7. juni 2009

Mit København.


Efter en tur i stemmeboksen tog min kæreste og jeg en tur på kanalrundfart. Når man selv bor i København er det sundt at se sin by på en anden måde. Sidste weekend legede jeg turist i min egen by og i dag blev det så turist fra vandsiden. København er en smuk by, og det glemmer jeg tit. Mit favoritsted i byen er Kongens have og Christianshavn.

Dagens er taget i min opgang, da det regnede da billederne skulle tages.
Dagens - Jeans og beige blazer fra h&m, transparent tee fra gina tricot, bustier fra asos, plastikgladiators og taske fra friis og co. og DIY tørklæde.

Huskede I at stemme? Hvad stemte I? Jeg stemte JA til en ændring af tronfølgeloven og på SF i europaparlamentet. Nu må vi se om der overhovedet er nok mennesker der har stemt. For at en ændring af tronfølgeloven kan gå igennem, skal 40% af de stemmeberettigede have stemt. Som det ser ud nu er det vist kun 38% der har stemt ja, nej eller blankt.

På det seneste har jeg modtaget en del ubehagelige kommentarer og mails omkring min person her på bloggen. Jeg ved godt at man som blogger udsætter sig selv for mange forskellige personer, herunder også, perfide og ondskabsfulde personer. Jeg har bare aldrig været udsat for det før. Det er personlige angreb omkring min profession og mit studie, og lige nu fortyder jeg at jeg har offentliggjort alt dette. Jeg går i øjeblikket og overvejer at slå kommentarmoderation til, så jeg kan gennemgå alle kommentarer inden de bliver udgivet. Dette er vildt ærgeligt, da min blog skal være tilgængelig for alle og alle skal have lov til kommentere. Desværre, er der nogle der ikke kan administrere dette og bruger kommentarfeltet til at svine mig til. Jeg håber I forstår hvor jeg kommer fra, hvis jeg vælger at slå denne funktion til. Det er ikke for at sortere i jeres kommentarer og kommentarer hvor I er uenige med mig omkring stil og mode er også stadig velkomne.
Kia.

20 kommentarer:

Rosa sagde ...

Du har helt ret! Man bør ikke negligere byens skønhed :)
- måske skulle man selv tage en tur på kanalrundfart?

www.kbhness.blogspot.com

Kia sagde ...

Hej Rosa,

Det kan anbefales! :)

MOMO sagde ...

Dejligt indlæg :)
Elsker dit outfit. Specielt skoene, dem må jeg få fat i.

Det er trist med mennesker, der nedgører andre. Især her på blogs, hvor det er tydeligt at de bare er pisse jaloux. Jeg så godt den kommentar fra "anonym", hvor vedkommende flippede ud over en tastefejl, cooome on!! Langt ude.

Jeg synes det er helt i orden, hvis du først godkender kommentarene.. :)

xoxo momo

Marie sagde ...

Hej Kia,

Hvor er det ærgeligt, at også du døjer med dumme kommentarer. Jeg synes personligt, at du har en af de mest velskrevne blogs der findes i DK, og jeg har kunnet bruge en masse af det du sagde i interviewet til mit speciale.

Keep up the good work!

/Marie

Anne sagde ...

Hej Kia (:

Du er blevet tagget til en blogleg! Se hvad du skal gøre på www.nejjegerikkedinfar.blogspot.com


Mvh Anne!

Fuglen sagde ...

Synes det er superfedt, at du skriver om de dårlige kommentarer ligesom Camille - det er virkelig vigtigt at der bliver talt om det, så der ikke sidder nogen bloggere et sted og føler sig alene, hvis det sker for dem.

Stærkt gået og på med den kommentarmoderation - det er din blog og du bestemmer hvad der skal være med i indlæggende, nemlig det der er relevant.

De der tosser skal bare ties ihjel..

Maria sagde ...

Hej Kia,

Hvor er det ærgerligt, at en enkelt (forhåbentlig er det kun én) sølle person, kan føre til disse (meget forståelige) overvejelser fra din side af.

Det er vidst først, når man skiller sig ud, er populær og har mange læsere, at "the haters" begynder at slå sig løs. Så lavt og ynkeligt.

