16. juni 2009

Uden makeup?


Disse billeder af en mørkhåret Scarlett fascinerer mig meget. Er det mon fordi hun stadig er smuk, selvom hun ikke har særlig meget makeup på? Det tror jeg. Det tiltaler mig meget når folk er smukke uden makeup. Jeg bruger selv kun meget lidt makeup og synes ikke om piger med flere lag makeup. Naturlighed er smukt og selv smukke piger kan blive utiltalende med smokey eyes og glimmerfoundation i store mængder. Hvordan har I det med meget/lidt makeup? Hvad gør I selv?

17 kommentarer:

Lise sagde ...

Ja nu synes jeg jo ikke Scarlett er en speciel køn pige (men til gengæld har hun en killer-krop) men alle piger er smukkest med makeup der ser naturlig ud :) altså en god foundation, mascara og nogen gange lidt pudder - that's it.

Camilla sagde ...

jeg bruger også selv meget lidt make-up og synes det er pæneste at se naturlig ud. jeg er også vild med billederne, da hun ser så naturlig ud :)

Michelle Marie sagde ...

Jeg er også vild med piger der smukke uden make-up. Selv er jeg en lys pige og har derfor lyse vipper og bryn, dog kan jeg sagtens finde på at gå uden make up, men for det meste bruger jeg lidt mascara og lige makerer mine bryn med en alm. blyant (det gør dem ikke MØRKE, men de bliver lige markeret en smule) Jeg bryder mig heller ikke om de piger der spartler deres ansigt til med make-up. Jeg ser det som en facade, en de gemmer sig bag fordi de egentlig er usikre på deres udseende. Måske tager jeg fejl - hvem ved.
Naturlig skønhed frem for alt :)

MOMO sagde ...

Jeg elsker hende så meget! Scarlett er noget af det smukkeste. Har også selv lavet et indlæg med hende på min blog :) Det der netop facinerer mig så meget med hende, er at hun er så gudeskøn også UDEN make up! :)

LostInHerDreams sagde ...

Jeg går selv altid med meget lidt makeup. 1. Har jeg været utrolig heldig med min hud og 2. synes jeg langt bedre om det naturlige look.
Meget makeup virker langt mere kunstigt, og selvom man kan lave rigtig mange fede looks med makeup synes jeg det høre fester til. Der skal også være forskel på hverdag og fest.
Og piger der er smukke uden makeup, synes jeg bare er langt mere fascinerende fordi man ved de er ægte. Hvis i forstår?

Ditte sagde ...

NO Doubt! Scarlett er smuk ligegyldigt hvad hun tar på, og ligemeget hvor meget eller hvor lidt make-up hun har på. Ret misundelsesværdigt:)

http://modeild.blogspot.com/

Frk. Nør sagde ...

Jeg bruger kun mascara og blush, bryder mig ikke om at være en sminkedukke.

Og Scarlett ser fantastisk ud på billederne.

Anonym sagde ...

Synes ikke, der er noget i vejen i at have det sjovt med make-up, hvis bare man kan finde ud at lægge det uden det bliver de der edderkoppe-mascara øjne og andet i den dur.
Oplever tit, at de piger, der deler holdningen om at det er det naturlige, der holder for hver en pris, - ikke interesserer sig for skelsættende makeup-produkter, er for dovne til at lægge det eller ikke kan finde ud at at lægge det.
Desuden er der med garanti brugt de første 5 produkter på Scarletts ansigt her. Det er bare lagt, af en der er dygtig til det!

Sara sagde ...

Jeg er meget enig med Anonym. Desuden, dem der ligner sminkedukker er kun fordi de ikke kan finde ud af sminke sig selv - det er jo ikke ligefrem fordi at folk har lYST til at ligne sminkedukker :)

Kia sagde ...

Hej piger,

Ja, selvfølgelig har hun lidt makeup på her, men det er naturligt og smukt lagt.
Der er forskel på hverdag og fest og fedt at lege med makeuppens muligheder. Personligt, bruger jeg ikke særlig meget til hverdag eller fest. Der kan helt sikkert være noget om at dem som ikke gør særlig meget ud af makeuppen, ikke ved så meget om sagen. Lige som alle andre ting gør øvelse mester.. :)

Kia.

Sisse-Sofie sagde ...

hej Kia. jeg har skrevet et indlæg i min venindes og min blog der refererer til din blog og dette indlæg, jeg håber det er i orden.
se indlægget på http://estinguellas.blogspot.com/

hilsen Sisse-Sofie

Tellah sagde ...

Jeg er erklæret Scarlet fan ligesom jer andre. Elsker hendes attitude, hendes diva-krop, skuespillertalent, stemme osv. (Og så har hun en lækker mand; Ryan Reynolds´). Må dog indrømme at jeg ikke synes det første billede af hende er vildt heldigt...
Selv er jeg også klart til det naturlige look med lidt mineralfoundation og blush. Har altid brugt mascara også, men har faktisk indenfor den seneste tid undladt det. Synes i starten at jeg så underligt "nøgen" ud, men har nu vænnet mig til det. Tror også at makeup handler om vaner...

Hilsen Tellah

Gina sagde ...

Jeg synes det er individuelt. det kommer meget an på hvem og hvordan og hvorledes. Jeg synes, at det som med så mange andre ting, gælder om at fremhæve sine fortrin. Det kan gøres på forskellige måder :-)

Jeg elsker både smokey-eyes, french-chick look, nude ansigt (hvor jeg dog bruger makeup alligevel, bare ikke så det kan ses) og så har jeg da engang imellem slet heller ikke noget på.

bruger ikke makeup med glimmer, perlemor, glitter osv. og synes forresten at makeup fra dagen før, tit kan se rigtig godt ud.

/Gina

Anonym sagde ...

til hverdag går jeg med mascara og intet andet. Jeg gik engang med foundation, og det ødelagde min hud fuldstændig. Jeg havde mange urenheder og bruger det idag kun ca 1-2 gange om måneden, og i meget små mængder. jeg er tilhænger af minimal brug af pudder og foundation ;)

Anna sagde ...

har ikke noget i mod piger der går med meget make-up, man kan være et lige så godt menneske!! men jeg kunne aldrig finde på at gøre det selv da jeg generelt ikke synes det er flot og fordi at det bestemt heller ikke klær mig!!:) bruger selv mascare og en lille smule eye-liner:)

Kia sagde ...

Tak for jeres råd og meninger. Selvfølgelig er man også pæn og sød hvis man bruger meget makeup. Bare det ikke er en maske.. :) :)

Kia.

Anonym sagde ...

hvad med de piger, der er direkte grimme uden make-up? :) er det så ikke pænest til dem med noget mascara, eyeliner og pudder?
jeg selv er rødhåret, og uden make-up er mit ansigt ligblegt (det tåler ikke solen), men min krop er flot brun. så det passer slet ikke sammen. oven i det har jeg acne. og mine øjne er nærmest hvad man kan kalde usynlige, uden lidt sort omkring (og nej, mine vipper er farvet mørke, og det hjælper ikke ret meget).
er det naturlige look så stadig det pæneste? jeg er faktisk selv i tvivl. jeg synes helt klart selv jeg er pænest med make-up, og er direkte grim uden. men hvad vil andre tænke? de ved jo ikke hvor grim jeg er, uden make-up?