædagog/vikar på en institution med flere afdelinger. Den afdeling, hvor jeg er tilknyttet fungerer som et dagbehandlingstilbud/heldagsskole for børn og unge med ADHD og svære sociale- og emotionelle problemer. Jeg elsker mit job og mine kollegaer. Det er også mit job, der har motiveret mig til at vælge kandidatuddannelsen i socialt arbejde, som jeg forhåbentlig begynder på til september. Ja, det er altså mit job, overhovedet ikke så fashionabelt. Men jeg elsker det!

Nå, så i går arbejdede jeg dagen lang. Var vildt smadret efter, men tog mig dog sammen til at gå en aftentur med min kæreste. I dag skal jeg mødes med Nina efter job, også skal vi shoppe og spise.. DET GLÆDER JEG MIG TIL!!

10 kommentarer:

Karoline sagde ...

Det lyder bare SÅ fedt, dit job.
Det har jeg gerne ville i mange år. Der er bare lige en folkeskole og et gymnasium der skal overstås...
Fierce sko, i øvrigt!

Lea sagde ...

det lyder som et rigtigt spændende job - håber også selv jeg får et betydningsfuldt job.. og alt behøver jo ikke omhandle mode ;)

Glitter Amalie sagde ...

Skønne sko Kia! De er virkelig fine :)

Glitter Amalie blog

Cecilie & Tilia. sagde ...

du så fin! vild med skoene!

xx Cecilie www.redllips.blogspot.com

Mi Confesión sagde ...

Jeg synes dit job lyder rigtig spændende Kia! og fedt at høre lidt om hvad du går og laver:)

Anonym sagde ...

Kia, er din uddannelsesinstitution anbefalelsesværdig?:) Overvejer selv lærer semi, men aner ikke om det skal være Zahles, Blaagaard, you name it. Hvor har du taget din udd. henne?:)

Hilsner Chris

Simone sagde ...

uha var jo en af de heldige, der havde hørt lidt om det spændende job:)

Hvaa lur om det ikke er en second female tunika du har på?! Ligner ihvertfald min på en prik... Og du styler den alt for godt;)

/Simone/fashionmanifest

Style by modesty sagde ...

Skoene er så fine! :)

Kia sagde ...

Hej piger,

Det er et super fedt job, men det er altså også rigtig hårdt og udmattende.

Jeg gik på det oprindelige KDAS, som lukkede sidste sommer. Derefter blev vi alle flyttet på Blaagaard og det kan bestemt ikke anbefales. Der er ikke styr på noget og det er et seminarium, der kæmper med de studerendes manglede engagement osv. Vælg Zahles eller Frederiksberg, det har jeg kun hørt godt om.

Ang. Skjorten - Nopes, den er bare fra Gina T.

Kia.

Ditte sagde ...

Smukke Kia - hvilken størrelse er dine wayfarers? :-)