Jeg vil bare bede dig fortsætte din gode blog-stil. Du skriver godt, har en fed stil og skriver nogle intelligente og inspirerende indlæg.

/Maria

Anne sagde ...

Hvor er det sørgeligt at der findes personer som gider spilde sin tid på at skrive ondskabsfulde kommentarer det, de gør det jo udelukkende fordi de er misundelige.
Håber da ikke det fratager dig din lyst til at blogge, synes nemlig det er en super fin blog du har, jeg nyder ihvertfald at følge med i den :)

Julie G sagde ...

Det blev jeg helt paf af at læse. Altså det med at folk sviner. Det var da utroligt plat.
Du kunne lade svine-beskederne stå, for det er mere pinligt for personen som skriver dem, end det er for dig. Men sæt bare kommentarmoderationen på hvis du føler for det. Det er helt forståeligt. Jeg håber ikke det sker igen.
Hilsen Julie.

Camille sagde ...

Hej Kia.
Ja, vi er jo allerede i dialog omkring latterlige blog-kommentarer, og jeg vil bare sige, at jeg er glad for det hele er ude i det åbne, og vi kan tale om det allesammen -også sammen med vores læsere!

Ang. kommentarmoderation så kan man også se på det med andre briller, end at det er for at kontrollere Jeg har moderation på min blog, men ikke for at sortere noget fra (har jo netop bedyret, at jeg vil udgive alle de dumme kommentarer, hvis de kommer igen). Jeg har det for at være sikker på, at jeg når at svare alle kommentarer -også dem der kommer til gamle indlæg. Min erfaring er, at jeg ellers ikke opdager dem (hvordan gør du i øvrigt det så??).

christina nielsen sagde ...

Det er da ærgerligt at du får alle de dumme kommentarer, jeg syntes folk skulle passe sig selv og lade være med det. Men jeg kan godt forstå hivs du vælger at slå det til.

Jeg syntes din blog er skøn, og jeg nyder at læse med på den :)
-Super flot blazer du har på forresten. Ved du om man stadig kan købe den? :)

//Christina.

Freyas sagde ...

Du skal helt sikkert bare sortere de kommentare fra som er ubehøvlede. Livet er sgu for kort til at skulle finde sig i idioter. Men har du talt med Camille fra Clamour for Glamour? Måske er det den samme person som skriver dumme kommentare på jeres blogge.

Susie
stylemeupplease.blogspot.com

Katrine sagde ...

Ahj altså! Hvorfor folk gider at bruge sin tid på sådan noget forstår jeg simpelthen ikke! Bare slå den moderation til - det tror jeg ikke ville genere nogen? Arj hvor er det dumt - de har bare ondt i røven over at de ikke er ligeså sej som du er!

Kristina sagde ...

Jeg synes det er fedt du tør stå ved din holdning og lægge det ud på din blog!
Selv om jeg simpelthen ikke forstår hvorfor man kan finde på at stemme på SF ;)

Kia sagde ...

Hej piger,

Tusinde tak for jeres positive tilkendegivelser ang. kommentarmoderation.. :)

Håber at dette indlæg holder et par af de dumme kommentarer omkring min lærerindegerning for døren.

Kia.

Signe sagde ...

Jeg synes det er fedt, at du er dansklærerinde! Danmark har brug for nogle unge friske lærere :)

Thumbs up her fra.

Kia sagde ...

Hej Signe,

Tak for din søde kommentar. Jeg er også samfundsfagslærer.. Jaja, jeg kan da noget.. :) :)

Kia.

Julie L. sagde ...

hvordan kan man gør sådan noget lort. Det er jo slet ikke det en blog er til ??

Jeg synes det er en god ide med det at selv kunne vælge hvilke der skal offentlig gøres. !

fatter slet ikke hvor lavt folk kan synke !!

forresten fed blog

-Julie<3 http://julieloran.blogspot.com/

Kia sagde ...

Hej Julie,

Tak for støtten..

Kia

Anonym sagde ...

Hi I'd love to thank you for such a terrific made forum!
thought this is a nice way to make my first post!

Sincerely,
Robin Toby
if you're ever bored check out my site!
[url=http://www.partyopedia.com/articles/spiderman-party-supplies.html]spiderman Party Supplies[/url].