14. juni 2009

Mere Gina - Hvid blazer med markerede skuldre.
Jeg har været alt for meget i Gina Tricot på det sidste. Ofte synes jeg ikke de har noget særligt i lange perioder også er det som om de får alt det fede på samme tid. Forleden glemte at poste billeder af denne fine hvide blazer med markerede skuldre. Mener at den kostede 399kr, den var i ok kvalitet og sad ret godt til.. Købte den ikke, da jeg jo må prioritere for ikke at ruinere mig selv. Kan I lide den?

Jeg er en kegle til at tage billeder i prøverum, men I får alligevel mine dårlige billeder af en sort jakke med "nitter" på skuldrene. Den kostede vist 299kr.

MÅ have et bedre kamera, der kan finde ud af om den skal blitze eller ej og så en større tålmodighed til at tage bedre billeder :)

8 kommentarer:

Rosemary sagde ...

nøj hvor er den pæn, den sorte jakke! hvor lange er ærmerne ca., hvis man bare står helt normalt? og er der nogen slags for i den så man ikke fryser ihjel?

Kia sagde ...

Hej Rosemary,

Ærmerne er vist almindelig længde. Men det er ikke en udendørs jakke, da den er meget tynd. Der er ingen for eller noget i.

Kia.

Anonym sagde ...

Jeg syntes den hvide er noget så kedelig. Den sorte er til gengæld ok-fed ;)

Anonym sagde ...

Du skal da bare slå flashen fra. Det må da også være lidt pinligt at stå der og tage billeder:)

Kia sagde ...

Hehe, mit kamera er OLDgammelt, så det der med at slå flash fra det gør jeg.. Desværre hører det ikke efter.. :) Nej, det er ikke pinligt, hvorfor skulle det være det?

Kia.

Ditte sagde ...

Jeg er ikke så vild med den hvide blazer, Minder mig lidt for meget om 7. klasse, blå mandag og konfirmation(havde selv en meget lignenede på..) Men elsker den sorte jakke! Den er helt klart penge værd!

Kia sagde ...

Hej Ditte,
Jeg synes nu at den hvide blazer er cool pga. skuldrene. Den sorte er fin nok, men kvaliteten er desværre ikke så god..
:)
Kia.

Anonym sagde ...

Har faktisk også lige købt den sorte..