9. juni 2009

Hvide converse og tatovering på lillesøster.


Dagens bærer i dag præg af at jeg kun har læst til eksamen og så lige været et smut inde i byen (i regn) for at se min lillesøster blive tatoveret. Hun er klart den modige søster og tør alt muligt. Jeg er bange for alting og tør ikke en skid. Desværre for mig, for min søsters nye tatovering med svaler er så flot. Hun fik den lavet i Skindergade i Kbh. Stedet hedder vist "the old barbershop". Se lige hvor fin den blev - og hun brokkede sig slet ikke. Modige lillesøster.


Svaler til 1000kr.
Hvad synes I om tatoveringer på piger? EDIT - Kan I anbefale nogle gode tatoveringsbikse hvor de er gode til at tatovere piger? :)

18 kommentarer:

Rosemary sagde ...

Jeg har faktisk lige skrevet et indlæg om tatoveringer - og om at jeg er alt for bange for at vælge forkert til at få en... Lige præcis det der med placeringen synes jeg også er noget af det sværeste, for man vil jo gerne flashe den :) men den skal også gerne kunne skjules. Jeg synes tit lænden og deromkring kan se lidt 90'er-agtigt ud (på den ikke så nice måde) men det ser flot ud på din søster. det er nok også fordi motivet er velvalgt. jeg ville ønske jeg turde :)

christina sagde ...

hold op den er fin, hvis jeg skulle have en tatovering, kunne sådan en der være en mulighed. synes den er rigtig flot og tilpas piget. og alligevel lidt utraditionel :)

Natassia sagde ...

Hvor er den bare yndig!

LostInHerDreams sagde ...

Jeg er alt alt for bange for nåle til at ville have en tatovering ..

Lotte sagde ...

Nu synes jeg ikke som sådan der er nogle steder på kroppen der er mere pigede end andre at få en tattovering. Tror måske mere det er motivet end placeringen der gør det. Selv er jeg tattoveret på håndleddet og har planer om den næste som skal tattoveres i nakken/mellem skuldrene.
Synes din søsters tattovering er super fin, og kan godt lide at den ikke sidder på midten af lænden faktisk :)

/L

Anonym sagde ...

Jeg tror at håndleddet er et meget pigeaktig sted at tatoveres. Selv har jeg to, en på ankelen og en i nakken. Også typiske jentesteder. Den i nakken kan jo skjules av hår!

Frk. Nør sagde ...

Jeg har 3 tatoveringer, på fine "pige-steder", hvis jeg selv skal sige det. En ved lysken, en i nakken og en foran på skuldren ved kravebenet :D

Karina sagde ...

Har selv en 1½-år-gammel tatovering på venstre skulder, som jeg er meget glad for!
Da jeg fik den lavet tænkte og skulle vælge placering tænkte jeg meget på at hvis man lige tog 10 kilo på, så skulle tatoveringen ikke lide og blive strukket ud! Nakken og håndleddet er også meget piget, men men men.. Nakken er for mig et no-go, for når du er 70 år gammel, har du så langt hår til at skjule den? - måske ikke. Og chancen for at du ønsker at flashe den når du er gammel er nok ikke så stor.
Håndleddet er noget jeg stadig drømmer om, men givet mit studie lægger op til et rigtig kontorarbejde med kundekontakt, er det en dum idé. Det er sjældent set som værende præsentabelt og professionelt at have synlige tatoveringer på arbejde.

Lidt mine tanker omkring det :) er ved at planlægge en ny, som skal være nogenlunde samme sted som på billedet der :)

Michelle Marie sagde ...

Uhh Converse er også bare mine afslapningssko (someregel når jeg har tømmermænd)

Har selv fået min to søstres forbogster skrevet på min arm (Mace) og selvom det måske ikke er det mest feminine sted gør skriften og betydningen den feminin. Go for it, det gør ondt i en dags tid.

MOMO sagde ...

Uhhh, hvor fint :)
hvis jeg NOGENSINDE skal have tatoveringer, skal det også være fugle. Der er et eller andet sødt og fint over det :)

Momo

Anonym sagde ...

På Miss Roxy på Israels Plads og Fineline Tattoo på Fredriksberg jobber det kun piger, det er ganske fedt. Og de er flinke også!

Anonym sagde ...

Den er nydelig, og meget traditionel. Jet ville måske synes, den var federe med farver, men det er jo en smagssag.

Jeg skal selv, forhåbentligt, tatoveres til efteråret. Men det bliver en noget større sag. :)

Lillesøster sagde ...

Tak til jer der synes godt om tatoveringen. :)
For et år siden fik jeg tre små stjerner på min højre skulder. Et meget utraditionelt sted for piger, men blev inspireret af Sienna Miller.
Siden jeg fik lavet den tatovering, har jeg været helt vild for at få lavet en mere, men har længe tænkt over hvor og hvad det skulle være. Så fandt jeg en masse billeder af svaler, og synes det var perfekt.
Havde egentlig tænkt mig at vente til efter sommer, med at få dem lavet, for de må jo ikke få sol i starten, men så kunne jeg bare ikke vente mere, og så er det jo meget heldigt at vejret alligevel er dårligt ;)

Hilsen Kia's søster

Sofie sagde ...

Jeg er normalt ikke til tatoveringer, men din søs' er faktisk rigtig sød!

Kan jeg få dig til at tjekke min hel nye blog og fortælle hvad du mener om den?
MVH Sofie
www.fashionape.blogspot.com

Sofie-Amalie Saabye Marland sagde ...

Jeg har en tattoo på håndleddet. så kan den dækkes og flashes.

Jeg synes at med et velvagt motiv, som din søsters, ikke for stort og noget der passer til personen så er tattoos fab - uanset køn!

Anonym sagde ...

Fineline-tattoo på Godthåbsvej på Frederiksberg er klart den bedste. Det er kun piger der arbejder der og de er super erfarne og slet ikke sådan hardcore som mange tattoobikse kan være det.

Anonym sagde ...

lige på dellen!

Anonym sagde ...

Det er også den, jeg skal have lavet! Bare lidt større og på skulderbladet :p
Hvor er den flot! Den sidder også et godt sted - den kommer nok ikke til at give de store problemer, da den let kan dækkes. Jeg vil gerne have, min bliver fejlfri (ligesom denne ;) ), da jeg skal have den resten af livet, så det er jeg lidt nervøs over...
(: