14. juni 2009

Fierce og fattig på SU i Berlingske Tidende!

Hej piger,
Her til morgen fik jeg en SMS fra Lea, som er den journalist der har lavet artiklen om modeblogging og sideartiklen om mig. Artiklerne er i dag at finde i Berlingske Tidendes magasin MS. Jeg vil selvfølgelig opfordre jer til at købe avisen og tjekke det ud. Lad mig vide hvad I synes om artiklen. God søndag, ik?

10 kommentarer:

Indtryk/Udtryk sagde ...

Fedt! Herved på indkøbslisten.

Cathrine sagde ...

Har læst det :-)

Fint fint. Og spændende lang artikel på siden inde må jeg sige

Camille sagde ...

Spændende Kia, jeg skal ud og skaffe den senere i dag. Lotte tippede mig lige om det, og hvor typisk er det ikke lige, at når min blog endelig bliver nævnt i noget, så er linket forkert (de har vist skrevet www.clamour4glamour.dk i stedet for www.clamour4glamour.com).

Kia sagde ...

De har også linket forkert til mig. Vi må håbe at folk kan tænke selv og finde os på anden vis..


Kia.

Søren Storm Hansen sagde ...

Fin artikel, og du er som sædvanlig interessant.

Hvad forkerte links angår, så er I lidt selv skyld i det - nej, det er selvfølgelig berlingskes skyld, det er klart - men regel nummer 1, når man vælger et navn, er, at det er nemt at huske. Husk det, hvis I skifter til eget domæne, for det vil ske igen.

Men, Kia, jeg synes du skal skrive til Lea og gøre opmærksom på det. Artiklen er ikke kommet på nettet endnu, men når den gør, kan de i det mindste sørge for korrekte links der. Berlingske er jo også interesserede i at linke korrekt.

Indtryk/Udtryk sagde ...

Interessant interview, synes jeg. Og et vigtigt pointe at du fokuserer på køb, den målgruppe du taler til faktisk har råd til - og dèt skiller sig ofte fra modemagasinerne, som du selv siger. De har tit et andet billede af hvad, der er i budget-prisklassen, synes jeg, og jeg synes efterhånden man kan få mere inspiration til billige highstreet- og onlinehandelkøb via fx. modeblogs.

Anonym sagde ...

Du ser rigtig fin ud på billedet i artiklen! :)

Kia sagde ...

Hej Søren,

Jeg har gjort journalisten Lea opmærksom på misseren. Så må vi håbe at det bliver rettet inden den ryger online. Jo tak, jeg gør hvad jeg kan for at være spændende for mine læsere og dig.. Hehe.

Hej Indtryk/..
Fedt at du har læst artiklen og synes om den. Modebloggere er helt klart i forkøbet ang. highstreet og gode fund. I min verden er modemagasinerne ubrugelige nu, hvor der findes så mange modeblogs med så forskellige vinkler..

Anonym,
Tak for den fine kompliment. Jeg synes lige at mit pandehår er kort nok, men ok, det var nyklippet.. :)

God dag til jer alle,

Kia.

nanna montana sagde ...

Hej Kia.
Jeg måtte da lige forbi 7eleven og købe avisen før de lukkede.
Ja, her i provinsen har 7eleven ikke døgnåbent.

Fint interview, læser din blog hver eneste dag!

Kia sagde ...

Hej Nanna,
Hvor er du sej! Dejligt at du er her hver dag..

Kia.