27. juni 2009

Weekendsnak.Smukke lillesøster med hue.
What a day! Jeg har været mere stille end normalt i disse dage. Både fordi jeg arbejder rigtig meget, men også fordi jeg har vildt mange planer efter jobbet. Min søster blev jo student i mandags og i går var der translokation og studenterkørsel. Det var så sjovt, da de alle kom hjem til mine forældre. De fleste var fulde og stemningen var høj. Huskede tilbage på min egen studenterkørsel i 2005 og var i går meget misundelig på min søster og den tid hun går i møde. FRIHED! I går var jeg også til privatfest på "den glade gris" inde i København fordi to bekendte rejser jorden rundt i mange måneder. På den glade gris havde jeg andet tøj på, fik desværre ikke taget et billede til jer. Sorry! Dansede det meste af aftenen og natten indtil jeg fandt hjem i min seng omkring kl 3. Lang dag.

Denne lørdag startede tidligt med et Roskilde festival taktikmøde på Vesterbro. Jeg lod min kæreste og hans venner om det og tog en tur på Fisketorvet. Skal desværre ikke afsted alligevel, da jeg opdagede billetprisen og i stedet bestilte 14 dage i Spanien i august. Regner dog med at tage derud på fredag eller søndag på en éndagsbillet. Så fedt at de har givet mulighed for det i år. Skal du afsted?

På fisketorvet købte jeg en bikini og en fin kjole fra Topshop. På udsalg selvfølgelig! Senere tog vi til forstæderne og hentede min nye cykel, som min kæreste har gået og gjort i stand til mig. Det er en rigtig bedstemorcykel og jeg elsker den!

Pewww, der fik jeg alligevel skrevet en hel roman. Mere blogging følger de nærmeste dage, der har jeg nemlig fri! Lækkert!

5 kommentarer:

Sara sagde ...

Hvor er du heldig med ferien og cykelen.

Kh Sara.

Stumtjeneren sagde ...

Ej, hvor grineren med plakaten med vognen :D Folk dytter jo alligevel og så kan de ligesom få noget igen haha..
/Clara

L. sagde ...

Hvor kunne det være fedt, hvis man lige fik lov til at opleve det igen. Bare en enkelt gang :)

Maria sagde ...

Puhh sikke travlt du har, men det lyder også som nogle ok ting at have travlt med (måske minus arbejde en mas).

Yes! Jeg skal på Roskilde om fredagen. Skal til et arrangement gennem mit job (god fryns), hvor jeg med en ledsager efter eget valg (min kæreste) skal deltage til noget tam-tam om eftermiddagen i mediebyen og bagefter kan gå til festival på egen hånd, som det passer os. Jeg glæder mig SÅ meget.

Du skal da tage en endagsbillet, skal du. Lokke, lokke...

/Maria

Kia sagde ...

Ja, det ville altså ikke være dårligt at opleve det igen..

Maria - Lucky you! Jeg sidder også lige nu og fortryder lidt at jeg ikke skal afsted, men altså billetten koster næsten 2000kr.. Så vil jeg hellere 14 dage til Spanien. Satser på den endagsbillet..

Kia.